Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 263
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
И аз да се присъединя към изказалите радост от прекрасните новини днес! Hug Много се радвам за майчето и за близначетата  Grinning Благодаря на Господ, че се грижи за тях и се моля да се грижи и за всички нас и за нашите бебета  Praynig
desunique - чакаме с нетърпение да се включиш  Peace
grix - легълцето е страхотно, може ли да споделиш цената му, моля  Hug

# 586
Нашата ританка доста е заякнала, направо ми подскача корема като ритне Simple Smile Много е странно.
Иначе си пия желязцето и след две седмици пак ще изследваме хемоглобина, но имам чувството, че нещо ме разстройва  Embarassed а уж останах с впечатлението, че по-скоро има обратното действие....

п.п. И аз съм за "мадамите" Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 21:15 от fata_morgana

# 587
При мен ритничетата са ниско долу,във втирник след прегледа ще питам доки как се е обърнало бебчето,да не би да е седалищно или пък с ръчички ме боксира  newsm78 Mr. Green !
Айде да гледаме Брадарите  tv

# 588
Здравейте, момичета.

И аз се присъединявам към поздравите и радостта за Ния и бебчетата. Страхотни новини. newsm44 newsm44 newsm44

Иначе за нас - нещо днес откачих и както трябваше да сме на преглед на 15.06 се обадих на докторката дали ще ме вземе по-рано.
Бебка върви доста на зад - около 2 седмици и е  900 гр., въпреки че е наддала 230 за изминалите 2 седмици.
И сега незнам дали да се притеснявам или не.  Доки твърди,че е заради работата ,защото не се спирам, и си оказвало влияние  ("работещите мами раждат малки бебета"), но от друга страна някакси ми е притеснено. Добре съм го "хранела", но трябвало вече да си лежа.  Sad

Е как да стане, та ние сега ремонт започваме  Laughing

А за заглавието и на мен много ми хареса  "Най- страхотните мадами през Септември стават мами".  Peace

# 589
fata morgana, и аз се чувствам така с желязото. Имах един много кратък момент в началото, даже ви писах за това, но сега направо си ме разстройва... не че ме притеснява, даже му се радвам...

Фъстъчка, значи, както сме и с еднакви термини, като нищо да си правим компания за раждането.Дано останеш доволна от Кирякова. Аз съм на преглед при нея на 18.06, преди това трябва да си пусна още веднъж утайка на урина, че имаше бактерии предния път, а аз само се мотам с това изследване.

gerinceto, преди около  седмици усещах бебето по същия начин. Мисля, че се беше завъртял с гръбчето към моя крем и ме риташе към гръбнака. Не му се притеснявай, ще се врътне.

Остават ми още 2 дни на работа, после - отпуска и после болнични... честно, нямам търпение...

# 590
Момичета, искам да ви попитам на вас на колко време ви пускат изследвания? На мен до сега само веднъж ми пуснаха и то заради амниоцинтезата. Тогава химоглобина ми беше нисък. Да не говорим, че едва на последната ЖК ми направиха картон и за първи път ми измерих кръвното и корема. Thinking Иначе не ехо са ме гледали 3-4 пъти без ФМ на които съм ходила.
За ритниците - моят малчуган е доста буен. Simple Smile Като го гледаха си беше с главата надолу, но много ниско разположен. Странното е, че аз понякога усещам точно там като ритници - доста силно и това ме озадачава.. Другото странно е, че на ФМ бебето си отговаряше ама точно на дните - без  никакво отклонение, а на ЖК ми казаха, че е със седмица по-малко. Чудя се вече къде да ходя и какво да правя  ooooh!

# 591
Доки твърди,че е заради работата ,защото не се спирам, и си оказвало влияние  ("работещите мами раждат малки бебета"), но от друга страна някакси ми е притеснено. Добре съм го "хранела", но трябвало вече да си лежа.  Sad

На мен това ми звучи супер несериозно, не са много жените, които могат да си позволят да не работят до последно, а и не е само до работа, доколкото разбирам става въпрос и за това, че си активна, а не лежиш....ми какво по-хубаво от това, щом си добре, прави си всичко, което си правиш по принцип....няма такова нещо активността да намалява размерите на бебето Wink за първи път чувам подобно нещо. Аз работя на две места и така ще съм до 45 дена преди реждане, отделно правим ремонти, живеем в къща и всяка минута съм надупена нещо в градината или нещо правя из къщи, разхождам си и кучето и въобще кво ли не....и за статистиката на твоя доктор да кажа, че моята бебка върви с две седмици на пред...не се вързвай на подобни изказвания, работи си, прави си всичко щом се чувствш добре.

# 592
 Grinning  ако изключим честото стягане на корема се чуствам добре, но като ти кажат ,че бебето върви назад с две седмици и едва ли не ти вменяват вина е доста кофти Thinking

на мен също ми прозвуча малко несериозно това изказване,точно защото повечето жени си работят до последно и реших да споделя с вас дали сте чували подобно обяснение. Ще отида и при друг доктор за всеки случай, въпреки че при колкото хора отида ,толкова различни мнения ще получа сигурно Laughing . А ако трябва ще лежа и по цял ден, само да съм сигурна, че така бебка ще е добре
 То и на мен вече не сми се работи  Laughing -така ме е налегнал мързел,  но още малко Mr. Green - точно 8 работни дни имам. 

# 593
Добро утро  Hug Ето една закуска от мен

gala9 - изказването на твоята докторка наистина е несериозно. Със Сияна бременях на работа до прословутия 45 дневен отпуск и тя се роди 3,100 кг и да ти кажа, според мен хич не беше малко това, прибави че ми направиха и епизотомия с коментара - О, докторе, тя е по-голяма, отколкото я очаквахме. Странно е да мисли, че работата е определяща.
alexa-smile - на мен са ми пускали два пъти изследване по здр.каса. Отделно аз си направих сама едни такива, защото на едните изследвания видяха че имам висока кръвна захар и наличие на кетотела и след седмица спазване на каквото ми бяха наредили реших да проверя дали имам подобрение. А отностно мерките на видеозона - при мен се получи същото - даже го писах няколко страници назад заради притесненията на Фъстъчка. Единия лекар ми каза че върви напред, а другия че изоства малко - общо около седмица разминаване. Ама това мерене на бебета не е точно. Peace

# 594
Добро утро!
Flash Dance   благодарим за закуската, страхотна е. От доста време не съм пила кафе, но днес реших да си направя 3в1.  Избягвам го защото ми казаха че кофеина предизвиквал контракции, затова не го пия.
Ставам да закуся, че сутрин съм най-гладна, направо ще изям някой... Joy

# 595
  • София
Здравейте мили момичета...

Исках да пиша нещо хубаво за днес... но току що се натъкнах отново на темата за Андреа и Нико...

Просто ще направя малко лирично отклонение, защото имам нужда да го напиша, ако искате не го четете.

Вече не знам на какво да вярвам. Съпричастна съм към всички хора, които имат проблеми, страдат, жалват се, иска ми се да помагам, поставям се на тяхно място, дори често плача с тях. Такава съм си, чувствителна, не е само заради хормоните сега. 

Преди по малко от месец плаках за Веско, защото го бяха "видели" в трамвая в който пътувах и аз на два пъти същия ден, мислех си, защо не го видях аз...да го върна да е при родителите си... После почнаха едни странни подозрения в темата за Веско, едни несъществуващи хора всяваха смут и объркване, почнаха конспирации, и всичко това на гърба на едно изчезнало дете. Историята приключи, знаете как, въпреки нашата съпричастност. Да почива в мир нещастната душичка!

Сега отново се появяват съмнения, още една история която приех със съпричастност. Не знам какво ще излезе оттам, но това което Мамма и Татти са написали в темата Неудобни въпроси никак не ми изглежда добре. Няма да коментирам, тъй като те са помолили за това, докато не се изясни ситуацията.

И все пак...мислех си че съм разумен човек, опитавам се да отсявам полезната информация от тази която не считам за правилна, не визмам всичко за чиста монета, но ето че се поддавам на чувствителността си. 

И едно не разбирам... Кой би седнал да се будалка с нашите чувства, с нашата съпричастност, с нашето майчинско чувство, та ние сме бременни...защо се получава така...?

# 596
Момичета нещо става в темата за близначетата но не мога да схвана какво точно. Някой май си е позволил да пише от името на семейството ли...., има някаква неверна информация   newsm78

# 597
Фъстъчка, и аз от вчера си задавам абсолютно същите въпроси..

# 598
Добро утро  Simple Smile

Отивам да си направя едно кафенце за начало на деня:

Фъстъчка, разбирам те напълно. Всички съпреживяваме историята на близначетата и аз не съм имала нито време да мисля, нито подозрение дали нещо не е наред. Всъщност аз страшно бих се радвала, ако тази история наистина не е истинска, защото това означава, че не ги е имало мъките на една майка и дечицата й, описани в нея!!! А кой би направил такова нещо и аз недоумявам. В началото си признавам, че и аз бях изненадана, защото официално най-ранно роденото и спасено досега в света бебенце е било в 21 седмица и 6 дни, а близначетата бяха дори по-малки. Когато прочетох, че дишат сами, направо се изумих, като знам, че това е проблем дори за бебенца, родени в 8-ми месец понякога. Но пък нали чудеса стават всеки ден, а и всеки се радва на хубавите новини? Дано се разясни историята, дотогава и аз няма да коментирам повече. Много е тъжно, ако някой е решил да трупа популярност по този начин, но пък е страхотно, ако страданията на майката не ги е имало, това  ще кажа аз  Hug  Между другото пак не бих се усъмнила, ако не беше това, че потребителят пише от български IP адрес, а нали всичко се развива в Лондон. Но толкова снимки са сложени в блога им, всичко да е нагласено, просто не знам. Ако историята не е вярна и някой ни е вързал, нямам думи.  Confused Ние сме бременни жени, а не детективи, които да дебнат дали сред тях не се е вмъкнал някой с измислена история.

# 599
Е, честна дума, не мога да разбера кой може да изпитва такова "нездраво" удоволствие да будалка бременни жени по този начин?!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт