Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 337
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, аз нарочно избягвах да чета за Веско, за да не се натоварвам  Sad Много ми е мъчно, че така е станало  Sad

geryaleksandrova, добре дошла  Simple Smile На мен ми харесва количката много. Всъщност обаче аз лоша количка досега от новите модели не съм видяла, всички ми харесват. Единствените, които не ми допадат, са тежките модели. Тежка ли е, не бих я взела, ако ще сама да върви.  Simple Smile

# 496
geryaleksandrova добре дошла сред нас.   bouquet

Даниелка мисълта ми бе да изпратим и колективна молитва, да се обединим, иначе знам, че Ния и мъниците сега са в мислите и молитвите на много от нас. Дано Господ ни чуе!

# 497
Ох, и аз съм изтървала срока за тази молитва, дали е късно и сега да се помоля?  Rolling Eyes Cry Ужасно мъчно ми става за тая женичка, дано се оправи, дано  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Ох, аз ще я кажа за всеки случай, а ако се молим в 19 и в 21 ч ще се включа пак.
А за Веско и аз току що чух новината, милото детенце   Cry
nansi_21 - аз бях писала, че и аз нося много ниско бебето. Леко се притесних като ми го каза лекарката, но вече гледам да съм спокойна. Не бързай да се тревожиш, просто се консултирай с лекарката си.
Люляче - ами не знам как да го обесня точно  Rolling Eyes "Подскоците", както ги наричам са резки, както когато се стреснеш и подскачаш изведнъж с цялото си тяло. Не ги очакваш и се случват много изведнъж. А ритничетата са по-леки, не така резки. Поне аз това усещам. Усещам също и нещо като спокойно движение, как се повдига по-бавно корема ми и вътрешно как бебето се движи. Оф, голямо обяснение, дано ме разбра. А хълцането е някак ритмично, нещо като постоянни във времето пулсации на горе-долу равни интервали. Нещо такова. Сутринта за пръв път ми се стори, че усещам хълцане с това бебе.
alexa-smile - ами точно като дрогирана се почувствах след но-шпато, много точно си го описала.
desunique - дано всичко до края вече да е ок  Praynig

# 498
geryaleksandrova - добре си дошла   bouquet Приятелка има много подобна количка на тази, даже е същата марка и е много доволна  Peace

# 499
Здравейте момичета! Ужасни новини тази сутрин  Cry
 ГОСПОДИ И СВЕТА БОГОРОДИЧКЕ ПОМОГНИ НА МИЛАТА МАЙЧИЦА И БЛИЗНАЧЕТАТА ДА ПРЕМИНАТ ТОВА ТЕЖКО ЖИТЕЙСКО ИЗПИТАНИЕ!
Така се надявах да намерят Веско жив и здрав и да го върнат на родителите му. Милите те  Sad  Аз гледах родителите когато бяха на гости на Иван и Андрей, милата майчица беше толкова разстраена и как няма да е, става въпрос за най-милото в живота ти  Cry
Много ми е мъчно, ужасен тежък ден ще е...Просто ми е толкова тежко че незнам какво да кажа;....

# 500
geryaleksandrova - аз също съм на вълна количка вече 1 месец насам, а още не съм избрала категорично  Grinning Ама това е, защото чета само в интернет, а все нямам време да видя моделите наживо. И аз чакам първо детенце, така че всичко ми е ново и неясно, и затова много разпитвам приятели, колеги ....Те ме отрупаха със съвети за количката, и мога да ти кажа някои от по-важните. Естествено, лесно е да се дава акъл, така че ти трябва да си избистриш твоите лични критерии. Аз например държа на цяла дръжка, защото казват, че с две е трудно; внимавай как стои въпроса с пълното легнало положение; хубави амортисьори (особено за улици с много дупки), да е относително лека; обърни внимание на движението на водещите колела и дали коша се обръща, или дръжката. Абе, нещата са много, особено за последното, повечето майки харесват дръжката да се обръща, а аз предпочитам коша да се обръща..... А, да, ако ще я носиш в багажник - гледай как се сгъва. Относно Hauck, това беше първото ми предпочитание, но после четох, че не са върха, и се отказах....Иначе аз харесвах един техен модел Malibu. От друга страна, много майки пък са останали доволни....А и цените им са много по-достъпни спрямо повечето марки колички! Така че, легне ли ти на сърцето, взимай без да слушаш чак толкова чуждите мнения  newsm10 

# 501
Искрено се надявам, че всичко ще е наред с Ния и близнаците

# 502
  • София
Giada , и при мен е така всички питам и разпитвам и всеки дава съвети ,които в повечето случаи са различни и ме объркват още повече.А относно столчето за колакъм този модел, вижда ли ви се добро ,защото една приятелка ми каза ,че не става за новородено , а го дават 0+.

# 503
Ох леле, горката Ния, горкия Нико! Нямам думи просто! За такъв кошмар не бях чувала. Дано всичко се оправи възможно най-бързо!  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

geryaleksandrova, добре дошла при нас!

# 504
Здравейте момичета!
Включвам се за втори път, опитвам се да попрочета какво сте писали Wink
Вярно,че доста тъжни нещица има, но опитайте да се фокусирате на хубавите..Пък и нали така предизвикваме те да се случват?
Аз си вярвам в чудесата, за добро или за добро Wink и се надявам да се случват,там,където са най-нужни.
Искам да благодаря на Даниелка,за това,че при отсъствието ми от форумчето,макар и след кратко включване, се появи с мила дума и много положителна енергия и ме накара да се почуствам истинска частичка от форумчето ви  bouquet
Аз имах един престой в болницата в началото и се постреснах - при положение,че първата ми бременност беше миг между две реплики - чакам бебе и родих Simple Smile, а после някак си..не успявах да се разпиша ..не ми се оплакваше:)
Сега съм си вече усмихната дебеланка, с бебо си комуникираме,вече търсим мъжко име и се чуствам значително по-добре.У дома съм си,този път няма как да работя до последния момент, но не се оплаквам.Ако има някой на линия за по кратка разходка и вкусен таратор,примерно, пишете  Party
Много слънчев и усмихнат ден,мили бремелинки!

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 12:50 от bonne_esperance

# 505
Ох, какви новини... Sad

Жалко за Веско, много сили на родителите му.

Искрено се надявам всичко с Ния и близначетата да се оправи. Praynig

Geryaleksandrova, добре дошла!  bouquet

# 506
  • Пловдив
Привет,
току що научих за малкия Веско no cry Все се надявах, че ще се намери живо и здраво момченцето... Sad Вярвам, че е отишъл на по-добро място и се моля за него!
Новината за Ния пък ме потресе още повече... Моля се всичко с нея и бебчовците да се оправи.

geryaleksandrova, добре дошла Hug
Ето и от мен един съвет за количката - гледай колана да е с 5-точково закопчаване (т.е. през раменцата и през кръстето), че като пораснат малчуганите и започват да се изправят в движение, което не е никак безопасно...

# 507
geryaleksandrova Доколкото съм чела, столчето ти за кола е ок. То е предназначено точно за най-малките, но не трябва да стоят повече от 2 часа в него. Служи ти, когато трябва да го заведеш на лекар, например. Аз в началото мислех, че е по-добре в бебе-порт, за да стои бебето изцяло легнало, но после една майка тук във форума сподели, как с едното и детенце се возели отзад при лек пътен инцидент. И че, ако ти го държиш в ръце, можете да излитнете напред, а от столчето по сигурна защита няма. Така че аз вече съм с две ръце за ползването му!

# 508
Здравейте,
напсоледък не пиша много, защото не намирам време, но ви следя редовно и съпреживявам с вас радостите и тревогите, както и всички неща, които ни вълнуват, около появата на бебоците ни. Като намеря повече време, тия дни, ще разкажа как се развиват нещата и при нас.
Включвам се само, за да споделя, че от няколко дни непрекъснато мисля за Андреа и малките и момченца и се моля за тях. Дано чудото се случи се случи за тях и дано да можем да помогнем по някакъв начин с мислите и молитвите си.  Praynig

# 509
  • София
Здравейте и от мен!

Лоши има новини днес... Следях темата за Веско и така се надявах да се появи жив и здрав...

Колкото до мен, днес бях на преглед. Уж всичко е наред, но бебето е едва 680 грама. Вижда ми се много малко за тази седмица. И доктора каза, че върви малко назад... Ама то бива бива при мен несъответствия, но чак толкова. Термина ми по ПМЦ е 20 Август, аз още отначало тръгнах с 3 седмици закъснение, а сега и с още една...

Ох, дано поне с бебета на Андреа и с нея нещата се оправят скоро. Много ги мисля и тях... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт