Жената ОВЕН - 13

• 18 213
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Джей, ами няма да я пържиш каймата, бе PeaceАз от години не пържа по принцип.Забърквам всичко с малко вода, после в тавата отгоре заливката и пак си става.Скоро пържих един сафрид.Няма да ти казвам какви стомашни болки имахме и тримата след това ooooh!

За срещата- аз засега мога в съботата Peace

# 571
Джей, да ти кажа не ти препоръчвам кайма да ядеш щом ти е обострен гастрита. Не и такава готова купена. Ако искаш вземи си чисто месо от месарница и ги накарай да ти го смелят.
Салата...то не виждам каква. ) От доматите със сигурност ще те боли стомаха, зеле не е препоръчително да се яде сурово....освен краставици и моркови. )

# 572
Бахти зора.  ooooh!
Начи мусаката ми отпада, другото беше супа-топчета ама и тя отпада, щот каймата ми е от магазина.
Освен да спретна една обикновена супа с моркови и малко картофи.
А разните му там крем-супи позволени ли са ?
Мирамкич, пиша ЛС Simple Smile

# 573
  • Велико Търново
Здрасти, Маринка, ей сегинка те добавяме в списъка на стадото   bouquet
Не я слушай Франческа- само за манджи, мъже и забавления си чешем тук езиците  Joy Joy

Ха! Ама много весело ми стана, че толкова много овни се разбират на едно място! Щото обикновено прехвърчат искри! Ам много радвате! Я кажете например- някой прафюм който подхожда на зодията , ама от личен опит.

# 574
marrrinka85, ооооо, това с парфюмите е толкова строго индивидуално....) че няма накъде повече....)

# 575
Маринка, аз със козметика и парфюми бая години работих, отделно съм капризна по отношение на парфюмите и да ти кажа не само е индивидуално, но и е до настроение.
Но едно правило имам - сладникави и тежки- НЕ  Stop В момента съм с три- Бърбъри Уикенд, Дилишъс на Дона Карън и  Жадор на Диор. Всички са от леките.
Джей, каймата за мусаката мошеш да я задушиш, а не да я запържваш. Слагаш я на тигана с водичката, подправките и бъркаш докато се позадуши и стане на трохички.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 18:50 от Елинор 777

# 576
Здравейте,вече съм на линия. Laughing
Направо сте се накъсали да пишете. ooooh!
Гледам среща заформяте!Аз в събота не мога-имаме годишнина с мъжо!

Ели,какво стана с чаршафите? Hug

Зайче,как си? Hug fingerscrossed

# 577
Кокиии  Hug Днес тъкмо те споменавах. С чаршафите уредих работата- взех плат от подлеза на жп-гарата и дадох да ми ги ушият в едно ателие до нас, че ти изчезна и не исках да те безпокоя по телефона. А като казах телефон, моя е платен най-сетне и предния път нали не записах твоя, защото нямах прозвъняване?
Напиши ми го на ЛС моля те  Hug  И весело изкарване в събота на годишнината.  GrinningЯвно е трудна работа да наместим срещата.

# 578
J'adore на Dior Peace WinkВ бързината си сгафила JoyИ на мен ми е от любимите.Имам и аз от него.Обожавам първия на Бритнито.Изхабих втори от него Mr. GreenСиния на Габана също тача.И защото ми ги носят отвън имаме цяла колекция у дома, но повечето са окупирани от щерката Thinking
Тук Бенджито е спеца по ароматите Peace

Добре дошла, КоКолина!

# 579

Наздраве!Не се блъскайте- има за всички Joy

# 580
Маринка,добре дошла! Hug

Фран
,пу за мен най-голямата! newsm44

# 581
Парфюми обожавам от известно време. До преди време нямах подобна страст, но ме запалиха момичетата от Парфюмната тема в Красива мама.

J'adore е страхотен парфюм, много го харесвам, но не мога да го нося за съжаление.
Има аромати, които харесвам, но не мога да възприема на себе си.
Сега за лятото съм с Brit на Бърбъри и с Rock&Rose на Валентино.

Джей, каймата и аз я задушавам само с вода и подправки, но не прекалявай с тях. )

Свърших работа и сега с мъжо сме на гости, аз пийвам ракийка и мезя, а пък той е на кафе. )

# 582
  • Varna
Наздраве ТайфЪтЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪъ Drunk Drunk Drunk
Аз се прибрах преди 30 мин от трИнИроФки и за разпусканИ си наляФ Идно ШардУненцИ smile3508
ДЖЕЙКЕ Hug
Момите са ти казали, каймата само задушена, аз преди да се тръшна от колит и гастрит, пак съм задушавала. Каймата какво ти пречи да ти я правят? Или нямат във месарницата до вас? Поне знаЙш, че е кайма а не рога, копита и ощИ нЯщУ. Иначе аз ползвам зехтин задължително, много добре ми действа. Е, да не е от по евтиния, ама за здравето е, като лекарство ми е. От години готвя само със зехтин, не само заради мене ами и заради мъжът ми защото е язваджия. Краве масло също ползвам. Така, че Джейка, задушено и на скара и ставак много и вкусни манджи. Няма да ядеш само варен ориз и картофи Wink
Гледам парфюмите се подгонили. Жадора го ползвах преди четири години. След това БУлгаритУ - Жасмин. След това имаше нЯщу друго и го забраЙФ, след тУва деТ гУ забраЙФ Алюр Сенжуель на Шанел след това Москиното след москиното на Долче и Габана-The one и последно на Армани Code -summer- май не се връщам на стар парфюм newsm78
Никога сладникави. И да, много е индивидуално за парфюмите и за миризмичките.

# 583
  • при моите деца .....
Привет!!!!
По график съм диетична, заради болките в челюстите - особено  Mr. Green
Щастлива съм - Марти си хареса подаръка.
Бях на тренировка, походих пеша, очаквам МЦ, подут ми е корема и ме боли.....
относно парфюмите - и аз не обичам тежки и сладникави, но не съм маниячка.....
Маринка, добре си дошла в стадото.
Хубава вечер!!!

# 584
Ха ха ха, Боби, аз вчера цъфнах Mr. Green
Кажи за подаръка какъв беше, че ние от година искаме само в левове да са подаръците Joy

Общи условия

Активация на акаунт