Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 340
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте!

"След малко повече от 5 часа в операционната след тежки усложния засягащи най-вече кръвообръщението и и работата на бъбреците, Ния е с масивна кръвозагуба и диша с помощта на машина. Състоянието и се води критично...
 В интензивното е, където я държат упоена тъй като в противен случай ще е подложена на нечовешки мъки след като част от раната не е затворена напълно, за-то бъбреците и са свързани директно към друга машина, която в момента почти изцяло ги замества...

Господи, цял живот са ме учили, че си Любов! ... Ума ми не го побира как Любовта може да позволи подобна жестокост, за-то вече си наистина ЖЕСТОК!!!!! ...
Съжалявам - нямам сили да обяснявам повече ..."
 Cry  Praynig Praynig Praynig
ИЗвинявайте,че ви помрачавам темата  но всичи се молим,а знам че и вие се интересувате!

# 481
Здравейте!

"След малко повече от 5 часа в операционната след тежки усложния засягащи най-вече кръвообръщението и и работата на бъбреците, Ния е с масивна кръвозагуба и диша с помощта на машина. Състоянието и се води критично...
 В интензивното е, където я държат упоена тъй като в противен случай ще е подложена на нечовешки мъки след като част от раната не е затворена напълно, за-то бъбреците и са свързани директно към друга машина, която в момента почти изцяло ги замества...

Господи, цял живот са ме учили, че си Любов! ... Ума ми не го побира как Любовта може да позволи подобна жестокост, за-то вече си наистина ЖЕСТОК!!!!! ...
Съжалявам - нямам сили да обяснявам повече ..."
 Cry  Praynig Praynig Praynig
ИЗвинявайте,че ви помрачавам темата  но всичи се молим,а знам че и вие се интересувате!

за какво става въпрос  Rolling Eyes коя е ния?

# 482
  • София
Андреа,от Октомврийската темичка която преди няколко дни роди своите близначета в ЛОндон!

# 483
Добро утро,въпреки,че днес ще е много труден ден  Cry,нямам думи и аз като  ♥Димяни ♥,как да си го обясня...незнам.Само може да се молим,дано Бог е с нея и я закриля.Хайде мамче,кураж,през толкова мина,ще успееш  Praynig Praynig Praynig!
E.L.,Ния е майката на близначетата  Praynig Praynig Praynig!
И накрая да не забравя Честит рожден ден на talktoher   bouquet  bouquet  bouquet!
Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
любов, защото това е достатъчно добра цел в живота

# 484
Момичета,ще си позволя още един пост,нека да кажем всички една молитва за изцеление,казва се в сряда в 7 и 9 часа!
Всеприсъстващи и всеблаги Боже, в Името на Господа, Който е говорил с раба Ти, да дойде Твоето изцеление чрез нас, Твоите слуги, за слава на Името Ти.

Благодарим Ти, че си ни послушал, Ти си само наш Господ и освен Теб другиго нямаме. Ти си, Който винаги можеш да изцеляваш и Твоето изцеление е здраве за душата и тялото.
Възвърни задружното действие между ума и душата, между душата и тялото. Обърни източника на сърцето за добро и силите на тялото за работа полезна.

Нека този (тази) наш/а брат (сестра)........, който (която) страда, да приеме Твоята Милост, за да можем ние всички да се радваме в присъствието на Твоята Любов, Благост и Сила.
Амин.
  Praynig Praynig Praynig

# 485
Добро утро и от мен!
Преди малко прочетох какво е станало, много мъчно ми стана...Ще се молим за Ния, да бъде силна! Praynig Praynig Praynig
desunique с теб сме! HugИмай търпение, давай си кураж. Peace
Аз съм със скъсена шийка, но не ми направиха серклаж.Казаха ми, че за моят ръст е нормално.А с първата ми бременност не съм знаела  колко е била дълга, за да направя сравнение.

