Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 259
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Историята се заплита. Една майка от Октомврийките, която според мен е напълно искрена, твърди, че влиза във Фейсбук акаунта на Ник и Андреа и там има ежедневни снимки на бебенцата с майката, таткото, лекарите и т.н. Тоест че историята е вярна! Май досега не бяхме детективи, но е време да станем и да разберм какво се случва всъщност  Simple Smile Аз все пак ще спра да коментирам до пълното изясняване на случая  Peace

# 601
  • София
Наистина да не прибързваме с изводите, защото мамите Октомврийки наистина изглеждат искрени и вярват в истиността на нещата.

Все пак според мен е редно, ако всичко това е истина, Андреа-Нико потребителят да влезе тук и да обясни защо има разминаване и защо някои от снимките са "взети" от Интернет от 2002 примерно, както преди няколко дни влезе в нашата тема да ни помоли за съпричастност.

# 602
  • София
Taка....
Искам да направя малък коментар тук, както и в другата тема!
Аз на няколко пъти имах съмнения не само заради бебетата ами заради и бременния корем на едната дата и съвсем скорошната случка с раждането на децата  Rolling Eyes хич не се връзваха,а в фейсбук има и други снимки но....... не искам да правя заключения но ако е лъжа всичко това е жалко! Confused

Hug Hug Hug

# 603
Здравейте момичета,

заинтригувахте ме с тези съмнения. Ще ми дадете ли линк към фейсбук, или поне как да ги търся там и също линк към темата им тук във форума?

Мерси

# 604
aissa80, това  е линк към темата със  съмненията - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501630.0

Това е историята, която доскоро никой от нас не се е съмнявал, че е истинска: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499401.0

До Фейсбука ние нямаме достъп, защото там Andreа-Nick Theodore обменя информация само с приятели  Peace

# 605
Е, хубава работа сега.То това остава -да се окаже лъжа цялата работа.
Би било много жалко , а за този ,който би го  направил ,мога да му кажа, че е едно жалко човече.
И все пак аз не смятам,да си правя изводите толкова рано.
Вчера си писах с бащата на бебетата с да ми даде снимките да ги видя, но аз съм малко скарана с техниката не успях да стигна до албума им в снимка.бг Embarassed.

Нека видим как ще се развие случая, най-много да се смеем на края  Simple Smile

А за моя " проблем" - и аз незнам какво да си мисля - хем не и вярвам,защото звучи смешно, хем пък заради това се притеснявам още повече,защото явно има друго за да върви назад детето. Но ще се обадя и на друг доктор та да видим.  newsm78

# 606
gala9, как ще ти върви назад бебето, като е 900 гр.  Shocked Тисега си в 28 седмица, значи би трябвало 900 гр. да са мерките за 26-та седмица. А мен точно в 26-та ме приеха в болницата и бебето беше 750 гр. Освен това с миналата бременност работих до последния ден, бебето в деня на раждането по ехограф беше 2850, а се роди 3490 гр. Сами виждате за какво разминаване става дума. Ако се чувствах добре, и сега щях да съм всеки ден на работа  Peace

# 607
  • у нас
не мога да повярвам , че ако е измислица има някой който се кефи на това ..... без коментар ooooh!

# 608
Аз пък сега забелязах, че и моята лентичка е прескочила в 7-я месец  newsm44 newsm68 newsm44

# 609
 newsm78 newsm78 newsm78,

да ти кажа незнам  newsm7800
вчера каза "ти си 27 и 2 дни, а бебето отговаря за 25 и 4 дни - тоест 10 дни на зад."

А аз съм ходила до сега при трима доктори и първия, които ми каза ,че върви с 5 дни назад беше Марков на ФМ.

Така се движим от окло 1-1.5 месеца. и вчера вече като каза ,че е с 10 дни назад и се стреснах,иначе до сега не се бях притеснила особено, защото все ми се струва нормално да дават някакви отклонения от перфектната норма. Надявам се да си права и само да ми пълнят главата с глупости и да се хвърлям в съмнения дали всичко е наред.

Сега прочетох цялата тема за "неудобните въпроси" - и мога само да се забавлявам с този човечец .който е измислил това  Joy Joy Joy Joy,

# 610
Добро Утро  Hug Hug Hug!Мерси за кафето и закуската момичета.Аз днес си позволих да поспя до по късно  Mr. Green!
Гледам коментирате случая с близнаците,аз и в другата тема писах.През това което минах..просто...незнам какво да мисля и акка да го повярвам.Ако е лъжа е много жалко,те изобщо си нямат на представа какво е...да се молиш детето ти да е е живо...просто спирам да коментирам...Бог е високо ,съди далеко,той си знае работата  Hug!
Усмихнат ден   bouquet !

# 611
v_spasova - Благодаря ти много за съвета. Така и мисля да направя (да отида лично)
Незнам за вас но аз умирам от страх. Такава паника ме е обзела, че мъжа ми май ще ми вземе скоро компа, за да няма от къде да чета и да се стресирам.
Знам, че всички преминават през това, но..............

Приятен ден на всички!

# 612
Danna_2010  ние с тебе сме точно в еднакви дни и седмици, значи и аз съм вече в 7-ми месец  Hug

# 613
gerinceto, да, толкова се радвам  Simple Smile Още само 3 месеца  Hug

# 614
Ох хайде да минават вече  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт