Жената ОВЕН - 13

• 18 241
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро, дами   bouquet

Ягодинче, искам и аз покана във Фейса. Аз съм Вили Красимирова.

Мира, малко спорт мисля, че ще е достатъчен за теб, колкото да се постегнеш, иначе си добре.
И аз не виждам английската закуска. Rolling Eyes

Ели, такова ескимо и аз обичам  Mr. Green

# 481
Добро утро мацки:hug: едва ви изчетох ooooh!.
Боби, мерси за кафенцето Hug отивам да си направя втората двойна доза Wink че нещо много ми е отпаднало.
Франч, малката е страхотна, много ми хареса newsm20   bouquet  bouquet  bouquet...... Жалко, че не се засякохме на панаира Sad и ние хапнахме и пийнахме доста. Два пъти слизахме до панаира, купих си една дълга рокля, гривнички, пръстенче и захарни пръчки.

Както виждам срещата не се е състояла вчера, за това предлагам да си определим друг ден  Mr. Green и да се съберем всички, без изключения... Давайте с предложенията Wink...
Ели, голяма си палавница Wink Laughing. Да, обичам ескимо! Laughing
Бенджи Hug
Хубав ден от мен! Hug Heart Eyes  love001

# 482
Сега трябва да мъдря и в какво да си натъпча огромните телеса...( че вече нямам една прилична дреха, която да ми става. ((( Тази вечер ям за последно и от утре на строг затворнически режим. Да придобия малко някаква форма, че в момента приличам на някое четвъртито кубче...(((

Joy
E, не!!! Казах ти, че ми приличаш на Бриджит! И това го пишеш без да си чела книгата! Ще я потърся, не зная дали е тук или в Плевен и ще ти я подаря! Имам дежа вю като те чета.
Ето го филма, но книгата е по-добра.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=1343&hit=1

Намерих втората част вкъщи, първата я има онлайн
Заповядай. Чиклит е, не очаквай велики мъдрости, но е много женска и много искрена книга
http://chitanka.info/lib/text/2037/0

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 11:05 от lady_Blu

# 483
Е, наистина жалко, Медузке, че не се засякохме.Аз киризих бая да те видя Wink

Мира, наистина не ти и трябват диети!Вие пък дето давате акъли за спорт, ами нали вече една година тропам, от месец съм на байка и само две кила съм свалила JoyМоже и от годинките да е при мен, ама не се втелявам.Такава си ми е структурата Mr. Green

Отде го изнамери туй ескимо, Елинорчева Laughing hahaha

# 484
Привет Grinning!
Благодаря за кафенцето!
Бенджи, теб съм те добавила. Аз съм Милена Иванова.
Мире, много си си добре!
Момичета, изчезвам! Трябваше вече да съм в библиотеката, а аз още се помотквам.
Успешна седмица!

# 485
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Мира, преувеличаваш. Много добре си изглеждаш.

Да се оплача - 1-2 дни след зъболекара започнаха да ме болят зъбите - всичките - силна постоянна болка - ще се побъркам....
И сега ме болят....
Хапвам бъркани яйца, че твърдата храна ми е непосилна....  Sick

До по-късно.

# 486
  • Varna
МИРАМЧЕ Hug
КъдеЙ тиЙ шкИмбетУ newsm78

# 487
Направихме една разходка с Калина, на вън пак стана адска жега. )

Момичета, мерси за комплиментите и успокоенията....ама да ви кажа, че имам 8кг отгоре повече, отколкото 1седмица след раждането. ) И 13кг допълнително 8месеца след раждането. ) Та, представете си...) изглеждала съм по-добре току що родила, отколкото в момента. ))))))

Делте, ееее, не ме карай да се снимам по тумбак, да го видиш къде е. ))) ама ще изпоплаша народа тук из форума. )

lady_Blu, мерси за книгата, филма съм го гледала но преди доста време и нямам особени спомени. ) Ама книгата ще взема да си я купя, че така от компютъра близо 300стр. абсурд да прочета. )

Аз изчезвам да се трудя...) И днес ще мине поредният работен ден, също толкова скучен, колкото и предишните. ) А така нямам настроение за работа точно днес...)  Laughing

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 14:59 от Mirama

# 488
Хайде на по едно следобедно капучино със сладкиш

Mного работите, ей Laughing

# 489
Мале, как ми се пие кафе Mr. Green и сладкишче не отказвам Hug мерси Франчи.
Сложила съм снимки във фейса от панаира и от разходката в Обзор, който иска да гледа Wink.

# 490
Видях ви.Много сте готини.Излъчвате голямо спокойствие и хармония като двойка.Дребния ме разби с тая кърпа Joy

# 491
Леле, каква буря се изви и дъжд се изляяяя!  Shocked   umbrella
Едвам сварих да сваля цветята от поставките на балкона.
Момичета, направих страхооотна пица, ама тъй като парченце не остана ще ви черпя със снимка от нета.

Медузке, ей сега ще те разгледам Simple Smile

# 492
Видях ви.Много сте готини.Излъчвате голямо спокойствие и хармония като двойка.Дребния ме разби с тая кърпа Joy
Франчи, благодаря ти мила за хубавите думи bowuu Hug Кърпата не мога да му я сваля от главата два дена, а от панаира му взех и пиратска лента за ръката.
Ели, аз едва си прибрах прането ooooh! пицата изглежда много вкусна Peace.

Момичета никой не казва нищо за среща, да не би да не искате...  newsm78 smile3506

# 493
Момичета никой не казва нищо за среща, да не би да не искате...  newsm78 smile3506

Аз съм навита Simple Smile. Вече съм в сесия и почити по всяко време ми е удобно.  Бурята наистина си беше страшничка. Мен ме хвана в центъра на Варна. Успях на прибежки да се добера до спирката.

# 494
Дали ще може да направим срещата преди 6-ти юни?  Rolling Eyes После идва дъщеря ми с приятелка на гости и сигурно няма да имам много време..
Когато и да кажете-навита съм. Уикенд, през седмицата, сутрин, следобед, вечер..

Общи условия

Активация на акаунт