Жената ОВЕН - 13

• 18 237
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Брей, аз съм най-ранобудната домакиня.
Вчера срещата беше хубава - преценихме, че не сме се променили за тези 15 години от завършването.
Вчепа вече си направих и педикюра....
Сега пред компа си правя вана със соли на крачетата.
Хубав ден!!!

# 451
  • Varna
БОБИЧ Hug
Благодаря за закуската  bouquet
Ееее, да не те мисля, даже и на педикюр си ходила newsm10

# 452
ДобрЮтрУ.

Боби, наистина си много ранобудна като за неделя. Благодаря за закуската, а ти се наслаждавай на ваната със соли за крачетата, че имаш нужда  Hug

Хей Делте и ти рано си станала, аз сега се измъквам от завивките.

Пия едно кафе и след това ме чака санитарен ден или полуден  Rolling Eyes

# 453
Добро утро и от мен Simple Smile!
Да знаете по мен може да разберете кога времето през лятото ще е кофти- всеки път, когато кажа, че ще ходя на плаж то вземе, че се заоблачи...

# 454
Добро утро  Hug

# 455
Добър ден!Концерта на дребната в залата мина перфектно.По-късно в бука ще кача клипчета.

Панаира си го изкарахме подобаващо.Хапка, пийка и разходка!

Сега ще почистя малко у дома и после ще ви навестя пак Mr. Green

# 456
Станах раничко днес, но ходих при мама на вилата.
Боби, хубави са срещите с класа. Ние бяхме заедно от 1-ви до 11кл и много се обичаме, та се срещаме всяка година, а понякога и по два-три пъти.
Фран, захарно петле донесе ли ни армаган от панаира?  Wink
Ягодинче, бягай сега на плаж-стопли се пак Simple Smile

# 457
Добър ден и от мен. )

Довечера сме на абитуриентски бал на братовчед ми, та сега се стягаме. )) ИМам картичка да надписвам, ама нищо интересно не ми идва на ум. Ако има някой с литературни заложби, може да ми даде някое предложение. ))))

# 458
Стрина Ягодина написа книга  Wink Стига да не е на плаж.

# 459
Аз днес ходих на шопинг, купих си страхотни панталонки за лятото, ето щракнах се  да ме видите:

http://farm3.static.flickr.com/2143/2046531209_01a5aede8c.jpg

Миличка, не съм те виждала известно време, но си се разхубавила, а панталонките ти стоят превъзходно.  Mr. Green

# 460
В последно време съм доста заета и ви изпуснах края.
Вчера времето си беше супер,а бяха казали че ще вали.Сутринта се наспахме и запалихме колата и на центруму в Макдоналдс.Дететто да закуси а ние на  по кафе.След това имаше детси празник на Раковината ,но детето милото не го искаха на игрите малко било,но вече на по10-12г,деца ли са бре за игри амако да се прави.Рева то рева и по едно време,съобщиха игра с татковци.Викам му на мъжо -Иди бе,иди поне ти да играеш и спечелиш нещо,че туй не спря да се тръшка.Отиде тати,да се налива с газирано и му дадоха награда-Воден пистилет/голям/.И като се прибрахме погнаха да пръскат кучето милото се ошашка.Иначе хапнаха от празника 2 парчета торта/беше 7 етажна и остана доста/,два сладоледа на клечка/детето си ги изяде само/ и 3-4 пакета гризки/така и стоят в шкафа/.Та се прибрахме и аз отидох на работа.
А  за  днес вече се наработих и сега си изпих кафето,изморена съм за разходки в града,обещах на детето да излезем с колелото.

# 461
Добър ден и от мен. )

Довечера сме на абитуриентски бал на братовчед ми, та сега се стягаме. )) ИМам картичка да надписвам, ама нищо интересно не ми идва на ум. Ако има някой с литературни заложби, може да ми даде някое предложение. ))))

Скоро бях и аз и ето какво написах на един сладур на име Мартин. Перифраза на един мой много любим писател:

Марти,

Радвай се на силата и красотата на младостта си!
Повярвай ми след 20 години, като разглеждаш старите си снимки ще си припомниш по начин, който сега не можеш да проумееш, колко много възможности е имало пред теб и колко невероятно си изглеждал.
Не се притеснявай за бъдещето. Или пък се притеснявай, но знай, че притеснението  ще ти бъде от полза не повече от дъвченето на дъвка при решаване на уравнение по алгебра. Истинските ти проблеми в живота ще бъдат неща, които никога не са ти идвали наум.
Всеки ден прави нещо, което те плаши.
Пей.
Не бъди безсърдечен към човешката душа. Не търпи хора, които са безсърдечни към твоята.
Не си губи времето в ревност.
Най-интересните хора, които познавам, не са знаели на 20 години какво искат от живота. Някои от най-интересните на 40 години все още не знаят.
Помни комплиментите, които получаваш. Забравяй обидите. Ако успееш, кажи ми как си го постигнал.
Успех!

Лейди Блу и сър Блу

# 462
Лейди, превъзходно е пожеланието  bouquet

Ели, не нося армагани CrazyНай-намаза дребната, защото в края на вечерта, при прибирането на сергиите, бая се спазарихме за едни дънки, къси панталонки, колан и бански.Не броя фуркетите за косата и сума ти и ластици и фиби Joy

# 463
lady_Blu  Joy hahaha знаех си че ще ме харесаш в новите панталонки  hahaha
А пожеланието ти е жестоко  Peace

# 464
Ягодинче, бягай сега на плаж-стопли се пак Simple Smile

То вече се стопли, но аз атакувах магазините Tired. Хлапето се обзаведе с няколко парцалки за лятото. Живот и здраве, утре между детската градина, библиотеката и работа може да намеря време и за малко плаж.
Фран, видях клипчето. Много хубаво танцува момиченцето ти! Да не сте при Мишо Чакъров?

Общи условия

Активация на акаунт