Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 341
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Честит Празник на всички Дечица. newsm44 newsm44

Честито на всички взели изпитите си - браво .

desunique , стискам палци newsm17

- Днес официално се разбрах с моя шеф да работя до средата на месеца и вече да излизам в отпуска, а после направо болничен и нямам търпение да минат тези две седмици.

.... 23.06. Ако някой иска можем да се организираме да отидем заедно..

– аз мисля там да раждам и нямам нищо против да отидем заедно, но ще мога на 23.06 ,тогава вече ще съм си в къщи newsm44 newsm44 newsm44

P.s само да те питам къде видя дата 23.06. ,защото в началото на сайта пише 30.06 ?

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 21:42 от gala9

# 466
desunique  и от мен едни стиснати палчета. Бъди спокойна и всичко ще мине добре. Hug

# 467
desunique и от мен много силно стиснати палчета и много много кураж.Бъди силна  Praynig Praynig Praynig

# 468
desunique имаш и моята подкрепа в този момент. Всичко да мине благополучно и скоро да си пак сред нас! 

# 469
  • София

desunique С теб сме!!!  Hug

Честит Празник на всички дечица!!!

# 470
  • София
desunique,
  и от мен  имаш двойно стиснати палчета Praynig Hug

# 471
  • Пловдив
Благодаря на всички Hug Hug Hug

Аз също се присъединявам към клуба на неможещите да спят newsm78 Заспивам към 00-01 и в 4:30-5:00 вече съм будна Sad Корема ми подскача като полудял вечерно време, явно бебчо тогава се събужда Thinking Преди със сладолед успявах да го накарам да се размърда и през деня, но вече явно и на него му е жегичка и му идва добре, та не буйства Rolling Eyes Laughing

А топлото време - ужас - много ме мори ooooh!
Пътят Шумен - Пловдив в неделя ми се стори кошмар, а по принцип не ми прави впечатление Whistling Лошо... Още повече, че и другия месец пак ще трябва да отскоча до там, за да си уредя нещата за септември Crossing Arms newsm78 Ще я мисля като му дойде времето...
Надявам се другата седмица да забегна към вилата и там поне ще почивам Praynig

Айде лека вечер от мен, че съм на гости при мама и тати и ще засядаме на масата hahaha

# 472
  • София
desunique, стиснати палци и от мен!!!  Praynig Praynig Praynig Вярвам, че всичко ще бъде наред!!!  Flowers Four Leaf Clover
Щица , и аз не се притеснявам да взимам дрешки от приятелки, както и аз самата раздавам всичко. Децата толкова бързо израстват, че много неща почти не са носени и са като нови.
Оф и с това спане съм същата - мога само да спя на ляво, по гръб ми е невъзможно, а на дясно пък на бебчо не му е удобно.  Tired Но доколкото съм чела май така е най-правилно да се спи, за да може бебето да заеме най-правилната позиция после за раждането. И откакто съм бременна не търпя да ме гушкат като спя, защото започвам да се задушавам, за голямо съжаление на половинката, който откакто сме заедно, вече 14 год. ме използва за голямо мече за гушкане докато спи.  Blush

# 473
Малко новини - говорих с desunique към 19ч, но беше милата още замаяна от упойката и ще я чуя утре. Каза ми обаче. че всичко е минало добре, което е най-най-важното и се надявам от все сърце това да и е последната манипулация до края на бременността!  Praynig  Praynig  Praynig  Иначе всичко с бебо е наред.  Heart Eyes

grix, непременно ще проверя за тези упражнения. Благодаря ти!  Peace Само лошото в моя случай е, че бебето засега няма място да се обърне заради тесния таз, а не заради самото него. Но бих пробвала всичко дори и да има минимална надежда.

мама на Део, май големи девойки ще раждаме.  Wink

sweet_maniche, Tommelise, честито !!! Във всичко все така да ви върви!   bouquet

Малката днес ни се усмихваше през цялото време. Такова нещо не бях виждала досега. Чак и на доки и домиля. Беше много сладка и мила гледка!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Даже си имаме и снимка на усмихнатата и физиономийка.  Heart Eyes Тази седмица ще давам кръв и урина на гладно.

# 474
                    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТСТВО !!!!!

sweet_maniche , Tommelise вие сте нашата гордост !!! Браво !!!

desunique и аз ти пожелавам  до септември никакви проблеми.

И  на мен ми излизат някакви гнусни пъпки, но въобще не им обръщам внимание .

Момичета днес три познати ми казаха , че корема ми се е смъкнал  #Crazy . Аз се гледам и все ми се вижда,че си е същия , но не съм сигурна. Тъкмо си бях много спокойна няколко седмици и днес пак се панирах. На консултация съм на 11.06. и дано всичко си ми е ОК до тогава,а и след това Абе бях се зарекла да не се подавам на такива лоши бредположения, да не им обръщам внимание ,а да гледам само напред и сега пак съм малко притеснена.

Aз мисля да отида на отворените врати в Тина Киркова. С предната бременнот не мога да си спомня дали от отворените врати или от курса на ''9 месеца'' ни дадоха безплатни прегледи ?????????????????????

Чао момичета. Лека и спокойна нощ.  newsm46

# 475
Лека нощ!

# 476
Tommelise, честито за изпита! sweet_maniche, а на теб за преминаването в по-горния курс!    Simple Smile

Flash Dance, как различаваш ритничетата от подскачане на бебчетата? Също така как различавате хълцането им?

alexa-smile, чудесна новина и за окончателните резултати  Simple Smile!

Jani4ka, голяма е вече и твойта хубавица  Heart Eyes. А за секциото - напълно те разбирам. И аз така съм се настроила всичко да върви възможно най-естествено, че едно такова нещо би ме стреснало и разочаровало. Но от друга страна мисля, че е и въпрос на настройка, а ти ще имаш достатъчно време за това. От друга страна пък - дано бебка се обърне, не е невъзможно. Ето Мирка е дала хубаво упражнение, със сигурност има и други интересни и помагащи методи - струва си да се опита, пък ако не стане - важното е ти и бебето да сте добре, пък другото...

grix, бейби шауърите най-често се организират от приятели или близки на бременната, а не от самата нея (не че има нещо лошо и в това). Аз почти нямам близки тук за съжаление, и просто няма кой толкова да събера. Но нали се върнах на старата работа, а там сме голям женски колектив и преди поне винаги са се правели бейби шауъри, като най-често ги организираше мойта шефка. Голям майтап е, щото като се съберем 30-40 жени и като се почне едно охкане-ахкане при вида на всяка поредна бебешка дрешка  Mr. Green - нали се отварят, да ги види бъдещата мама. От една страна ми се иска и на мен да ми направят такова нещо, но от друга - като си помисля, че няма да имам никакво място за допълнителни покупки, и направо Crazy... Понеже аз така или иначе искам до към 10-15.08 да съм взела всичко необходимо - нали тогава ще влизам в деветия. И не мога да разчитам на евентуално парти и подаръците от него.

Браво, че всичко е минало добре при desunique, знам, че всичко ще е наред! И аз предполагам, че става въпрос за серклаж - зашиване на шийката на матката, която в редки случаи се случва да се скъси, и често това е без никакви симптоми - като болезнени контракции например. Когато се зашие, обикновено всичко е наред. Хубаво е, че са я хванали навреме.

Щица, дано бъдещия татко да се успокои скоро и каквото го тревожи, да се разреши. Защото си права - в семейството сме като скачени съдове - единия нещо да не е добре, и се отразява неминуемо и на другите.
За затрудненото дишане - явно вече бебчо натежава на голямата вена. При мен все още го няма този момент, но съм си записала като въпрос към лекарката ми за понеделник - дали не е пролем да спя малко и по гръб, въпреки че не усещам никакъв дискомфорт. А за спането на дясно - знам, че причината е да не се притиска черния дроб.

А какъв сън сънувах преди няколко нощи - нали знаете как понякога като ни се пишка или ни е студено, а пък спим и сънуваме, и тези усещания се намесват по някакъв начин в съня. Та сутринта малко преди да стана за работа сънувам, че някой ми ръчка с нещо корема от вън. Абе гледам аз на всички страни - няма жив човек  Mr. Green. И няколко пъти така, и взех да се разсънвам, и стана ясно кой ме е ръчвал, но от вътре  Laughing.

nansi_21, да не е просто от натежаването? Недей да се притесняваш, ако нямаш други смущаващи симптоми.

Момичета, да не забравяме да изпращаме положителна енергия към Андреа, защото самата тя е била в критично състояние, поне преди няколко часа.

# 477
Добро утро и от мен!
И аз имам проблеми със съня. Сутрин ставам към 6ч., за да отида да пишкам и после няма начин пак да заспя. После целия ден имам някакви задачи - ходя на работа, а и в къщи все пак имам 3-ма мъже за сега.. и до вечерта съм като пребита. Sad Имам чувството, че все съм изморена. На мен също на моменти ми тежи коремчето, макар моето да си е по-ниско. И по този повод, nansi_21, няма нищо притеснително в това. И двете си дечица съм ги носила по-ниско разположени, но си ги износих. Не се оставяй толкова лесно да ти нарушават дискомфорта и да те вкарат в някакви филми. Аз лично много се ядосвам на такива хора - нямат никакъв такт.  #2gunfire

Съжалявам за това, което се е случило с desuniqueSad Най-вероятно са й направили скрелаж, но има много други жени, на които извършват тази процедура и всичко завършва благополучно.  Разбира се, че е неприятно, че е притеснително и т.н., но ще стискаме палци всичко да се развие максимално добре и малкото човече да изчака до септември!

Flash Dance, на мен също ми действа така но-шпа-то. Предполагам, защото кръвното ти пада от него, а моето и без това е ниско и съм точно като упоена. Взимах го след амниоцинтезата и бях точно като дрогирана.  #Crazy

*Мирка*, като лежах в болницата след амниото, имаше една много готина акушерка, която казваше, че най-добрата поза за бебето било да лежиш точно на лявата страна, макар повечето да съветвали на дясно. Така най-добре се успокоявало. Не знам кое е вярно.. но най-важното е как се чувстваш ти самата най-комфортно. А бебоците вече са достатъчно порастнали, за да ни "коригират" с по някое и друго ритниче или юмруче.  Grinning

Аз също продължавам да се моля и да мисля за мама Андреа и малките Фил и Тай!  Praynig Praynig Praynig

Хубав и усмихнат ден, момичета!

# 478
  • София
Добро утрои от мене,

с това слънчице на вън Sunglasses ви пожелавам много хубав и ъсмихнат ден  Grinning

Отивам да правя закуската и тръгвам за работа.....  car003

P.S Дано днес има добри новини от октомврийските близначета и Ния Praynig

# 479
Добро утро и от мен  Simple Smile

В мислите ми са постоянно Андреа и нейните мъничета Praynig Също и за desunique се надявам бързо да се възстанови и повече никакви проблеми  Hug

Моето бебе съм почти 100% сигурна, че пак е разположено напречно. Мърда или отляво, или отдясно, или и от двете страни едновременно - явно се протяга понякога Peace Почти не усещам движения ниско долу или горе към ребрата, а точно така ритаха бебетата при предишните ми бременности, които се бяха разположили с главата надолу. Както и да е, аз поне нямам надежди за нормално раждане и това не ме тревожи. Simple Smile

Лек и весел ден на всички, аз отивам до ДГ на дъщеря ми да платя сметките и после на работа, но само за малко.

Общи условия

Активация на акаунт