Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • в момента Германия
Честит Празник на всички деца, а и на всички, които пазят по нещо детско в себе си!
И един музикален поздрав:

http://www.youtube.com/watch?v=a-AZwY-0lvo

Hug Hug Hug

# 436
Честит Празник на всички деца!

За всички малки, по-големи и още по-големи,
пораснали и не пораснали деца,
с пожелание да запазят детското,
колкото може по-дълго в себе си.

Hug Hug Hug

# 437
  • у нас
Честит празник на всички, които се чувстват все още деца и на вашите дечица Heart Eyes
аз взех изпита, голямо треперене но мина отлично Blush обаче този път малка роля изигра и бебето Crazy отивам да почивам малко и следобед на работа Crazy

# 438
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! Hug

Tommelise, браво на теб!Направо си герой! Peace

Чакаме новини от Butlins и Jani4ka. Simple Smile

# 439
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile

Честит празник на всички малки и големи деца Hug

Tommelise честито и на теб за изпита!
Аз благодаря на всички за пожеланията и палчетата - вече съм 4ти курс smile3521 newsm44
Вече ще досаждам ежедневно в темичките Mr. Green Свободна съм Laughing ...Е, като изключим малкото зверче на сестра ми, което ще гледам до края на месеца Laughing Laughing Laughing
...И като стана въпрос за него - вече се събуди, така че засега изчезвам Hug

p.s. Моля се всичко да е наред с октомврийската мама и двете и прекрасни слънчица Hug

# 440
Честит празник на всички малки и големи дечица!  bouquet

grix - пожелавам скорошно оздравяване на баба ти  Praynig
Danna_2010 - в началото на бремеността ми излизаха пъпки, сега по-рядко. Сигурно са хормони. newsm78
Благодаря ви момичета, отностно съпричастността по отношение проблема с половинката. Вече се поизгладиха нещата. Hug
Вчера го ударих на разходки и май прекалих  Whistling След обяд ме заболя отляво, постоянна болка, не силна, но досадна. Реших, че вечрта като си легна ще ми мине. Да ама не - в 1.30 ч. се събудих след един ужасен кошмар, ставам до тоалетна и разбирам че болката си е все същата. За пръв път откак съм съм бременна реших да изпия едно но-шпа (просто не искам хапчета и ако мога всеячески ги избягвам). Ами мина ми слава Богу  Praynig И което е най-интересното - преди да го изпия четох листовката за странични ефекти - между всичко пише, че води и до безсъние. Викам - край - и тая нощ няма да се спи. И ето още една изненада - вместо безсъние спах страшно дълбоко. Даже ставах още веднъж до тоалетна и после съм заспала, което по принцип не се случва. Вие виждалили ли сте подобен ефект на но-шпа-то? И още едни въпрос - бебета ви подскачат ли изведнъж в коремчетата ви  Wink ? Все едно са се стреснали? При мен се случва, но предната бременност - не.
Tommelise -  браво на теб   bouquet
sweet_maniche - честито ти "освобождаване" вече, браво!
Моля се за октомврийските близначета  Praynig

# 441
Влизам съвсем набързичко, за да се похваля - излезе и резултата от цитогенетичния анализ и всичко с бебето е наред. Отново потвърдиха - мъж! Simple Smile

# 442
alexa-smile - браво, много се радвам  Hug Мъжка мама  Hug

# 443
alexa-smile, браво за хубавите резултати  Hug

Tommelise, честито за изпита  Simple Smile

Flash Dance, какви размишления си му ударила за едно Но-шпа  Simple Smile Аз досега съм изпила май 2 опаковки вече  newsm78 Отделно колко ми наслагаха на инжекции в болницата - не знам. И наистина напоследък се будя рано, но не е точно безсъние, просто и рано заспивам - към 10 часа и в 5 сутринта се събуждам. 7 часа нощен съм плюс някоя следобедна дрямка добре ми се виждат  Simple Smile

Досега не бях имала никакви проблеми, откак ме изписаха. Но се изхитрих да пропускам Но-шпа и Бусколизин, пиех предимно Магнерота. Резултата е, че тази сутрин пак бях с болки, та пих 2 хапчета наведнъж даже. Но поне ми размина, сега съм добре.

# 444
Аз се прибрах.  Всичко при нас е тип топ, 1014гр., 27-28см.  Party Имам си няколко хубави снимчици на една от които е направила следното  Peace . Обаче получих една доста изненадваща за мен новина. Засега нещата при мен отиват към секцио.  Shocked Е това въобще не ми и минаваше през ума, че може да се случи. Застанала е седалищно-крачно, но въпреки, че има достатъчно време да се завърти, таза ми е толкова тесен, че надали ще успее. Единственото, което мога да направя е, да стискам палци все пак таза да ми се разшири, което е малко вероятно.  ooooh! А моята лекарка е твърдо за нормалното раждане и аз даже като и казах, че съм искала и без упойка да раждам тя много се зарадва. Каза, че има още доста време и всичко може да се случи (въпреки, че вероятността е малка), така че да не го мислим отсега, но аз съм наистина в шок.  #Crazy Поне имам достатъчно време да свикна с тази мисъл, че може и да мина в групичката със секциото, пък през това време ще се моля на този мой таз да вземе да помръдне малко!  Praynig

# 445
Jani4ka, има мнооого време, ще се завърти бебенцето  Peace Ако пък се стигне до секцио, знаеш ли колко лесно и бързо минава като е със спинална упойка. И си виждаш ведмага бебенцето, и всичко. Така че не се тревожи.

# 446
Alexa-smile, браво за хубавите резултати! Hug

Sweet_maniche, честито ти приключване на изпитите. Peace

Jani4ka, голяма госпожица!  Simple Smile
А за раждането не го мисли от сега, има време.Пък и каквото такова.
Аз съм раждала веднъж нормално, но сега май се ориентирам към секцио, не съм решила окончателно още.Вики се роди 3500, едро бебе за моите размери (имам си епизотомия с 5 външни шева и лош спомен от проблеми дълго време с разреза), а според лекаря вторите се раждали по-големи...нещо не ми се ще пак същия сценарий.Ама ще го мисля.

# 447
  • София
Привет пак от мене,

Браво на Tommelise   bouquet
И голяма  Hug за всички мами, които изпитват някакъв дискомфорт през бременността си, но какво да се прави лесно мама не се става  Peace, кураж момичета краят му се вижда и скоро ще гушкаме нашите малки съкровища. Mr. Green
  Аз да дам отчет, на ЖК всичко е наред с бебчо, расте си и си отговаря на седмиците, с кръвното съм ОК, излезнаха ми и резултатите за Цито на мазка и т.н и там всичко ми е наред, няма инфекцииии ами за сега всичко е по план  Laughing Дано да е все така  Praynig до септември.
   Гледам , че се оплаквате от безсъние, ами аз пък съм много уморена вечер, като се прибера от работа само правя нещо за вечеря и нямам търпение да помиришя възглавницата Sleeping, само дето през ноща ставам 100 пъти до WC, ама това е като сумнамбул съм Scatter и после пак   sleepuu та до сутринтта....  Laughing Предполагам, че съм така защото през деня съм на работа, а  така ми се доспива следобедните часове, мога направо права да подремна.....Е ще потрая до края на месеца, а от юли ще съм отпускар.... Joy и ще се занимавам само с бебешки въпроси    newsm32 newsm44
   Голяма  Hug

# 448
Tommelise, sweet_maniche, браво за хубавите новини.
Jani4ka , еее и твоята госпожичка не е малка! А и моята също се е обърнала седалищно, та сега я чакам да се завърти, че никак не ме блазни мисълта за секцио. Confused. Но поне при мен проблеми с таза няма. Щом Део мина и тя ще мине. Mr. Green
 Аз със спането съм що годе добре. Но някъде към 5 се пробуждам, я да ходя до кенефа, а Део пристига при нас....и после до 7 часа се пуля и не мога да заспя, после поне си наваксвам да си доспя до по-късно сутринта.
 За моя радост болките в кръста и в срамната кост ми изчезнаха, но тези в таза и тазобедрената става са нечовешки. Едвам се изправям и ходя като бабичка. Освен това и какви киселини ме морят... Добре че съществува Талцид, че иначе не ми се мисли.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!

# 449
alexa-smile много се радвам за хубавите новини! Честито момченце!  stork-boy

Браво на Tommelise и sweet_maniche за успешно взетите изпити!  thumbsup

Flash Dance Но-шпа сваля кръвното и може би затова ти е подействало успиващо, но е хубаво че си го взела, за да те отпусне и да премине болката. Аз сега винаги си нося но-шпа с мен, особено ако пътувам с кола, ей така за всеки случай. Що се отнася до подскоците на бебчето и моето така скача изведнъж. Да не говорим, че като пускам водата от чешмата винаги се размърдва  Simple Smile

Люляче живот и здраве, другата седмица по това време и ти ще влезеш в 7-ми месец.  Hug Подсещаш ме, че  и аз ще трябва да си направя списък с най-необходимите неща за пазаруване за бебка, понеже не знам какво точно ми трябва, какво искам и може би, и заради това все още не съм тръгнала на покупки. При вас има едно традиционно събиране преди да се роди бебето т.нар бейби шауър, на който се събират приятели и роднини с подаръци за бебчето, ти смяташ ли да организираш такова?

Danna_2010 и аз мисля, че от хормоните кожата ни сега се държи по-различен начин. Аз нямам пъпки, лицето ми се изчисти съвсем, но пък кожата ми е доста суха и по лицето, и по гърдите. Мажа се доста, дано успея да я хидратирам добре, че да се махнат сухите петна.  Sad

Jani4ka много добро начало на 7-ми месец, префектни мерки на момиченцето ти! Има много техники и упражнения и в йогата и други, които спомагат за обръщане на бебето в правилната позиция. Ако искаш потърси материали и пробвай.

Butlins чакаме новинки и от теб   Peace

Общи условия

Активация на акаунт