152ра чистак-бърсак нова НЕМСКА тема

• 38 834
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на Мирел и Ноеми! Да са живи и здрави, много щастливи и умерено послушни!
Веч, Майра - весел празник и много поводи за гордост!  bouquet
Крюмелхен, какво те интересува? По принцип го пускат като има големи групи. Гледа се обикновено долу, в подножието на Царевец.
Ако имаш желание и време може да се видим в Търново на по кафе Mr. Green Аз съм си там цяло лято.
Веч и теб те чакам да свирнеш Wink

# 676
Честити Рождени Дни на Мирел и Ноеми много щастливо детство и повече усмивки на лицата  bouquet
Весел празник!

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 14:31 от Toni4ka

# 677
Гея, интересува ме, дали има все пак някакви фиксирани дати през август за шоуто...разбрах, че преди в бившия окръжен съд ,или както се води там, да не напиша някоя глупост имало пейки и можело да се гледа свободно.
С най-голямо удоволствие бих пила кафе, много ми харесва панорамата на кафенцата из старата част с изглед към целия град и Янтра, но не става въпрос за мене, а за наши роднини. Ние няма да се прибираме това лято, много сме малки още, по-скоро,като пътуваме до Мюнхен, за да оправяме документи в посолството там, невероятно защо Ба-Вюрт. е към посолството Мюнхен, ще ти се обадя, ако си свободна, пък възможността за кафе, а защо не и обяд някъде заедно при хубаво време във В. Търново, си я запазвам за бъдещите времена Hug

Майра, да ти е честита и твоята рожденничка, жива и здрава, и много щастлива!   bouquet

# 678
Честит празника на Мирел и Ноеми. Да са здрави и щастливи и да пълнят душата на родителите си.  newsm59

# 679
  • в сърцето на един мъж...
Ние се прибираме в края на август и ако до тогава не сте идвали, а ще идвате, с огромно удоволствие ще се видим - дали кафе, дали обяд Mr. Green ще решим. За свободното гледане - няма проблем, но не знам дали има фиксирани дати. По спомени, пускат го само когато има групи или по празници. Аз съм си тук от около месец вече и още не съм видяла да са го пускали.

# 680
Мерси момичета, и ние сме убедени че има връзка с гипса. Днес накупих мед. козметика и се надявам да оправяме положението, за да не прибягаме до кортизона.

Преди малко бяхме в болницата на контролен преглед за ръката. На рецепцията един българин и един турчин се опитаха да се разберат със сестрите. Попитах на български дали имат нужда от преводач, мъжът само дето не ми целуна краката  Laughing  Оказа се, че е от Варна на горе на всичко - колко е малък света, в малкото градче да попадам на Варненец! Той бил тук като турист (според си работи малко на черно ама нейсе) и са го оперирала по спешност от апандисит, а той нямал европейска здр. карта и сега му искат 4000 евро  Crazy  Но оправихме ситуацията  Peace

Той беше български турчин, и се сетих за вчерашната ми случка. Карам из Вийзбаден и виждам една кола с БГ регистрация, и с прикачено знаме, като тези които сега се виждат под път и над път, но с българско. На светофара бяха до мен и погледнах - зад волана млада жена със забрадка  Crazy

# 681
ЧРД на Мирел и Ноеми! Все такива чаровни омайници да са!  bouquet

Татянче, всичко ще се нареди, стискам палци да е бързо! Hug

# 682
  • Primum non nocere !
Честит рожден ден!   bouquet
Желая на Мирел и Ноеми здраве, талант, щастливо детство и много подаръци!

Бързо оздравяване на Ани и Милена!

# 683
Мами,извинявайте,че така ви нахълтвам в темата,но искам да попитам в Мюнхен има ли магазин на Виктория Сикрет?

# 684
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugЗдравейте милички! Аз съм от Геджеманките,имам една молба към вас. Дали някой знае има ли полети от Варна или Бургас до Бремен и колко струва билета,на една колежка синът и учи за готвач и ще работи три месеца в градчето Грийтзиил. Ще се радвам ,ако ми отговорите,предварително благодаря! Hug Hug  bouquet

# 685
Здравейте,
реших, че сте изписали темата, а тя била мъничко позабравена.

# 686
Hug HugЗдравейте милички! Аз съм от Геджеманките,имам една молба към вас. Дали някой знае има ли полети от Варна или Бургас до Бремен и колко струва билета,на една колежка синът и учи за готвач и ще работи три месеца в градчето Грийтзиил. Ще се радвам ,ако ми отговорите,предварително благодаря! Hug Hug  bouquet

Директен полет не намерих. В търсачката opodo.de ми дава полети от Варна с 2 прекачвания до Бремен на цена около 400 евро двупосочен 3-месечен, разбира се цената е различна за различните дати.
Нали не мислиш че някой тук има разписание на всички налични полети от Бг и немски летища? Чичко Google всичко знае, 10 мин. ровене в нета дава отговор на всичките ти въпроси.

# 687
Здравейте,
реших, че сте изписали темата, а тя била мъничко позабравена.

Ами аз не писах за да не се излагам с въпроса "Какво са Геджеманки?"  Embarassed

От Варна до Бремен сигурно има и чартери, в разписанието на летище Варна може да се проверява. А иначе във Варна има и туристически агенции  Wink

# 688
  • Немция
Татяна, не мога да ти помогна, и аz 4увам zа първи път таzи дума. Thinking

Карам из Вийзбаден и виждам една кола с БГ регистрация, и с прикачено знаме, като тези които сега се виждат под път и над път, но с българско. На светофара бяха до мен и погледнах - зад волана млада жена със забрадка  Crazy
Имам впе4атления, 4е в ДЕ има доста от българските туркини, женени zа турци, ама от теzи, които не са иzраснали в Бг. Замествах преди време в едно Frauenberatungstelle и там имаше такива.
Като цяло ми се струва необи4айно бг туркиня да се zабражда, била омъжена или не. Кой zнае, може би нова мода да ги е полаzила.

:

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 17:10 от .bibitka.

# 689
Татяна, не мога да ти помогна, и аz 4увам zа първи път таzи дума. Thinking

Успокоих се, грешката не е в мой телевизор  Wink

Днес размених 2-3 думи с едната възпитателка на Милена и тя ми сподели, че в момента заради гипса стои малко встрани (в смисъл, не във всичко може да участва) и че наблюдавала много - това и иначе е типична за нея черта, тя не се хвърля в някоя ситуация, а първо стои и гледа, за да преценява ситуацията, и баща й е така  Laughing  Та, в тази връзка ми каза, че не само наблюдавала, но и издавала другите деца на възпитателките (т.е. петцен) и те от своя страна не й обръщали внимание, за да не я окуражат да го прави, и ми казват че може да стане черната овца едва ли не, сред другите деца.

Не знам, но аз си мисля, че малко прекаляват, имайки предвид че тя е само на 4 години. Сега се зачетох малко и според детски психолози, чак около училищната възраст осъзнавали, че не е хубаво да се издават други деца, хеле пък приятелчета. Преди това не могат да разберат че правят нещо лошо.

Трябва да се отбележи, че Милена не го прави само когато тя е засегната - издава всичко видяно "лошо", като милиционерка  Laughing Искам да кажа, че не го прави само когато тя не знае как да си помогне сама.

Вие как виждате този феномен? И родителите на по-големите деца, как беше при вас (децата ви)?

Общи условия

Активация на акаунт