Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 296
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте мами  Hug!
Браво, само хубави новини чета днес сутринта Praynig  Peace  Praynig  Peace  Praynig  Peace !Така да е цял ден  Peace!
 ♥Димяни ♥, ми откакто ги усетих бебешоците, с всеки ден активността им нарастваше, както и силата на ритането! Правиш ли номера със чаша студено мляко и лягане по гръб. В началото така се размърдват най-много и вечер преди заспиване. Сега вече и като ходя ги усещам, но в началото е лекичко и само ако си в покой!Това е моят опит Simple Smile Не се притеснявай, нали скоро ходи на Доктор и всичко беше ок Simple Smile И тогава не ги усешаше...
Хубав ден на всички, с много усмивки и хубави новинки   Nature Sunny!!!

# 541
Добро утро на всички  Simple Smile

♥Димяни ♥, като се притесняваше последния път за същото и беше на преглед, какво ти каза доктора? Моето бебе също е сравнително спокойно. В смисъл - обажда се редовно, но не със силни ритници и никога не ми се е случвало да ми пречи да заспя примерно както се оплакват някои други момичета  Peace По-скоро се върти, протяга и се намества. Ако съм заета с работа понякога не го усещам. Усещам го веднага, ако легна на една страна да речем  Peace Като лежиш не ти ли е по-лесно да ги усетиш? Сигурно скоро ще ритнат  Simple Smile

# 542
  • София
Доктора нищо не ми каза.... дано е така както казваш!  Hug

# 543
  • Sofia
Здравейте бъдещи майчета на августовски и септемврийски зайчета.  Simple Smile
Прочетох отгоре отгоре, нямам време за повече.  Embarassed
Има бебенца от другата темичка, стискам палци всичко да е наред с малките мъже и много да радват мама и тати.
Вчера бях на ФМ - беба е 837 грама с един ден върви след термина, вече не е главично, а е седалищно разположена, имам снимка и като я сравних с подобна на сина ми - много си приличат, поне за сега. Simple SmileНо матката ми е изтъняла от предишното секцио и  ми казаха, че е добре да бъде пак секцио, но аз си тая някакви мои надежди, че няма да ме режат тоя път. Кръвотока от маточната вена се е оправил и всичко е наред засега.
Пожелавам ви приятен ден и много спокойствие!
Отивам да почета малко назад, ако сина ми ме остави да го направя разбира се.

# 544
Jani4ka, имаш ли новини от desinque, сигурно ще се позадържат малко в болницата сега. Дано всичко е наред  Hug

# 545
Момичета давайте предложения за заглавие на новата темичка  Peace!

# 546
  • някъде в България
Здравейте момичета,чета ви редовно когато имам нет Twisted Evil разбира се .Следя и с молитва и надежда състоянието на Андреа и малките Фил и Тай и се радвам на всяка хубаво новина около тях.
Тая сутрин се теглих пак доволна съм само + 2 кг ама дано не станат повече че чудо Sad.
За заглавие ми хрумна едно дано не е нахално да го предложа : Най- страхотните мадами през Септември стават мами или Още малко ни остана и през Септември ще съм мама.
При нас яслата май ще остане само мираж понеже ремонта ще се проточи до септември.Никак не ми се иска стартирането в яслата да съвпада с раждането и ще ми се струпа повечко.Отделно и за малкия ще е шок:ново място с нови хора и бебе вкъщи незнам newsm78
За движенията не се тревожете нека са спокойни бебоците и те си знаят кога да ни ритнат повече или по силно Hug

# 547
  • у нас
Най- страхотните мадами през Септември стават мами 

мноооого добро newsm10

# 548
Момичета ,извинете ,че така нахлувам,но много ме боли заболя корема около пъпчето и като се движа ме срязва ужасно.Това контракции ли са ,какво е ?И като дишам ме боли  #Cussing out Сега ще звънна на лекаря ,ама да питам все пак дали на накоя не и се е случвало...Пих Но Шпа ,но няма ефект  newsm78
Ех,до сега не ме е боляло ,ще се пръсна ...

# 549
Assi, не е страшно около пъпа е високо, нещо се е преразтегнало сигурно. Ако не те отпусне до половин час, не е проблем да изпиеш още 1 Но шпа. Най-добре се посъветвай с лекаря.  Peace Контракция е, когато целия ти корем изведнъж става твърд като камък, няма как да я сбъркаш. Аз поне винаги различавам кога имам контракция с болки и кога само болки. Мен като ме хванат болки пия 1 Но шпа и половинка Гинипрал, но твоето най-вероятно е нещо безобидно. Само не се страхувай, отпусни се, че от притеснение по-бавно ще ти мине.  Hug

Момичета, в октомврийската тема таткото на близначетата е пуснал тяхна снимка - перфектни са! - като напълно доносени бебчета изглеждат сладурчетата.  Heart Eyes Много им се зарадвах  Hug

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 12:31 от Danna_2010

# 550
Момичета,надявам се Димяна да влезе и тук. Нико е писал,че Ния е извун опаснаост и бебоците са много добре!Тя може да каже подробности или вижте поста на нико в Октомврийска тема  Peace!
Мн мн съм щастлива,че Бог чу молитвите ни  Praynig!

# 551
Бебчетата са невероятни, много са сладички. И аз погледнах какво е писал таткото. Разплаках се от радост. ГОСПОДИ БЛАГОДАРИМ ТИ!!! 

# 552
Danna_2010, преди малко говорих с desunique. Добре е, манипулацията също е минала успешно слава богу, но е още в болница. Като излезе тя ще пише подробности.  Peace

Много се радвам за Ния и за дечицата! Дано това скоро е просто един лош, но блед спомен и да имат само радостни моменти в живота си!  Praynig

# 553
  • у нас
Момичета,надявам се Димяна да влезе и тук. Нико е писал,че Ния е извун опаснаост и бебоците са много добре!Тя може да каже подробности или вижте поста на нико в Октомврийска тема  Peace!
Мн мн съм щастлива,че Бог чу молитвите ни  Praynig!

Danna_2010, преди малко говорих с desunique. Добре е, манипулацията също е минала успешно слава богу, но е още в болница. Като излезе тя ще пише подробности.  Peace

е тези новини оправиха деня ми Peace

# 554
Е, много се радвам!Само хубави моменти им пожелавам от тук нататък на цялото семейство! Hug

И Desuniqie ще чакаме да се разпише, че вече всичко е наред с нея и бебчо. Peace

Тук дъжда спря и грейна слънчице. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт