Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 327
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Danna, E.L., мерси момичета... Hug

Няма да се шашкам повече. Още повече че след 10 дена съм на преглед в Токуда, та ще видим как са нещата тогава.   Hug

# 526
  • София
Tokу що ми писа Ник:
[21:39:22] Андреа и Ник: да ви зарадвам още малко
[21:39:38] Андреа и Ник: Филко също вече диша сам
[21:39:42] Андреа и Ник: (party)
[21:40:10] (x)  ๑۩ Gosho ۩๑: (party)
[21:40:15] Андреа и Ник: малко му е трудно, но ако го държат спокоен да не се засинява от плач се справя страхотно!
[21:40:28] (x)  ๑۩ Gosho ۩๑: чудесно
[21:40:32] (x)  ๑۩ Gosho ۩๑: много се радвам!
[21:41:38] Андреа и Ник: сега е ред и на мама да се събуди
[21:41:56] Андреа и Ник: и да я зарадваме!     

# 527
Страхотно Hug Hug Hug

Браво, браво, оххх дано всичко се оправи и всички да са живи и здрави.

# 528
Браво на тези борбени мъничета, страшно се зарадвах  Hug Дано все така се развиват и занапред  Praynig Praynig Praynig

# 529
Стискам палчета за Ния и двете дребосъчета.. Praynig

Фъстъчка, при кого реши да бъдеш в Токуда?

# 530
Flash Dance, спокойното движение на бебка и плавното повдигане на корема го има все повече последните една-две седмици. Мисля, че просто вече са доста по-големички и виждаме всяко тяхно движение.

Да подкрепя Giada в мнението за столчетата за кола - тези, които са за новородени - наистина не се притеснявайте да ги ползвате, когато се налага. Много по-опасно е да не са в тях, при недай си боже някакъв инцидент. И в Б-я са задължителни, но тук се спазва масово - мислите ли, че ще се оставят да си увредят децата, ако не бяха подходящи за тях? Обсъждахме го този въпрос и преди. И пак да кажа - нас при изписването няма да ни пуснат без кошче. Ние нямаме кола, и за сега не се налага да купуваме, но кошче трябва да имаме, защото може да ползваме таксита от време на време. Аз за сега съм се спряла на Чико Кортина - количка + кошче за кола, но има още време да допроуча.

Фъстъчка, забравила съм, че термина при вас е изостанал с 3 седмици спрямо ПМЦ. Вероятно си била с много късна овулация, нали? Ако това е по-вероятното, недей да се притесняваш, явно всичко си е нормално. А и е точно така, както Danna каза - различните източници дават леко различни размери. Освен това като се гледа бебето на видеозон, нали му се мерят различни неща, и като гледам от измерванията при моето бебе - от едно от тях (примерно дължина на крачетатата) е излизало еди-коя си седмица, при друго - с 2-3 дни по-голямо или по-малко. Но явно това е съвсем в реда на нещата, защото никой не е казал да има проблем.

Дай Боже все такива новини за подобряване при Андреа и нейните близначета!

# 531
Добро утро   bouquet
Дано днес има още хубави новини за мама Андрея и бебенцата й  Praynig Praynig Praynig
Фъстъчка, вчера се сетих нещо, което обаче не можах да напиша, защото съм заспала с малката  Embarassed Надявам се да те успокои също, макар, че момичетата вече доста неща са ти казали. Та ето какво - моя приятелка роди миналата година момиченце. Според лекарката по видеозон накрая то изоставало с цял месец. Приятелката ми много се беше притеснила, милата, но тъй като това е много чакано дете вярваше, че всичко ще бъде наред. И наистина - сега момиченцето си е живо и здраво и е чудесна млада госпожичка  Heart Eyes
И още един пример за разликите с видеозоните. Аз даже го бях писала, защото се отнасяше за мен. Ходих на ЖК (мисля по-предния месец) и лекарката ми казва - чудесно, бебето върви по-голямко, термина ти се измести по-напред - за към 10.09. Много ме зарадва. Два дни по-късно бях на ФМ. Там лекаря, доц.Балев, ми каза че бебето изостава от термина 19.09. и според него ще се роди след 20.09. Бях се паникьосала, даже тук писах, та това е разлика от седмица си мислех. После поговорих с приятелки и те ме успокоиха. Стискам ти палци и вярвам, че всичко ще е наред с бебенцето ти  Hug

# 532
Добро Утро!

Хайде само добри  новини днес  Hug Hug Hug!

# 533
Добро утро! Най-после една хубава новина за бебчетата малки   Hug Да се молим и занапред да четем само добри новини за Андреа и бебчетата   Hug

# 534
Добро утро!
Danielkka - Благодаря за кафето, с удоволствие ще го изпия с вас.

Толкова се зарадвах на добрите новини за Ния и бебенцата. Дано Богородица им помогне да се справят в този труден момент и да ни зарадват с още хубави новини. 

Приятен и усмихнат ден на всички  Hug

# 535
  • София
Добро утро!!!

Люляк, да, поради прием на антибиотици след свински грип явно овулацията ми е била много много късна, та затова така се получи с разминаването от 3 седмици.

Flash Dance
,  Hug

Щица
, последно се записах при Кирякова, след всичките хубави отзиви от приятелките ми. Дано се харесаме с нея. Алтернативата ми ще е др. Илиев.  

Вчера съобщих решението си и на моя гинеколог, който беше против раждане срещу заплащане, но като му казах, че съм решила твърдо, а и при кой, той каза че Кирякова е добър избор!

Утре смятам да ходя на лекцията в ЦУМ. Йоанка ми е с атопичен дерматит, а този доктор не го познавам, и ми е интересно какво ще каже. Ако някой случайно ще ходи, драснете едно ЛС.

Хайде днес да има само хубави новини.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 09:12 от Фъстъчка

# 536
Добро утро дано днес наистина новините са по-добри от вчера за близнаците и майка им  Praynig

слънчев ден

# 537
Здравейте момичета. И аз днес си пожелавам темичката ни да е изпълнена само с хубави новини .

Фъстъчка , с предната бременност ходих при 3 доктора и термините ми бяха различни - 25.12: 31.12  и 17.01   . Аз родих на 9.01. Всички доктори твърдяха ,че бебето върви многомалко и не отговаря на седмицата си, а си се роди 3800 . Добрече си послушах моя доктор от Перник . Така че въобще не се притеснявай- всичко ще си е ОК. То за това си е хубаво да си ходиш при един доктор , защото както моя ми обясни , че всеки ехограф е замерен / или нещо такова / по различен начин и за това има разлики. Ето както е и с кантарите за кг. При моя доки съм едни , на частно като отида съм други кг. , а в нас на моя кантар съ съвсем други кг и то разликата е от 4-5 кг. А съм се мерила в един и същи ден , с едни и същи дрехи  и 3-та кантара бяха дигитални. Така е и при ехографите явно.

Оставям ви за да отивам да сготвя мусака  и после малко да си поразходя пупата.

А за снимки кога ли ще кача - много съм несериозна .  newsm78

пс : Току що се обадих да се запиша за отворените врати в Тина Киркова и няма свободни места за 15.06 , а чак за  20.07 . Много ме е яд. От кога се каня да отида и въобще не знаех , че със записване. Казаха ми ако не ми се чака до 20.07. да отида с курса от 9 месеца  всеки петък от 11 часа. Било апсолютно един и същ прехода през болницата и лекцията. Така,че ще звънна да се запиша ако разбира се не са заети пак местата.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 09:24 от nansi_21

# 538
  • София
Добро утро мами!
Кажете тези които очкават близнаци каква е активноста на бебетата ви  защото аз се вкарвам само в филми и се притеснявам много постоянно! Rolling Eyes
От вчера от обяд не съм ги усетила нито един път и не знам какво да си мисля!

Новини няма за сега от Ния и бебетата! Praynig

# 539
  • у нас
добро утро Hug
след вчерашния кофти ден, ето и добри новини Hug Hug Hug
Димани много ти благодаря Peace дано и мама бързо се възстанови Praynig

аз днес е крайно време вече да отида да си направя изследванията Crazy... голямо помотване ooooh! , но покрай изпитите няма време Tired

Общи условия

Активация на акаунт