Жената ОВЕН - 13

• 18 215
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Опа ей ма - на
Честит празник на всички малки и пораснали вече деца.
Позагубих се. Бяхме в болница с дъщеря ми-лекувахме едни алергии ooooh!
Сега се терзаем с градината на сина ми, приети сме по второ желание, та мислим варианти Thinking

Някаква среща чета връщам се да не утърва нещо

# 556

Честит 1-ви юни на всички деца!

Аз също спадам към тях.Преди 1-2 години,имах проблем с едни лелки в общината,нямала съм пълнолетие ,а съм искала документ за наследници да си вадя Joy
И в Метро раздаваха кафе,искаха ми картата,че не давали на непълнолетни.
http://media.snimka.bg/6380/019015340.jpg
На дали някой не ме е виждал още,това сме аз и мъжо.
Влизам да се изкъпя и ще чакам някой да почерпи с кафе.

# 557
  • Varna
НЕРИ Hug
Поне пооправиха ли дъщеря ти? Това със вариантите за детските градини хич не ми е ясно newsm78 Дано да имате късмет и да влезете там където искате. Божеееей и във градините ли стана като във езиковите гимназии #Crazy
За срещата още сЪ пУмотвЪмИ, споко
ПЕПИЧ Hug
Не съм те виждала.  Wink Важното е душата ти да остане със душа на дете!!!
Ей, ся ще направя по ИднО каЙве  ПиЙ мИ сЪ нес кафе и затова такова изплясках тука. Отивам и аз да си направя, че трябва да бягам на тренировки. А така ми се приспаааа.....паднало ми е кръвното

# 558
честит празник на всички дечица и на тези,коити се чувстват такива.

# 559
Честит празник и от мен за всички непораснали и пораснали деца.

Много щастие и весели игри.
Картинка няма да слагам, вие сте сложили вече предостатъчно.
За среща аз съм навита за почивните дни към момента, но да кажа, че Делтето е права.
Понякога все ще се случва на някоя от нас да и изникне ангажимент.
Както каже мнозинството, защото не винаги ще можем да присъстваме всички в абсолютно пълен състав.
Просто различни работни времена, ангажименти и т.н.
Така, че да знаете, че ако не се съобразите с мен ни най-малко няма да се разсърдя  Hug

# 560
  • Варна
Делте оправиха дъщето ама дигнах Терапията на крак Twisted Evil
А с тия градини направо е ужас. Две висши изкарах и такова притеснение, такова чакане на резултати и класиране не е било #Crazy

# 561
  • Varna
НЕРИИИИ #Crazy #Crazy #Crazy
Я, кажи кО ги праЙ У тИрапията?

# 562
  • Варна
Не съм се карала Whistling само си говорих на висок глас по овнешки и мъжо се изнизваше hahaha
И така в спешното, в детското, в лабораторията, може и да пропускам някъде Joy Joy Joy

# 563
  • Varna
Малеййй ти си била направо като атомна подводница Laughing
Направо си им скрила шапката. Ама що трябва да караме на висок глас бе Джанъм newsm78 То това риторичен въпрос де.....

# 564
  • Варна
Не съм бе. Ама тия докторя от какви учебници са учили Sick
Толкова разсеяни, толкова грешки, толкова пропуски Twisted Evil
Ако бяха 1-2-3 щях да си помисля, че е лош късмет, ама край нямаха.
Влизаме с алергия към лекарство, те щели да ни лекуват със същото лекарство #Cussing out #2gunfire

# 565
Нери, разбирам те напълно ooooh! градината е обща болка.
Малката как е... по- добре ли е вече? Аман от тея болници, аман от тези градини ooooh! Twisted Evil а докторите са ни много зле горките smile3512 просто нямам думи за тях smile3505

За срещата... искате ли да е в неделя  в късния следобед, по точно към 18:00 часа. Naughty Обаче, ако е в неделя Еличка, няма да може да дойде, защото идва дъщеря и о Германия. Тогава ако искате петък или събота пак по това време. Сега е лято и мисля, че 18:00 не е късен час,  а е най-хубавото време за срещи Wink.
Момичета давайте с предложенията кой и кога може за да можем да се разберем.

# 566
  • Varna
МЕДУЗКЕ Hug
Съгласна за 18 часа, само кажете за денят кога да е.
Във събота тогава, защото пък Бенджолинчето е на бач до 19 часа. Не става във петъка. Остава съботата , защото във неделя Еличка не може да дойде. Ще трябва да гледаме почивните дни за сега.
За докторята какво да кажа, вие знаЪтИ. От Декември миналата година до сега дори и при снимки, не можаха да кажат какво ми има на крака и защо ме боли въпреки, физиотерапии, лазер, инжекции, лекарства...... #2gunfire

# 567
Аз ще минавам на диета вече, от вчера гледам да огранича тъпченето си с всевъзможни боклуци. )
Мирамкич, и аз минавам на диета ама заради обострен гастрит. Много кофтиии  Confused
И аз като теб се тъпча с всевъзможни боклуци и сега как ще стане номера с тая диета не ми е ясно.
А и преди малко така сладко си хапнах един шоколад, че диетата ми в случая се обезсмисля.  Blush А и честно казано не си представям 20 дни да ям варен ориз и варени картофи.  Sick
П.П: Ако знаете някаква ефикасна диета при гастрит, моля споделете  Hug

# 568
Джей, аз от 5годишна съм с гастрит. )))
Спокойно, не е нужно да ядеш само картофи и ориз.
Може да си хапваш месо, варено и задушено, тиквички (може да ги приготвяш печени заляти с яйце и сирене), въпросните картофи печени. Хубаво е да изключиш всякакво олио, зехтин и т.н. и да приготвяш храната с краве масло.
Става да хапваш макарони, юфка, препечени филийки със сирене или кашкавал (това за закуска).
Супа също, но без домат.
За подправките ти е ясно, особено лютите (черен пипер, къри, хрян, чесън, лук и т.н.) да ги изключиш.

# 569
Златна си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А пък четох да се изкючили маслото и олиото и да се готви със зехтин.  Rolling Eyes
Добре де, сега като искам да ям мусака, а каймата е запържвам преди това к'во да праЯ ? Хммм ?
Салатки може ли ? На обяд направих грешката да си я направя с лук, верно съжалявах после.

Общи условия

Активация на акаунт