Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 348
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро, момичета!

Някой от вас вече са в седмия - честито Simple Smile Ние нали сме за края на септември, аз преди 2 дни влязох в 6-тия.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!
Нека винаги грее усмивка на малките им личица, нека винаги бъдат здрави и щастливи и нека всяко дете бъде обградено с много грижи и любов!

Днес малкия ми син има тържество в центъра, в който ходи от няколко дни. Много съм развълнувана. Ще има клоуни и програма. Надявам се довечера най-накрая да кача и аз снимки на коремчето и на прекрасните си дечица, с които се гордея много.

Хубав ден на всички и много, много усмивки!

# 421
Честит празник на всички дечица и от мен нека да бъдат здрави  и с много късмет   bouquet много много да ви радват.

Стискам палци с октомврийските близнаци всичко да е наред  Praynig

Люляк наистина ми олекна благодаря за подкрепата  Hug

Пожелавам ви весел макар и дъждовен празник

# 422
  • София
Добро утро и от мен момичета.

Аз само успявах да чета последните дни - малката нещо беше омешала храните по мое мнение (не беше вирус) и беше малко 'разстроена', та се погледахме малко. Еми скъса ме от тичане това дете, тонуса и беше повече от добър, на 2-рия ден вече искаше 'месо', че аз я тормозих със сухари и варени картофи ...
Колкото и гадничко да звучи, почвам да броя дните, когато ще я пратя при баба й - от юли месец е там.

...
Споменаха ми, че в Окръжна болница не е зле, но злоупотребявали с упойките на майките. Имам предвид, че ако искаш упойка те принуждавали да си вземеш екип...
irmeto, Лора я раждах в Шейново и съм плащала само епидуралната упойка (200 лв), не съм била с избор на екип, отидох ей така, на късмет. Беше ме много страх от упойките, но след 3 часа на системи заради преносването и 3.5 см разкритие - лекарката предложи епидурална, ако искам, но ме предупреди че се плаща, и аз се съгласих, много ме болеше. Нищо не е казвала за плащане за екип.
Отиди на място и питай - в '9 месеца' има инфо кога има 'Отворени врати' -> http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

А, и доколкото аз знам за софийските болници - май само в Шейново все още практикуват носене на бебетата под час.

# 423
Добро утро и от мен!Не съм писала отдавна ,но ви чета много редовно.при мен няма нищо ново.От една седмица подготвям нашата сватба за която няма време естествено,но бъдещия ми мъж ме дразни с думите "Спокойно има време",а подписа ни е на 22.06 живот и здраве.Весело изкарване на всички днес.Много  Hug

# 424
Добро утро и Честит Първи Юни на всички малки и големи деца.Много радост и усмивки!!!

# 425
Добро утро!
Честит Празник на всички деца!Да са ни живи и здрави и много да ни радват!
Някой ще ходи ли на деня на отворени врати в Майчин дом /08.06./ и в Тина Киркова /15.06./?

# 426
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро и Честит Първи Юни на по големите каки и батковци на нашите малки септемврийчета  Wink Heart Eyes Hug

Честит празник и на всички останали,който се чувстват понякога деца,като мен  Mr. Green
Много мъчно ми стана за двете близначета  Sad.Дано имат сили да се преборят и пораснат.Зори ми се роди 2,400,беше в ковиоз и падна голяма борба докато си стъпи на крачетата.С много любов знам че всичко е възможно.Стискам им палци и ще се моля за тях  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig
v_spasova  от тези,който познавам и са раждали в Шейново ,нито една не иска да стъпи пак там,но  newsm78 все пак това си е до човека.Аз преди година родих Габи в бившата Тина Киркова.В 6 сутринта родих в 10.30 ми донесоха бебето за първото кърмене и си остана при мен докато не ни изпишат след 3 пълни нощи.Такава е практиката.Ако родиш секцио ти го дават само да го нахраниш и си го връщаш в детското.Ако си родила нормално ти го дават след 4-5 часа и си остава при теб.Водиш го в детското само за преповиване един път преди обяд и после един път следобяд за баня и след час си го взимаш пак.Хубавото е да си имаш памперси и при теб,че първите 3 дни акат много начесто една залено-черна течност и си чистят коремчетата,а две подсушавания са недостатъчни и пламва дупето веднага.Това мога да споделя от скорошния опит ,който имам.Ставам,че Габи не ми дава да пиша повече,ще се опитам да се включа по късно,че исках още неща да кажа ама ............

# 427
Честит празник на всички дечица! Пожелавам им да растат здрави и щастливи деца за радост на своите родители. Щастливо детство мили малчугани  1swing

# 428
Честит Първи Юни на всички дечица  Simple Smile

Аз тази сутрин се събудих в 5 часа с 2 проблема. Първо - подути ръце като втасали понички  Crazy Оправиха се към момента, но оттък нататък забравям да слагам пръстени. И второ - излезли са ми 2 огромни пъпки на лицето, едната май ще я маскирам направо с лепенка, защото коректора няма да свърши работа. Никога не съм имала пъпки, дори и като тийнейджър, а сега- ужасни  Sick Има ли друг с моя проблем?

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 10:12 от Danna_2010

# 429
Добро утро момичета Hug
Честит празник на всички малки и по-големи дечица! Да са ни живи и здрави, да растат много весели и щастливи :hug

Аз днес съм с майстори, така, че поне времето е на моя страна и няма да ме изкушава да излизам. Заредила съм се с два филма, пускам си едно кафе и засядам да мързелувам Grinning
Ако успея довечера съм решила да отскоча до мола да купя първия подарък на моята бебка за празника Mr. Green
Прекрасен ден момичета и да погалите тумбаците от мен Hug

# 430
Честит 1-ви юни на всички дечица. Да растат здрави, весели, игриви, любопитни и щастливи!   smile3548 smile3540  redecoration  typeuu football flower   ura
Честит празник и на детето в нас!  (предвид сегашното ни положение, това пожелане е с двоен смисъл, но карай    Laughing)

# 431
Честит празник на всички дечица  !Нека са живи и здрави и много да ви радват  newsm68

# 432
  • в мечтите си

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!

Много съжалявам ,че времето навън е повече от ужасно  Sad  .Тук не е спирало да вали...студено е и не можем да излезем никъде за празника...Надух няколко балона ,и малкият беше супер въодушавен.Сега гледаме детски филмчета ,ядем течен шоколад и се мъча да усети някак си ,че днес има празник..
Дано всичко с близначетата от Октомврийската тема да е наред  Praynig Praynig Praynig

П.С. Относно здравеца-правих го точно по рецептата на Tommelise .Просто набрах малко здравец и го добавих към половин бурканче ракия.Престоя 24 часа и беше готово...

Danna_2010 ,мила и аз се събуждам посреднощ заради подути ръце.Ужасно е ,а и в последствие не болят и кокалчетата на пръстите.Нищо не помага и се примирих вече....

Лек ден на всички!!!

# 433
Привет и от мен!   bouquet

Честит празник на всички дечица! Аз днес ще водя моята кръщелница на откриването на новия детски парти център на една приятелка в Мола на Стамболийски "Приказка без край". Някоя от мамите в София може да ги знае тези клубчета. А пък най-добрата ми приятелка (и мама на кръщелницата ми) има днес рожден ден и щяхме да празнуваме, но тя се разболя.  Twisted Evil Много ме е яд!  #Cussing out А пък става на 33 години. Пууууу!  ooooh!

Danna_2010, и аз съм с пъпки, а никога през живота ми не съм имала.  Sad

Момичета, след 2 часа съм на преглед и нямам търпение, защото не съм била от 6 седмици.  Crazy Да видим малката акробатка колко голяма е станала.

# 434
  • София
Здравейте мами и от мене..... hahaha,

въпреки лошото време аз съм с приповдигнато настроение... Laughing Вчера купихме количката за бебчо, много съм щастлива и доволна и цяла врчер си я бутах във вкъщи...даже сложих едно плюшено кученце  вътре, че да е по- реалистично.... Joy  луда работа...изпробвах всички екстри, коланчета, закачалчици и т.н. hahaha Таткото умря да се смее с мене ама какво да се прави мерак мие.... Laughing Ето това е количкат  :http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,1208/category_id,124/manufacturer_id,46/option,com_virtuemart/Itemid,42/
 в сиво е  Mr. Green

Относно покупките за бебчо, мен просто ме зареждат с положителна енергия и оптимистично мислене...така се чувствам по- добре Mr. Green Разбирам напълно мамите, които са преживели нещо лошо, но за нас останалите.....сега му е времето да се насладим от удоволствието..... Laughing
  Надявам се , че близначетата от октомврийската тема ще укрепнат и ще радват мама и тати  Praynig
  Ами за сега това е от нас с бебчо, отиваме на ЖК от 12.30 ч., тъй че после ще дам отчет Wink

Общи условия

Активация на акаунт