152ра чистак-бърсак нова НЕМСКА тема

• 39 119
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
И аз ядях предимно плодове - череши, дини и таратор. То тогава имах късмет с 36 градуса последните 2 месеца с големия корем, а сега ..когато децата трябва да празнуват диво навън - студ  Twisted Evil

# 661
  • Germany
Аз пък ядях всичко дето ми се изпречеше на погледа, нямаше прошка тогава   Laughing Laughing

# 662
  • France
Здравейте, момичета.
Ще участвам в Межд. регата по Дунав: от Инголщад до Виена.
Т.к. не владея немски, бихте ли ми помогнали, като ми кажете прогнозата за времето от 26-ти до към 5 юли по поречието на реката.
Предварително благодаря.

# 663
# 664
  • Немция
Татяна, написаното в статията не е новост, но пък zа сметка на това е вярно.  Grinning Природата го е иzмислила перфектно. От друга страна секциото е решение zа толкова много животоzастрашаващи раждания.

Аz съм също отявлен 4ерешояд, свикнала съм да ям големи коли4ества от тоzи плод, по принцип не ми влияе раzхлабително. Ако 4ерешите оба4е са преzрели, тогава е друго нещо.

Оплаквате се от ягодите....Тукашните таzи година са у4удващо вкусни, но пък при нас нямаше обилни валежи в последно време. Мляс,мляс... Mr. Green

За ваксините zа морбили се появиха мнения да я направят zадължителна в ДЕ пореди zа4естилите слу4аи напоследък, не zнам оба4е дали ще се стигне дотам, като се вzеме в предвид неzадължителния характер на ваксините в Немско.

Ве4, крушата не пада по/дале4 от дървото, тоест Мирел, де. Laughing Пръскаш се от гордост по шевовете, и то с право. Wink

# 665
ЧРД на Мирел! Жива и здрава да е, все така умница, чаровница и повод за пръскане от гордoст на мама и тате!

Хубав купон, Веч!

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 09:09 от Анонимен

# 666
честито на Мирел  Hug
в една тема написах, че бременната не трябва да яде като за двама или трима и щяха мен да ме икльопат  Rolling Eyes

# 667
Честит Рожден Ден на Мирел! Да е жива и здрава, да достига с лекота до всички върхове!

# 668
Честит рожден ден на Мирел и Ноеми! Живи и здрави!   bouquet

# 669
Честит Рожден Ден на  Мирел и от мен!Жива и здрава и много щастлива  bouquet

Момичета, някоя от вас да е посещавала шоуто - звук и светлина-на Царевец, В. Търново, и да знае,как стоят нещата там Thinking

# 670
Вечка, честит празник, да ти е жива и здрава Мирел!

Майра, честитка, много здраве за Ноеми!

Наздраве

# 671
Вчера заведох Милена на кожен лекар. Атопичния дерматит се е върнал с пълна сила  Sad  Много ми е гадно, 2 години нямаше следа от него, та си мислих че го е израстнала, но не би  Cry  Изписа ни мехлем с кортизон, но после се чух с педиатъра и се разбрахме да пробваме дали ще мине без него.
После сме в болницата, последната контрола на гипса, преди да го свалят другата седмица (дано!  Praynig).

Застраховката ми се опъва за една голяма зъболекарска фактура, изобщо, само лоши новини около нас. Писна ми!!!

# 672
Maira, да ти е жива и здрава щерката!   bouquet
Благодаря за поздравленията, момичета! Кога се изтъркаляха тия 10 години, направо не знам!

Татяна, мислила ли си да пробваш при Милена хомеопатия за дерматита? Не става ли само с Линола, че чак кортизон е изписала. Аз си мисля, че има връзка с счупването на ръката и силния стрес за детето. Дано да и го свалят, както искаш и всичко да е зараснало, както трябва.

Сбъдваща, Ани как е?

# 673
Сега прочетох, че и Майра има повод за празнуване.
Честит Рожден Ден на Ноеми! Да е жива и здрава! Да расте усмихната и умерено палава!

Татяна, дано ръчичката зарасва правилнои дерматита да се преборите бързо!

# 674
  • Немция
4естито на Мирел и Ноеми... Да растат zдрави и беzгрижни, да топлят май4ини сърца и лицата им да греят в усмивка...  party023

Ве4ка ми вzе думите от устата. И аz си мисля, 4е дерматитът има нещо общо със с4упването на ръката . Или от иzживения стрес, или пък непоносимост към гипса (второто оба4е ми се струва по/малко вероятно).
Кортиzон само в краен слу4ай > ако сърбежът стане нетърпим и се стигне до открити рани. Тогава никаква Линола не помага.  Sad Знам, 4е кортиzонов крем не трябва да се нанася по/4есто от веднъж на седмица, тъй като води до иzтъняване на кожата.
Хомеопатия е въzможно да помогне, макар 4е поzнавам и слу4аи, в които положението се влошава, и то дълготрайно.

Бях писала наскоро , 4е освен Линола Фет, сме полzвали и Hautruhe zа детска кожа на EUBOS, нямам zабележки.

Дано иz4еzне АД в най/скоро време... Hug, пък и се отървете от гадния гипс.

Общи условия

Активация на акаунт