# 486
Здравейте и от  мен,позагубих се аз тия дни,но напоследък времето не стига за нищо,притеснявам се че няма да успеем да свършим с ремонта на апартамента преди да се роди бебчо Sad а в такъв случай живеенето при свекървата става май неизбежно Tired.
Виждам че не съм единствената с проблеми в съня,имам чувството че е невъзможно да си намеря място като легна,всичко ми пречи,и всичко ме боли,на всичкото отгоре половинката е свикнала да се гушка в мен и се цупи че не му да вам да ме доближава.
От два дена пък почнаха зверски да ми се подуват краката ,направо стават като понички,не мога пак да открия моята от ЖК newsm78,маи трябва поне да  ми пусне някакви изследвания за това оттичане,че знам ли......
desunique пожелавам ти до края всичко да мине безпроблемно Hug
Стискам палци за Ния ,Ник и малките,дано всичко при тях се нареди в най скоро време Praynig Praynig Praynig

# 487
И аз съм със скъсена шийка, даже от лекаря ми чух случайно едни сантиметри, дето хич, ама хич не звучат добре според това, което изчетох из форума.  Confused  Но не ми е споменавано никога за серклажа като вариант. Силно се надявам, че при desunique всичко ще е перфектно! Тайната е само лежане после, никакви разходки и социален живот. После с бебенцето в количка ще се наваксва Peace

За Андреа казах молитвата на Даниелка  Praynig И то точно в 9 часа  Peace

# 488
Днес наистина е труден ден, преди малко станах и първата новина, която прочетох е за момченцето аутист Веско, който са намерили мъртъв. Така се надявах да го намерят жив и да е добре  Cry  Cry Господи прости!

След това и новината за Андреа направо ме остави без дъх. Вярвам, искам, моля се да имат сили да се преборят за живота си и тя и нейните мъничета!  Praynig Praynig Praynig Praynig

Данилека  съгласна съм да изпратим една обща молитва и тя да е тази, която си публикувала, но май изпуснахме часовете за нея  Embarassed  Искате ли да се помолим в 19 и 21 вместо това??

Дано desunique да се чувства добре и скоро да я изпишат от болницата.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 09:38 от grix

# 489
  • у нас
добро утро, въпреки че изобщо не е добро Cry ..... и Веско .... и Ния. Моля се  дано се оправи  Praynig  ♥Димяни ♥  пиши веднага щом има новини Praynig

# 490
Днес е 2 юни - Денят на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта  на България.

grix,да нека се помолим и в 19,мисля че без значение колко е часа,Бог ще ни чуе  Praynig!

# 491
Момичета, извинявам се, че нахлувам така...Виждам, че Димяни ви държи в течение за Ния и бебетата, а ето какво една мама от нашите си е писала с Ник:

"Милички, в момента си пиша с Ник. Накратко - при Ния няма подобрение, за огромно съжаление, но Фил е проплакал за първи път "

Това са последните новини...продължаваме да се молим  Praynig

# 492
за ния  Praynig
аз пък много се разстроих от новината за веско  Cry

# 493
 Аз казах молитвата през сълзи , макар и в 9.30 часа . Дано Господ и даде сила за да се пребори. Дано и дечицата са добре.
 Не мога да спра да плача. Толкова ми е мъчно и не спирам да мисля за тях.   Sob  Sob  Sob

А и новината за Веско  - нека почива в мир , а родителите му да са силни !

desunique миличка  много  Hug .

# 494
  • София
Здравейте момичета ,
постоянно ви чета ,но за първи път реших да се представя.Също като вас очаквам бебенце през септември /момиче/ с термин 20.09.10.Това ми е първата бременност и очаквам детенцето си с голямо нетърпение и едновременно с това и много притеснение.Моята девойка е много активна , по цял ден е като шило ,не спира да се върти , да рита и каквото още си прави , но засега вечер е спокойна и ме оставя да спя.Относно килограмите ,до момента съм качила 12 отгоре ,като 5 от тях само за последните три седмици.Имам чувството че се подувам от жегите и започнах да задържам вода /нямам представа как да се боря с този проблем/.
Включването ми е относно един проблем ,които ме тормози от няколко дни.Започнах да си избирам неща за бебчето и сега съм на момента количка.Харесала съм няколко модела ,но най-ми е присърце следния:http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=38_39&products_id=169&zenid=76f0643c1b7a39cf918ad9eb3597cc02
Та въпро са ми е дали е подходящо сточлето за кола и количката за новородено бебе и самията количка добър модел ли е?

Общи условия

Активация на акаунт