Жената ОВЕН - 13

• 18 234
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Фран и аз видях клипчето и коментирах. ) Чудесна е госпожицата. )))

lady_Blu, страхотно пожелание. )
Сега ще ми дойде вдъхновението и ще измъдря нещо и аз. )

Пепито, е, все пак детето е останало щастливо, което е най-важното. )

Аз подремнах малко, ама главата ми е още по-размътена, отколкото преди да легна. ) Сега трябва да мъдря и в какво да си натъпча огромните телеса...( че вече нямам една прилична дреха, която да ми става. ((( Тази вечер ям за последно и от утре на строг затворнически режим. Да придобия малко някаква форма, че в момента приличам на някое четвъртито кубче...(((

# 466
  • Varna
ПЕПИЧ Hug
До сега съм се смяла със изпълненията ви във Марската градина. Ама си го подгонила твоето голямо момчееееей Joy Joy Joy Юнак бе, и малкото сигурно много се гордее със тате си. А ти си му знаеш възможностите де, той само ти ги припомни Joy
ЛЕЙДИ Hug
Много, много красиво и силно. Когато го четях, все едно го четях за моето диване- отгоре пишеше Марти Wink А той също е Марти Grinning
МИРАМКИЧ Hug
Дрехите са ни прилични, но ние сме неприлични, катУ дИбИлеЙм неприлично rotfImao

# 467

Фран, видях клипчето. Много хубаво танцува момиченцето ти! Да не сте при Мишо Чакъров?
Благодаря ви момичета за милите думи към дъщеря ми!да, при Мишо сме!А ти, Ягодинче, да не си била в школата му?

# 468
Благодаря ви момичета за милите думи към дъщеря ми!да, при Мишо сме!А ти, Ягодинче, да не си била в школата му?

Само за няколко месеца. Бяхме заедно с мъжа ми. Наложи се той да се откаже, а на мен без партньор не ми беше интересно Sad.
Боби, изпратих ти покана във Фейсбука.

# 469
Делте, ама права си разбира се...) То дрехите не са виновни...)

Ето на ей таз мязам, само дето краката ми са по-слаби. ) Ама пък си имам едно шкембеееееее, ако се цопна в морето гаранция че не мога да потъна от тез сланини....)
цък подобие на моя милост
и тази
и тук

Хайде след малко като отидем на абитуриенската ще накарам мъжо да ме щракне, да ме видите каква съм прекрасница...)))))) Laughing

# 470
Ей, Мира, без такива Naughty
Тук сме само прекрасни създания!С нетърпение ще чакам снимка да те видя!Не се съмнявам, че изглеждаш добре Peace

П.П.Дамата на снимките е чаровна, но е дебела.Ти не си нейния калибър, нали те гледам във фейса, айде моля... Peace

# 471
  • Varna
МИРАМЧЕ Hug
Много красиви жени си ни показала. Но това са високи жени, на които и пълнотата им прилича. Я ела да видиш мене която сам 6/35 колко ми отива да съм красиво офермена Дама Joy
ФРАНЧИ Hug
Аз, още нищУ не съм вИдела ooooh!

# 472
  • при моите деца .....
Добър вечер!!!!
Днес малко се позагубих - мъжо ни обръщаше внимание. Ходихме семейно на пица, а сега вечеряхме заедно, но пак излезна - да поиграе карти с приятели - е  в единствената свободна вечер, но дори не се ядосвам вече.... днес съм доволна от живота!
Мира, грешни модели си подбрала....
Франчи, много е красиво дЯтето. От колко годишно ходи но танци? Марти иска да я запиша, но след лятото.
Сега НАЗДРАВЕ, че от понеделник до петък съм диетична.

Хубава вечер!!!

# 473
Боби, школата е срещу нашата къща.Дребната искаше от 5г. , но господина не вземал преди 6г.И така, вече 6та година е на танци.Миналата година беше прекъснала, защото партньора се отказа.Славена изпадна в 2 месечна носталгия, някаква.Много й беше тежко, защото точно достигаха върха в тяхната група деца!!!Много сме плакали вечерите с нея Cry
Както и да е Stop
И ние пихме по две бири с мъжо, усамотихме се докато играе дребната Joy

# 474
Franceska ,тъкмо щях да те питам от колко год.сте започнали,но ти бързичко отговори.
Страхотна е щерката,видях видеото.

# 475
  • Varna
ФРАНЧИ Hug
Страшно, страшно грациозно дете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За външноста съм ти казвала по-рано и няма да се повтарям smile3521

# 476
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!

Пожелавам хубава седмица, изпълнена само с усмивки и приятни мигове.

Успешен ден!!!!

# 477
Добър ден, момичета!Мерси за кафенцето- точно ще си правя второто.Успешен ден и много усмивки  bouquet

# 478
Добро утро и от мен...)

Аз да предложа една английска закуска....)

И да ви пусна 2снимки, да ме видите какъв съм прасчо. ))))

тук с тати
тук с мъжа ми
Има ги във фейса, ето и линк за там
http://www.facebook.com/photo.php?pid=891607&id=1578184294#!/photo.php?pid=891607&id=1578184294&fbid=1378728879765

# 479
Благодаря за кафенцето Боби, че и с чудно пожелание  Grinning
Благодаря за английската закуска, Мира, само че не я виждам  Rolling Eyes И стига си се втелявала с тези кг, изобщо не те намирам нито закръглена, нито дебела. Ако искаш само прави малко коремни преси и гимнастика и ще се почувстваш съвсем във форма.  Grinning
Днес ми е едно сънено и мързеливо, но ще се стегна, че пак ме чака доста работа.
Обичате ли ескимо?  Wink  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт