Жената ОВЕН - 13

• 18 210
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • при моите деца .....

Кажи за подаръка какъв беше, че ние от година искаме само в левове да са подаръците Joy

Големи флумастери, книга за оцветяване на WINX и една за оцветяване на буквите.

# 586

Аз съм на ябълков сок - който иска, почерпен е  Grinning
Фран, нали ме знаеш вече  Blush разсеяността ми е характерна моя черта..
Мира, и Брит на Бърбъри много харесвам.
На моите деца не правя левови подаръци. Или е нещо, което са копняли, или ако сме закъсали- подарък със символика.

# 587
# 588
КАЖИ, Медузке Joy

Ели, не съм те засегнала, нали Wink

# 589
Гледам за парфюми си говорите- моят на Dior e Hypnotic Poison.Сладичък е ,но ми е подарък от мъжо.Иначе не съм маниячка и аз.
За събота и аз съм на работа втора смяна.Тази вечер ходихме на Мола- новия.Ами нищо не ми хареса.То само половин час не можехме да паркираме.Купихме сандали на детето и обувки на тати от магазина за обувки.Минахме и през Карфура,но голяма лудница беше.
Мисля да си лягам та сладък сън ви пожелавам като на тези.

# 590
Добър вечер, мили дами.

Виждам, че сте подхванали една от любимите ми теми.
От парфюмите доста често налитам на сладките.
Делте The One си е доста сладичък. И много го обичам. Heart Eyes
Харесвам и цветни, плодови, всъщност доста неща харесвам.
А Жадора пък го обожавам  Heart Eyes Crazy
Също така обаче многооо обичам и хард артилерията Адикт на Диор. Crazy Crazy Crazy
Ох много е обширна темата.
Не ми се ще да спамя много, но наистина е строго индивидуално и както беше отбелязано и според настроението, както и метереологичните условия навън.
Защото сладките топлят в студената зимаааааа.

О даааааа и Хипнотика на Пепито е страхотен (ванилия и горчиви бадеми), разтуптя ми се сърцето .

# 591
Като става въпрос за парфюми,аз сега ползвам Роуз Принцес на Фере и Just Кавали.Ех,как ги написах само... Confused

Медузке
Hug

# 592
  • Varna
БЕНДЖОЛИНКЕ Hug
Във The one има ванилия. И това го прави малко сладникав- не ми е много по вкус, ама това ми купи Бате, няма да го хвърля като Шанел-5
Като изключим тая ванилия, другия букет не е сладникЪФФФФФ. Ама Бате много му се кефише и все след мене като грЪнчарскУ кУчИ бешИ Joy Оливах сЪ със негУ, че да го свърша по бързу и да си купя АрманитУ smile3503
Абе имали ванилия все едно мириша на сладкарски цех rotfImao Тако ми се струва,  и не обичам ванилия във парфЮм. Или може би когато не доминира, не ме дразни.

# 593
Ааааа, Бенджи, как пък го измисли че Адикт е тежката артилерия. ))) За мен е чудесен парфюм, но има наистина убийствени....на алдехидните им викам тежка артилерия и в 99% не мога да ги понасям. )

The One на мен изобщо не ми е сладък, нося си го с кеф, но само зимата. ) А аз не обичам сладникави и сладки парфюми. )
Но виж CH на Каролина Ерера вече е сладък....ама той ми харесва и го нося. )

# 594
Мира, имах предвид тежка в сладките аромати.  PeaceНали за тях бяхме отворили дума.
А за алдехиди дори не искам и да си помислям. Sick

Делте, Арманиту да си го пръскаш с кеф, защото е страхотен   bouquet

# 595
  • Varna
Знам, знам Бенджолинчееее smile3521
Аз си го избираааааах newsm47

МИРАМЧЕ Hug
Може би ваниловата нотка, ме кара да си мисля, че е такъв, знам ли. А той не е много тежък,  сравнително лек е. Аз малко по плътни парфюми ползвам зимата. Но както споменахме няколко пъти- индивидуално е за парфюмите.

# 596
Добро утро!
Мир на праха на Веселин!Тялото му е намерено в Искърското дефиле, обезобразен.......

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 08:30 от Franceska

# 597
Добро утро!
Мир на праха на Веселин!Тялото ми е намерено в Искърското дефиле, обезобразен.......
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 598
Добро утро!
Мир на праха на Веселин!Тялото ми е намерено в Искърското дефиле, обезобразен.......
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 599

Момичета, живота продължава!Само си мисля какъв ли изрод е способен да убие едно невинно дете #Cussing outЧетох, че може и да се е удавил и от клоните и ударите да е обезобразен...

Чака ме почистване в апартамента, че сложиха дограма и мъжа ми боядисва вчера, а остатъка от работата е за мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт