Жената ОВЕН - 13

• 18 217
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
АЗ ви изоставям!
Не три в едно, а quatro,
беше ми много приятно!
Маргало, Маргало, Маргало newsm44 newsm44 newsm44

# 541
Добро утро!
Още спите ли, бе?

# 542
Честит празник на всички деца  

# 543
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Честит празник на всички дечица! Да са ни живи, здрави, все така весели и игриви!
Честит празник и на всички, които по някакъв начин, от време на време, не забравят, че са били деца!

Franceska, мерси за кафето и закуската.

Хубав ден и слънчево настроение, въпреки дъжда!

# 544
Добро утро !  Hug

Честит ви първи юни !  Heart Eyes

Джейката днес минава на диета  Confused Това за мен си е направо мор. Оплаках се, може да ми съчувствате.  Simple Smile

# 545
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУ newsm68 newsm68 newsm68
Благодаря БОБИ   bouquetза поздравленията. Приемъм гУ кЪт личнУ поздравление, щотУ пък аз се сещам всеки ден, че съм била дЯтИ smile3534 И защото във тялото на тази дЪртЪ жИна се крие душа на дете smile3503
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИКЧИ ДЕЦА И НА ТЕЗИ КОИТО КАТО МЕНЕ СА ЗАПАЗИЛИ ДЕТСКОТО ВЪВ ДУШИТЕ СИ!!!
Със сигурност се сещам поне за още една такава като мене smile3521 Маргалче smile3534

ФРАНЧИ Hug
Благодаря за закуската, Мацко Wink Точно сИга омААх два крУасана точно като твоите, ама те са твоите де smile3503

# 546
Честит 1 юни на всички дечица! Hug  love001 smile3525

Имаме си ново попълнения в стадото wavey  добре  дошла, Маринче Hug.
Франчи, точно си пия кафето
Коколинка, ми липсва Sad надявам се, че скоро ще има нет....
Само аз ли си лягам в 22:00 часа  Thinking пак изтървах купона Crossing Arms проспах си младините Close.

# 547
Днес,......ами искам да сложа на масата нещо сладко,повода е лечен

# 548

Честит първи юни! Поздравявам ви с книгата, на която се научих да чета и моята най-най- любима  Heart Eyes
Фран, тенкю за закуска и кафенце, Ира - благодаря за почерпката за каквото и да е, но подозирам, че е тъжен повод...помен  Sad
Коколинка ми липсва..
Делти, ще те бия вече с таз "дърта жена"! Ти си вихър и слънце в тяло на момиче  Hug
Джей, ти се появи бе! Съчувств, съчувств за диетата  Laughing  Hug
Галинаа, не така  Naughty Не може да се появавяш само с едно изречение, дай по-подробно  Grinning
Телефона ми е най-сетне платен, а аз отивам да взема едни поръчани от свекито шалтета и смятам да се разхлабя днес малко..преумората ми дойде в повече..
Защо мълчите за срещата??

# 549
  • Varna
ЕЛИЧКОВА Hug
Аз, се обадих за срещата снощи. Но ти може да не си прочела. Писах, че ако гърми и трещи като вчера, няма да дойда, но това не значи, че останалите няма да се съберете. Казах го и защото до края на седмицата дават едно начумерено и дъждовно време. 
Сега ако е само начумерено и дъждовно не ни пречи да се скатаем под тентите на някое заведенийце, нЪл тъй Peace  Събота или неделята да се посъберем, защото Бенджи работи до 19 часа през седмицата. Това е мое предложение и не е меродавно. Да кажат и останалите красоти smile3503

# 550
Джей, ти се появи бе! Съчувств, съчувств за диетата  Laughing  Hug
Душе, аз моА не пиша, ама за сметка на това ви чета редовно.  Hug Heart Eyes
Мързи ме да пиша, влизам само да чета.

# 551
Хайде добър ден и от мен. )

Честит Ден на детето на всички малки и пораснали деца. ))))

marrrinka85, добре дошла сред нас. ) Дай малко инфо за себе си, да се позапознаем. )))

Охххх, тук е отвратително време, дъжд като из ведро...(((много гадно. (((
А днес съм и след обед на работа. Нямам никакво настроение...((

Джей, какво става с теб, подготвяте ли сватбата, някакви такива спомени имам...)

# 552
Джей, какво става с теб, подготвяте ли сватбата, някакви такива спомени имам...)

Тцъ. Отлага се.  Sad
Дълга история ...
Влизаме в болници, обикаляме по лекари ... т'ва правим в момента ...
Кофти моменти, ама отминават Simple Smile))

# 553

Тцъ. Отлага се.  Sad
Дълга история ...
Влизаме в болници, обикаляме по лекари ... т'ва правим в момента ...
Кофти моменти, ама отминават Simple Smile))

Джей, съжалявам много за това, надявам се всичко да се оправи Hug

# 554
Джей, важното е всичко да е ок със здравето. За другото винаги има време кога да се направи.
Ако искаш сподели, може да ти олекне. )

Аз ще минавам на диета вече, от вчера гледам да огранича тъпченето си с всевъзможни боклуци. )
Сега се чудя....плодове и зеленчуци или да пробвам прословутият Дюкан, който ненавиждам по принцип с това месо и яйца. )
Но пък преди малко така вкусно си похапнах малко пилешко шишче и свинска пържола....че чак ми се услади. )

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 13:49 от Mirama

Общи условия

Активация на акаунт