Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 848
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, поднасям закуска

Люляче, благодаря, за пожеланието за малката  Hug Снощи я водих при хомеото ни и тя каза, че Сияна е с червено гърло и даде едно лекарство. Тази сутрин детето се събуди в 5ч., с желанието да става и се оказа, че е с Т 38,2 градуса. По принцип ако след приема на хомеопатичното се получи влошаване, значи лекарството действа и скоро ще има подобрение. Хем го знам, ама като се събуди с Т тази сутрин и пак ми се сви сърцето  ooooh! . Иначе е в кондиция, играе, даже каза че е гладна и хапна добре, Т сама си спадна и сега си спи блажено в креватчето, макар и да покашля. Оф, дано се оправи по-бързо. Наоплаквах ви се сутрешно, извинете ме  Rolling Eyes
А отностно Магнерича - момичетата, които го пият може да кажат какво пише в листовката. Аз отдавна изхвърлих моя, заради алергията. По принцип смятам, че лекарката ми се презастрахова, да не стане нещо и за това ми го изписа за болките в гърба и кръста. Аз не виждам как мога да се размина с тях, след като бебето расте и натежава повече, а като прибавим и че доста поносих Сияна мисля, че  си е съвсем нормално да ме понаболява.
За кръвното - вече се обадих и баща ми ми обеща да ми заеме апарата си, ако видя, че се повишава непременно ще си взема въпросното лекарство, което ми изписа, но ако е било само инцидентно повишаване не виждам причина да пия още хапове. Още веднъж благодаря, че се включихте с коментари по темата  Hug
grix -  уцелила си късата сламка с този Лакалут ooooh! Моя приятелка е с кървящи венци, ще я питам какво прави за тях и ще пиша. Иначе, дано само vany666 да не се обиди нещо - щом казва, че плакненето с тетра е добро и помага - прави го, само че непременно я плюй отварата после, защото мисля, че е отровна тетрата, в смисъл, ако се гълта. Поне майка ми така ми е казвала  newsm78 .

# 271
  • у нас
Люляк - единия размер на таза ми е доста по малък от долна граница на нормата. По време на бременността се разширява, но мах е да стигне нормата, при което няма да мине по-голямо бебе от горните размери. Вярно е че ехографското изследване може да не е много точно, но много зависи кой гледа и какво вижда. Peace

Flash Dance ммм че закуска си сервирала Crazy

аз се залавям с четене, че вторник идва Hug
хубав ден на всички  bouquet

# 272
Благодаря ви момичета за подкрепата и съветите  newsm51
Днес съм много по-добре, няма и помен от подуването newsm44

Tommelise не знаех за тази рецепта, още днес ще я приготвя и скоро ще споделя резултатите  Hug Peace Успех в ученето за изпита. Стискаме палци!  fingerscrossed fingerscrossed

Ако тетрата е смрадлика, то тя не е отровна дори и за вътрешно приложение. Аз си правя отвара от смрадлика от известно време, но явно не е моята билка точно в този момент  Confused

Искам да ви попитам дали усещате бебчетата да хълцат. Аз понякога усещам едни ритмични и чести пулсации, които нямат нищо общо с ритничета или потупвания и мисля, че точно на това се дължат.

# 273
  • у нас
Искам да ви попитам дали усещате бебчетата да хълцат. Аз понякога усещам едни ритмични и чести пулсации, които нямат нищо общо с ритничета или потупвания и мисля, че точно на това се дължат.
аз още не съм, но сестра ми казваше че с часове е усещала племенницата ми да хълца Peace

# 274
Добро утро, момичета   bouquet. Как сте днес?

На мен ужасно ми се спи, вчера помияра( разбирай кучето ми) така ме ядоса, че почти цяла нощ не съм спала от нерви. Поне бебка е в почивка и ме е оставила малко на спокойствие  baby_neutral.

Люляче, искам да ти кажа, че ще сме много атрактивни - и ако се организираме бързо, за да има билети, ще се снимаме да ви се покажем.  Joy

# 275
Здравейте и от мен  Simple Smile

Изписаха ме най-сетне! Вече научих наизуст всички сериали по AXN, Hallmark, FoxCrime и т.н.  Crazy Добре съм си като цяло, но ме хващат понякога болки през нощта, което хич не е хубаво. Едната акушерка направо ме закопа, аз се притеснявах защо ме боли нощем след цял ден на системи и тя: "Ами така е, те повечето раждания почват през нощта" и аз  #Crazy Сега ще лежа предимно и това е. Поне ми спряха Гинипрала, ще го пия само в спешни случаи, което е супер. Завиждам ви благородно за всички шопинг настроения, аз съм на светлинни години от това. Не ми се поглеждат ни колички, ни шишета, нищо. Само броя дните да минават и се моля като ме заболи следващия път, да го овладеем успешно. А още не съм влязла и в 7-я месец  Confused Спирам, да не се притесните нещо, то моите проблеми са рядко срещани, не се тревожете за вас   Peace Веднъж да се роди бебчето, живот и здраве, ще пазарувам като за световно и ще участвам активно в шопинг клюките  Grinning

Има някаква невероятна глупост относно приема в болница - след като са ме приемали веднъж с проблеми, не могат да ме приемат пак през следващия 1 месец заради същото  Crazy Затова сега влязох 1 месец след предходното ми приемане, и сега ако пак се влоша не могат да ме приемат в следващия месец. Много интересно какво се очаква - да си седиш вкъщи с проблемите само защото Касата не допуска, че за 1 престой от 5 дена не си се оправил ли. Нито съм толкова зле, че да ме държат там псотоянно, нито съм застрахована, че утре няма пак да ми се наложи система. Така че, ако оттук нататък го закъсам, ще си плащам и това е. А най-добре ще е да нямам никакви проблеми и да си вляза пак профилактично около 1 Юли. Simple Smile

Хайде връщам се да ви чета полека - лека  Grinning

# 276
Само недей да се притесняваш, защото нервите си оказват влияние. Всичко ще си мине безпроблемно Simple Smile

# 277
Здравейте ,
Danna_2010,дано вс при теб е наред и оставащото време мине неусетно.Не знаех за тези измишльотини на касата,как може да има така глупост,но какво ли се чудя,в Бг има много абсурдни неща.
Ние  с бебо сме добре за сега,пием си Магнерота,вс казват че корема е мн пораснал,но аз като си го виждам постоянно Crazy,за кг е ясно,ударих 65 #Crazy,да видим до края какво ще се случи .
Иска ми се да не работя вече,почва да ми става по трудно Sad а идват и жегиии,как ще се оправям не знам и с пътуването до работа ............,ако можех бих излязла в болнични веднага,но имам да взема доста пари,които тр да взема мнооого отдавна #Cussing out,но  няма и това е ,мина половин година,с половината ме прецакаха,другата половина имам слаба надежда че ще видя някога,аа каво да ви кажа,бг работодателите  #2gunfire

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 11:53 от Kirra

# 278
  • Варна
Danna_2010 , добре си се завърнала от болницата. Това с Касата е поредната голяма глупост, ама нали сме в Бг нямаме избор. Не го мисли, какво може да стане, а как на есен ще гушкаш бебчето.

Мен изобщо не ме влече пазаруването, че съм като плюшкин и сме се заринали с дешки и играчки. Единствено ме притеснява и обмислям избора на количка, но ще решавам живот и здраве като ни изпишат.

grix голяма "късметлийка" излезе. Бързо да се оправяш.

Приятни разходки и усмихнато настроение на всички!

# 279
Здравейте момичета

Danna_2010 радвам се че засега ситуацията е овладяна и не се съмнявай в успешния край, почивай си и не мисли за безумията в болничната система не се натоварвай мисли само за бебчо.

И аз да ви се похваля най накрая резултатите от амниото са готови....всичко е наред   Hug толкова ми олекна последните седмици само ви чета а не знам от притеснение какво да ви напиша сега направо ми идва да литна

Хайде успешен и слънчев ден

# 280
Здравейте и от мен. Аз сега се връщам от ЖК и да се похваля, че бебко е станал близо 800 грама newsm44 и засега нещата изглеждат нормално. Миличкият ми как ритка. Взеха ми кръв и урина и ще чакаме резултати.
Видях, че бяхте коментирали контракциите. В тази връзка да кажа, че от няколко дни ме свиваше коремчето - режещи болки ниско долу в ляво и дясно. Обясних на лекарката, но тя каза, че това не са контракции, да не се притеснявам, вероятно е от умора (не че правя нещо, за да се уморя). И каза да се притеснявам, ако болките напомнят менструални. Така че засега повече почивчица и добра храна.

# 281
  • София
Здравейте, момичета!
Danna_2010, добре дошла отново! Надявам се всичко до края да е ОК и да не се налага да влизаш в болница заради болежки. Кatipati, честита ти радост и на теб, много ме зарадва, сега се наслаждавай на бременността.

# 282
    здравейте и от мен  тумбачета ,

При нас всичко си е ОК . Нищичко ново около мен. Все едно и също .

Налегнал ме е страшен глад . Сега ще отида да си купя малко плодове и дано ме заситят. Все ми се ядат     сладки и тестени неща, та малко се съмнявам плодовете да ми свършат работа. Ще опитам ако ли пък не ще  се вгмурна в шкафа със сладките изкушения.

Данна почивай си и всичко ще бъде наред.

# 283
Здр и от мен.Данна  Hug Hug Hug,такава ни е управията във всичко,дано не се наложи да лежиш пак,а ако се наложи ...ще си платиш,няма начин.И това ще мине  Heart Eyes.
И мен ме  е страх да пазарувам...кофти...ама друг път ще говорим.Нека поне дойде август!
Много целувки на всички и дано Яничка се вклщчи скоро!  Hug Hug Hug

# 284
Здравейте и от мен тумбички  Hug
Dana добре си се завърнала  Hug Сега само леж и почивай, наистина не го мисли какво може да се случи.Жалко че повечето неща в БГ стоят така, но на този етап мисли само за бебко и гледай да не се натоварваш  Peace
Аз днес продължавам чистенето след ремонта  Confused и през уикенда ще гостувам на бъдещите баба и дядо-да се порадват на големия ми корем  Crazy
Лек, усмихнат и по възможност прохладен ден ви пожелавам  Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт