Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 268
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Много се радвам за Ния и бебетата! Дано само хубави неща им се случват от тук нататък!   bouquet

# 556
  • у нас
Боже, аз сега се замислих че след някой друг месец една по една ще започнем да се изнизваме и ще четем постове от сорта "започнаха ми болките.... отивам да раждам.... момичета пожелайте ми късмет....." Rolling Eyes кво треперене ще треперим тогава ooooh!

много са сладки бебетата Heart Eyes

# 557
  • София
Виждам,че сте разбрали прекрасната новинка!  Party
Много сме щастлиеи и дано от тук на там все хубави неща да се пишат Praynig

# 558
  • София
Много се радвам ,че малките бебоци и майка им са вън от опасност.Да са живи и здрави и тримата!

# 559
  • София
От все сърце се радвам на страхотни новини за мама Ния и двамата юнака!  Simple Smile Моля се всичко лошо да е вече зад гърба им!!!  Praynig
Много гушки и за desunique!!!  Hug Hug Hug Наистина процедурата не е от най-приятните. Моя приятелка се наложи и с двете бременностти да я изтърпи. Но в случая по-добре, че навреме се е стигнало до тази мярка. Сега повече почивка и положителни мисли!  Heart Eyes
Melani34, много добре те разбирам за тревогите ти относно тръгването на ясла септември. Sad И при нас така ще се получи с градината и бебето. Опитвам се още от сега да й говоря и настройвам положително, за да не се почувства изгонена и изместена от малкия. Всеки път като минем покрай градината с интерес наблюдава децата и уж с голямо нетърпение чака кога и тя ще порастне достатъчно за да ходи при каките, но едно е на теория, друго на практика.  ooooh!
априлска мама, браво, че проблема с вената се е оправил.  Simple Smile А за секциото не се настройвай отсега.  Peace То до края нищо не се знае, как ще се развият нещата. Същото важи и за обратния случай. Всяко нормално раждане в крайна сметка може да завърши като секцио. Затова аз не се настройвам за нищо предварително, чета си и за секциото, за да съм подготвена. Важното е крайния резултат да е здраво бебче и щастлива мама.  Heart Eyes
Assi, как си, минаха ли болките? Какво каза доки?  Hug

# 560
Мирка, ти ме подсети и аз да започна да чета тук там за секциото, че нали и аз май натам отивам. Въобще толкова съм против това секцио, че май нямаше и да се сетя да се зачета по въпроса.  ooooh!  Crazy

# 561
Браво на desunique и тя голям герой излезе,сега дано се въстанови бързо и да се прибере скоро  Hug Hug Hug!
Рали,още има няма 3 месеца и ще се почне  Mr. Green!Само живи и здрави  Heart Eyes!

# 562
  • София
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала, но имах разни задачки. Много се радвам за Ния и сладките й момченца, дано всичко занапред да е добре и след време да се гушкат всички! На двете ни ''ученички'' - честито за изпитите! desunique, чакам с нетърпение да пишеш, вярвам, че отсега нататък бременността ти ще е безпроблемна!
Прегръщам ви силно момичета Hug Hug Hug

# 563
Jani4ka, ти си чети за нормалното раждане  Peace Там поне имаш участие, а в секциото кажи-речи нищо не зависи от теб, освен положителната нагласа. Аз никога не съм имала страх от операции и съответно моите раждания секцио минаха много лесно. Толкова бях щастлива, че се хилех до уши, влизайки в операционната  Crazy За какво ти е да четеш, като не дай Боже, усложнения може  да има и при двата вида раждане, само да се шашкаш. Аз поне смисъл не виждам  Peace Ей ме, жива и здрава съм и трето секцио ме чака. Simple Smile

# 564
Чудесни новини за Ния и семейството и, зарадваха ме, та чак се просълзих! Браво и на добрите специалисти, които се грижат за тях!
Хубаво е, че и манипулацията при desuniqie e минала успешно! Дано от тук нататък всичко върви безпроблемно до самия финал - за всички ни.

Melani34, "Най- страхотните мадами през Септември стават мами " много ми харесва!

# 565
  • у нас

Рали,още има няма 3 месеца и ще се почне  Mr. Green!Само живи и здрави  Heart Eyes!

дано Praynig Hug

# 566

Melani34, "Най- страхотните мадами през Септември стават мами " много ми харесва!
Peace Peace Peace

# 567
  • София
 "Най- страхотните мадами през Септември стават мами " newsm10

# 568
Danna_2010, знаеш ли какво се чудя - тъй като на мен упойките ми действат изключително зле (повръщане, виене на свят цял ден и това дори и при най-леката упойка, без зъболекарската разбира се) дали и от тази за секциото би ми станало така лошо?  newsm78

# 569
"Най- страхотните мадами през Септември стават мами "   ей това заглавие е СУПЕР .

ПС: Какви са сладички близначетата . Ама те са си истински бебчета - толкова са хубави. Много се радвам за тях, за Андрея и за таткото. Колко много изтрадаха горкичките............ Пожелавам им от тук нататък само хубави моменти .

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 15:23 от nansi_21

Общи условия

Активация на акаунт