Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 346
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Честит първи юни на малките ни сладурчета! Да си ни живички и здравички, усмихнати и весели! Желая им едно вълшебно и щастливо детство, изпълнено с много игри и смях!
А на всички пораснали деца пожелавам да съхраните завинаги частица от детското в себе си!!!

Днес бях на ЖК - бебчо е наред, вече е почти 600 гр., показа ми как функционират бъбречетата му. Понеже и аз започнах да се подувам, отново ми взе кръв и урина, за да провери как са показателите. Плацентата и околоплодните води са ОК. Малкия е застанал седалищно и доктора ми препоръча упражнения за обръщане на бебето, защото до 7 месец бил най-подходящия момент да да се преобърне главично. Към 28-та седмица бебето заема вече почти цялата матка и най-често положението в което е се запазва до края. Упражненията се състоят в това, поне 5 мин. на ден да се застава на колене и лакти, като тазът е по-висок от главата.
Опааа, малката се събуди, затова ще се включа по-късно по другите въпроси...

# 451
Момичета, сега се чух с desunique, МОЛЯ ВИ СТИСКАЙТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-СИЛНО ПАЛЦИ за нея, защото след малко ще и правят една манипулация под пълна наркоза за "зашиване" на матката, тъй като днес са видяли, че е започнала да се скъсява.  Praynig  Praynig   Praynig  Praynig  Praynig
Добре, че тя милата е толкова силна и въобще не си позволява да пада духом. Знам, че всичко ще е наред, но колкото повече позитивна енергия толкова по-добре!!!  Praynig  Praynig  Praynig

# 452
Миличката Desunique дано всичко мине бързо и успешно.   newsm17
Tommelise, sweet_maniche  - Поздрви за взетите изпити!
Jani4ka - браво за голямата мома, и не се притеснявай от сега за това. Каквото е писано ще стане така или иначе и ако ти е писано да родиш секцио добре, че поне имаш време да се подготвиш психически.  Hug

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 16:15 от nekva si

# 453
# 454
desunique   Praynig  Praynig  Praynig ( извинявам се, че нахлувам, но си ви следя и прочетох за проблема) Дано всичко бъде наред!!!

# 455
Стискам палци! За серклаж ли става дума?

Desunique, дано всичко да е наред!  Praynig Peace Hug

# 456
desunique, стиснати палчета и от мен, всичко ще е наред!

Гледам за подуванки, спане и покупки говорите... аз си направих списък с нещата за бебето, сега преслушвам приятелки от къде какво мога да взема, не ме притеснява, че ще е употребявано, то не може да се износи за 2-3 обличания.
Сутрин и аз се събуждам с много отекли ръце и крака... разминава ми през деня, но е неприятно да се чувстваш като поничка.
А относно спането... нашият татко, нещо го хваща нервата вечер (честно, не знам какво да го правя, нищо не казва, просто си седи и нервничи, само се моля да му размине скоро), което пък ми влияе на мен, а колкото и да се опитвам да бъда спокойна бебето го усеща и се почва едно буйстване, едно премятане... та до към 2 часа през нощта. Снощи съм се разхождала с ръце на корема и съм му се молела да спре да рита, че няма начин да заспя, когато ми подскача така корема, пък съм уморена...
А относно спането, да сте забелязали, че по гръб и на дясно примерно дишате по-трудно? Защото при мен е така и е доста неприятно, защото не мога да спя все на ляво, да не говорим, че съм започнала да хъркам, чак сама си се будя...
Не знам кой обсъждаше за отворените врати в Шейново, аз лично се каня да ходя, само не съм решила дали да се запиша за 09.06 или за 23.06 (те организират такива всяка втора и четвърта сряда от месеца). Ако някой иска можем да се организираме да отидем заедно..

# 457
Desunique - стискам палци  Praynig

# 458
И аз стискам палци за Desunique, всичко да мине лесно и успешно  Praynig Hug

# 459
  • Пловдив
desunique Hug Praynig Hug

# 460
  • Пловдив
Здравейте мами Simple Smile!
desunique  Praynig  Praynig  Praynig  Peace  Peace  Peace Всичко ще е наред!
Кратък отчет  от ЖК Simple SmileДобре сме!Растем и се развиваме нормално!Ниско долу е момиченцето, над него на втория етаж е момченцето Simple SmileРиткат и щавуркат!Другата седмица съм на ФМ, тогава повече информация и по-подробно, живи и здрави  Praynig
Прегръдки на всички  Hug
  Nature Sunny

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 09:58 от ilik123

# 461
# 462
Здравейте и от мен  bouquet

Честит 1-ви юни на всички дребосъци! Да са ви живи и здрави и изживеят едно незабравимо детство Two Hearts

desunique- Стискаме палчета миличка всичко ще е ОК newsm17

Относно подуването момичета при мен е някакъв ужас така са ми подути краката вече нищо не мога да обуя и да се чуствам добре, вечер ги вдигам на високо и до сутринта са горе долу добре, но повървя ли малко и стават като понички и много топли, пуснах си изследвания две поредни седмици всичко е наред, а подуването не спира. Майка ми казва, че лятната бременност била така аз съм родена на 9-ти август и съм се родила 4.300кг та май всичко е от жегата и от тежеста. Вечер си спинкам спокойно лягам към 12ч. и бебка рита докато се намести и после спим и двете посред нощ не ставам до WC чак сутринта като звънне телефона на мъжа ми.
Щица Аз спя само на ляво и дясно, по гръб по рядко защото ми се замайва главата лягам колкото да ми се опъне гръбнака и доколкото знам в последните месеци е опасно за бебо.
Tommelise, sweet_maniche - Поздрви за взетите изпити! smile3525
alexa-smile- честити ти сини новинки stork-boy

newsm17 за малките близначета

Лека вечер на всички мами и браво за добрите резултати от ЖК smile3501 Дано само хубави новинки да ни съпътстват newsm17
Потъркайте коремчетата за късметче

# 463
desunique   Praynig  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честит празник на всички които са запазили детето в себе си  Tada
Щица и аз спя само на ляво Sad , но не заради проблеми с дишането, а защото младата госпожица има собствено мнение по въпроса. В момента в който се завъртя на дясно или по гръб започва  box  Обръщам се на ляво и веднага спира  #Crazy Някой път така ми подскача корема, че съм се събуждала от това.

# 464
  • в момента Германия
 Desunique fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт