Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 264
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Jani4ka, това, което знам със сигурност е, че спиналната упойка е много по-щадяща от пълната.  Peace Аз съм раждала и с двете, та при мен имаше огромна разлика. След пълната упойка бях като много отпаднала първите 24 часа, болоше ме, едвам ме вдигнаха накрая, а със спиналната на 6-я час се разходих сама из един дълъг коридор да ида да си видя бебчето  Simple Smile Нито ме е боляло, нито нищо, само нормалните болки първата седмица при сядане и ставане от леглото. Но ти не го мисли, защото хич не се знае дали ще си със секцио още.  Simple Smile

# 571
  • Пловдив
Привет от мен Simple Smile
Набързо се включвам, че ме чака разходка Simple Smile
Чудесни новини днес Hug Grinning Hug

Най- страхотните мадами през Септември стават мами - стана ми фаворит още като го прочетох Peace

# 572
И аз съм за мадамите хахахахахахахах
Прегръдки и поздрави на всички  Hug

# 573
  • София
Мен също много живо ме интересуват упойките , тъй като имам проблеми с ретините и най-вероятно ще ме пращат на секцио.Мога ли да помоля и други мами да споделят впечатленията си от упойките.

# 574
И мен ме интересуват упойките, защото като гледам и аз сигурно ще съм секцио  Sad
Дана  много ме кефиш като говориш така. Зареждаш ме с оптимизъм  Hug  Иначе аз съм едно шубе, днес даже си поплаках пред мъжа ми, защото нещо започна да ме хваща страх  #Crazy

# 575
Здравейте на всички, не съм спирала да ви чета,но все не остава време да се включа, понеже още ходя на работа  Blush , а и с малкия след градина сме по разходки и игри .... и мене ме интересува някой да сподели за секциото и упойките.

# 576
Здравейте момичета,

Страхотни новини днес! Господи, благодаря ти, че чу молитвите ни и Ния, и близначетата са по-добре, дано продължават все така и занапред!  Hug Hug Hug Много са сладки на снимката, уникални бебчета, да са живи и здрави!   love001

desunique очакваме те много скоро при нас newsm51

За заглавието и на мен ми харесва "Най- страхотните мадами през Септември стават мами".

Днес бяхме в Бейби Мол-а в Люлин и си харесахме легълце http://www.cosatto.com/products/furniture/cots/close-to-me/005118 Отговаря на изискванията ни да е от естествено дърво, има 6 позиции на матрака, може да се сложи до леглото ни и преградата му много хубаво се скрива под него. Мисля, че с чаршафчета, завивки и обиколник ще стои много сладко.
Със сигурност обаче ще трябва да си вземем и нещо преносимо за случаите когато пътуваме или сме на гости при бъдещите баба и дядо. В тази връзка да ви попитам нужно ли е допълнително матраче за сгъваемите кошарки? newsm78 Техните ми се струват някак неудобни и тънки.

Jani4ka снощи преди да заспя се сетих, че в книгата "Близо до бебето" авторката беше споменала за един сайт http://spinningbabies.com/baby-positions/belly-mapping в който има страшно много подробна информация за позициите на бебетата, какво може да се направи, за да им помогнем да заемат правилна поза и т.н. Мисля, че е много полезен и аз тепърва ще му отделя по-голямо внимание.

Хубава вечер на всички, отивам да готвя спаначена супа!

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 17:35 от grix

# 577
  • В царството на мечтите
Момичета днес бях на преглед и най накрая дребосъка се показа ще е срамежлива мома. Докторката каза, че всичко и е наред и аз съм много  newsm44
искам да кажа, че ми е първа бременност

# 578
boonboon  newsm74,честита ти розова радот  Hug Hug Hug!
п.с.Иеее момите са почти 20 повече от ергените  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!

# 579
Привет и от мен!

Включвам се набързичко да кажа за упойките... Аз също съм с 2 секцио и 1 операция, но до сега никога не са ми слагали спинална упойка. За второто аз самата си избрах пълната. И при двете има плюсове и минуси. Защо избрах пълната? Ами гледах по телевизията "Такъв е живота" и там една мама раждаше второто си детенце със спинална, но толкова се страхуваше, че адреналина и се покачи много и не я хвана упойката, та в крайна сметка пак прибегнаха до пълна.
Иначе и двата пъти беше много различно. След второто секцио се чувствах много добре, не ми беше раздрано гърлото, не ми се гадеше и още същия ден се раздвижих. Даже ме оперираха сутринта, а след обед вече бях с бебо /аз си го исках/. Много леко излязох от упойката - все едно се събуждам от сън и толкова. И нещо друго ми направи впечатление - болеше ме много по-малко, отколкото след първата операция.
Спиналната те обездвижва от кръста надолу и си нямам на идея след колко време ти се възстановява чувствителността.

# 580
boonboon  newsm74,честита ти розова радот  Hug Hug Hug!
...

Присъединявам се към честитката!  Simple Smile

grix, легълцето е много хубаво.

# 581
alexa-smile, на мен за около 1 час след операцията ми се възстанови чувствителността. Иначе за мен спиналната е 100 пъти по-добър вариант. Е, мен не ме е страх така или иначе с каквато и да съм  Peace Но с нея си си в пълно съзнание, виждаш си веднага бебенцето и му се радваш, даже мен ме развеселяваха лекарите с разни истории  Simple Smile Веднага ти честитят, питат те как ще се казва бебето, даже си поревах от щастие. Докато с пълната упойка изпускаш тотално раждането. Първия път и аз я избрах, защото ми се стори по-лесно - заспиваш и се събуждаш с бебе  Grinning Но сега - само спинална и това е.

# 582
Danna_2010, сигурно си права. Но лично аз се страхувам.  Embarassed При първото ми раждане имаше усложнения - операция по спешност, която е продължила близо 2 часа. Не мога да си представя какво щеше да е ако бях в съзнание... Тогава изобщо не са ме и питали каква упойка искам. Това също ме накара да си избера пълната упойка. Сама знаеш, че когато човек е преживял нещо след това е доста по-предпазлив.  Peace
За второто раждане - дори не ми се коментира, защото имаше проблем с бебо. Едва отворила очи и ми бутнаха разни документи за подпис и т.н.
Както и да е - въпросът беше за упойките и операцията. Simple Smile

# 583
Да, разбира се  Peace Просто аз съм минала и през двете, затова споделям. Иначе то и нормалното секцио без усложнения не е много кратко, пак си е към час и нещо, докато зашият всичко.

# 584
Момичета да ви попитам, понякога усещам потупванията на бебето все едно са ми на гърба  или много ниско долу на опашката на кръста newsm78  незнам дали точно така да го обясня, става ми много странно...., това не е много често....случвало ли ви си е на вас...?  Ох аз вече от вглеждане в себе си ще се побъркам май  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт