Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 257
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
На мен знаете ли какво ми стана странно, но все забравям да споделя с вас. Тази баба Hamsa, дето ни искаше паролата за албума и повече не се появи. Аз хич не бях съгласна да и се дава точно поради такива причини. Нито го знаем това лице, нито можем да сме сигурни защо ни иска паролата. И като не писа повече нещо много сериозно се усъмних в искреността на думите и. А съм чувала доста кофти случки с използвани снимки от форуми.

Дано да греша!

# 616
Абе маниаци явно има навсякъде, можем да даваме паролата, след като някой е прекарал поне известно време при нас, ако искате  Peace

# 617
Здравейте мамчета,
Направо съм меко казано изумена, Shocked от развихрилата се драма покрай измисленото изстрадало семейство.Не мога да разбера тия хора друга работа нямат ли си ами си измислят драми!!!!!!!!!!!

# 618
Абе маниаци явно има навсякъде, можем да даваме паролата, след като някой е прекарал поне известно време при нас, ако искате  Peace
Peace Peace Peace

# 619

Абсолютно !!!  Peace

# 620
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Леле чета и не мога да повярвам... Как може някой да измисля подобни истории?!? Ужас...

Аз съм на ръба на нервна криза - племенника от сутринта плаче за щяло и нещяло, а времето е кофти и не мога да го изведа на разходка хайванчето Sad
Вече се чудя с какво да го залисам поне за малко, че главата ме заболя Confused Cry
Някой ако има идея - ще се радвам да сподели Praynig

# 621
  bouquet - здравейте душици! Аз съм от "глупавите Октомврийки", които бяха вкарани във филми, ама им отвориха очите  Wink
Та, искам и тук да кажа - не ги мислите тези хорица, ами си гледайте малчовците в пупите да са добре  Flutter Толкова ви се радвам, че бяхте съпричастни, макар всичко да се оказа .... и аз незнам как да го нарека - "цирк"???

Желая ви само хубави емоции, усмивки и любов и пухкавки бебчовци! ( следя си ви редовно ако не възразявате..)
Jani4ka - говориш за една баба, дето уж била свекърва на бъдеща мама-септемврийка нали??? Видях я като писа и много се учудих  newsm78 Не си раздавайте паролата на някакви странни хорица  Peace

Хаиде една голямааа  smile3503 от мен за всички вас!

# 622
sweet_maniche, на колко ти е племенничето? Моите и двамата много обичат от малки да рисуват и пъзели да редят. Давам им да седнат всеки с боички и листи, или с фулмастри и сума ти време звук не се чува.  Simple Smile Или им връчвам по 1 пъзел и готово. Големите конструктори също са перфектно спасение. Но ако твоят малчуган е още бебе, е по-трудничко.

Аз излизам сега, ще се включа пак следобед  Simple Smile

# 623
Ина,аз познавах едно момченце много обичаше да прави прически  Mr. Green,с гребен и ластичета правеше чудеса  Mr. Green!
п.с на 1 юни ходих до Джъмбото,това при метро извун Пловдив,останах ми очичките в някой неща.В края на другия месец,може да дойда и да се срещнем ако искаш.Но дотогава има време,може да се организира една пловдивска среща  Hug!

# 624
Jani4ka - говориш за една баба, дето уж била свекърва на бъдеща мама-септемврийка нали??? Видях я като писа и много се учудих  newsm78 Не си раздавайте паролата на някакви странни хорица  Peace

Да, точно за нея. За съжаление щеше да е много грубо да напиша веднага "Не и давайте паролата", а и със сигурност щеше да е късно. Стана ми и странно, че по принцип никой не обича свекървата му да се меси във всичко и да дава напътствия,  а тази жена точно това обясняваше, че прави. Аз си помилсих, че това ако беше моята свекърва нямаше да я изтърпя. И защо снаха и сама не пише и не чете тук?

# 625
Леле момичета четох, четох и не вярвах на очите си   #Crazy Как може да има хора които така с лека ръка да притесяват бременни жени и да се подиграват с тяхната съпричастност. Ужас не мога да го проумея, но нека друг ги съди.
Jani4ka -  напълно съм съгласна с теб
Приятен ден мами и целувки на пупаците   love001

# 626
Момичета нямам думи просто. Как е възможно някой така да злоупотреби с доверието, чувствата и съпричасността на толкова майки и бременни жени???? Наистина съм потресена след разкритията от тази сутрин.
Напълно съм съгласна да не даваме паролата си на хора, който еднократно влизат в нашите теми. Даже си мисля дали да не я сменим?!  Crossing Arms

Иначе да кажа, честито на Danna_2010 и на gerinceto за влизането им в третия триместър.   bouquet  bouquet

Много хубав и усмихнат ден на всички!  Flowers Bouquet sun

# 627
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Нямам думи! Аз не съм от хората, които са толкова съпричастни, че чак да ми навреди на здравето и на бебешора сега, и никога не съм съжалявала, че не съм майка Тереза. Този случай наистина ме разтрои малко или много, но си казах, 4е въпреки всичко нищо не зависи от мен, освен просто да се помоля за тях и да продължавам да гледам себе си и бебенцето ми. В крайна сметка, Кой за нас/ мен е по=важен, колкото и себично да звучи. Аз съм си напатила от много съпричастност на времето, та вече го давам доста изи, особено сега, когато носим в себе си дългоочаквано съкровище наистина трябва да мислим преди всичко за себе си!

Та , кой може да предположи, че някой наистина може да се изгаври така с подобна история. Кой може да се усъмни дори, когато четат и виждат несъответсвията. Ние не сме балами, нито наивни хора. Ние просто сме нормални човешки същества, чиито мозъци не могат да допуснат, че на някой дори може да му мине през ума подобен хорър да съчини.

Не съжалявам, че не гледам телевизия и не слушам всякакви ужасяващи истории - за мен всичко вече се поставя под съмнение. Но все пак сега, като се замисля, подобна история наистина би трябвало да бъде из всички медии или поне някой да я беше отразил, тъй като това не е определено шега работа (е, впоследствие такава се оказа).

Та призива ми към всички е: Не позволявайте (особено в сегашното ни състояние) да бъдете стресирани до такава степен. че навредите на малкия растящ човек във вас. Хора сме и е нормално да се влияеме от подобни разтърсващи истории, но в крайна  сметка пак нищо от нас независи. Пазете се доколкото можете! Трагедии има по целия свят, каквото може да направим, ще го направим, за останалото  - Бог си знае работата! А сега гледайте себе си и човечето във вас и нека само хубави неща да ни сполетяват!

Забравих да благодаря за хората ,които са видяли, че имах рожден ден на 02.06! Едно голямо Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За почерпката - не знам как се качват картинки  Embarassed Embarassed Embarassed ! Здраве да е само!

# 628
Даже си мисля дали да не я сменим?!  Crossing Arms

И аз това си мислех!  Peace

# 629
Момичета,позволих си да се разровя във всичките ни теми от самото начало,оказжа се че има мами записали се само с един пост,и такива които не са писали от март и началото на април.Горе долу са 30.Сега ще пиша на лични на всяка една от тях и ако няма отговори мисля да корегираме първа страничка  Peace.А ако случайно се появат ще ги добавим пак!
Моля за мнения по въпроса  Hug!
п.с.Да пусна анкета дали да сменим паролката на албума?

Общи условия

Активация на акаунт