Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 334
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Цитирам ви Димяни
"Последни новиини за НИЯ:Диша сама, не е в съзнание обаче защото е под успойка,че раната е отворена!
Има обаче надежда до довечера да изключат единият апарат!
десният и бъбрек е по-слабо засегнат и макар и не на пълни обороти може да работи!   Praynig"
Дано нещата тръгнат към по-добро! Praynig

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 17:04 от мама на Део

# 511
Дано вече да получаваме само добри новини. Praynig Peace

Talktoher, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet

# 512
  • София
Мама на Део,мерси! Hug

# 513
Божеее, това е като от филм на ужасите, че и по-зле! И то само защото хората да искали да създадат нов жовот!

Не ми се мисли и таткото какво преживява в момента. Добре, че не е сам поне!

Praynig   Praynig  Praynig   Praynig  Praynig

# 514
Фъстъчка, аз като влязох в болницата миналата седмица, бебето ми беше ок. 750 гр. - не ми се вижда някаква голяма да е разликата от 70 гр, а и то едно размерче да се хване с милиметър по-малко - стига за отклонение. Пък и няма как все еднакви да вървят всички бебета, не се притеснявай. Peace

# 515
  • София
Danna_2010, мерси за успокоението.  Hug

Мен ми е ясно, че не вървят заедно, ама Йоанка се роди 2750, а последните 4-5 седмици плацентата ми беше почти презряла, та просто се шашкам да не презрее и сега по-рано, та да не папка малката бебка достатъчно.

Докторът нищо не ми каза за плацентата всъщност, аз сама си ги разсъждавам тези...

# 516
Фъстъчка, виж какво изрових: http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

според този сайт в 25 седмица бебетата са около 660 грама  Peace

# 517
Фъстъчка, ако се притесняваш дали плацентата успява да я храни, искай Доплер да ти направят.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 18:56 от E.L.

# 518
Момичета аз да попитам, защо състоянието на майката на близначетата е толкова лошо. Аз чета само последните коментари в нашата тема защото много се напрягам и внушавам разни неща и това ми действа зле. Но за това тежко състояние трябва да има сериозна причина май, каква е....?

# 519
gerinceto не се притеснявай излишно. Състоянието на Андреа е поради преживяна тежка катастрофа и счупване на таза преди бременността. По време на бременността старата травма довежда до усложнения и в резултат близначетата се родиха по-рано, а нейното състояние сега е критично. Надявам се не за дълго. Ще кажа сега молитвата.  Praynig

# 520
  • София
[18:54:44] Андреа и Ник: спряха го!
[18:54:46] Андреа и Ник: =)
[18:54:53] (x)  ๑۩ Gosho ۩๑: Simple Smile))))))))))))
[18:54:56] (x)  ๑۩ Gosho ۩๑: мн се радвам
[18:55:03] (x)  ๑۩ Gosho ۩๑: и как е тя
[18:55:33] Андреа и Ник: справя се, спи сладко и спокойно
[18:55:40] Андреа и Ник: все едно нищо не било
[18:55:50] Андреа и Ник: само дето от коремчето и няма и следа
[18:55:58 | (18:56:17 — редактирано)] Андреа и Ник: както и от няколкото качени кг Simple Smile))

# 521
Миличката тя, и аз ще кажа молитвата. БОЖЕ ЗАКРИЛЯЙ ГИ!

# 522
Бог да ги пази  Praynig

# 523
Ох, милата мама на близначетата, дано се оправи по-скоро  Praynig Бог да бди над всички тях, а и да ги пази. Нека пази и нас и децата ни  Praynig Praynig Praynig

# 524
geryaleksandrova - за количката да ти кажа, човек се обърква от многото противоречиви мнения. Аз първия път слушах мнението на снаха ми, която каза че Маг Ингланда е страхотна количка. И аз си купих такава. Да ама на мен не ми беше удобна. И изкарах с нея само 3-4 месеца и я продадох. Примерно снаха ми държеше предните колела да не завиват, а за мен това беше наказание. Истината е, че всяка жена има свои преоритети при избора на количка. Когато е първо бебе разбира се е по-трудно, защото не си бутал количка и не знаеш какво трябва да търсиш и да изискваш от нея. Не казвам да не слушаш какво ти казват приятели и познати, защото те могат да те насочат какво да гледаш и търсиш, но е хубаво да идеш в магазин и там да разгледаш отблизо набелязаните от теб модели. Опитай се да на базата на чутите съвети сама да определиш преоритетите си и така да избереш. Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт