152ра чистак-бърсак нова НЕМСКА тема

• 38 841
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
здравейте момичета,извинете ,че така нахлувам в темата ви,но бих искала да попитам има ли начин да си намеря работа като домашна помощница или да гледам дете в руско семейство,тук намерих една агенция, но не им вярвам много.Въпросът е там ,че искам да взема и децата си.Съпруът ми в момента работи в Рощок и търсим начин да се съберем,че вече ни омръзна да живеем разделени.Ако може да ми кажете и как става записването в у-ще и детска градина ще ви бъда много благодарна.
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 721
Миминаина, защо точно руско семейство?  newsm78  Не знам как ще намериш точно такова, честно казано.

Вчера имахме празник в ДГ, много добре го направиха! Имаше разни щандове, където децата можеха да направят разни неща - на единия щанд сглобиха самолетчета, на друг нарисуваха керемидени саксии и сееха цветя вътре, нарисуваха тениски, направиха фенери от консерви, и др. Наистина много се стараеха! Имаше и по един сладолед за всяко дете, и накрая една томбола, в която всяко дете спечелеше по една играчка или книга, които са били дарени на ДГ, а просто имат в изобилие. Даже аз помогнах в томболата, раздадох печалбите  Mr. Green

# 722
знам само руски и португалски за мое съжаление  Cry ,още един въпрос ми изникна какви са такситев градините?

# 723
знам само руски и португалски за мое съжаление  Cry ,още един въпрос ми изникна какви са такситев градините?

Таксата зависи от детската градина, доходите на родителите, възрастта на детето, броя на децата от семействот, които посещават ДГ, населеното място.

# 724
miminaina , таксите за градина са много различни навсякъде, както е писала Бубето и е най - добре да се поинтересуваш за конкретното място, където започнеш работа.

От понеделник Марина ще имат Waldwoche и стягам багаж. Тя много се радва, защото миналата година си бяхме в Бг и пропусна. Ще видим дали ще ѝ хареса, защото се страхува от всякакви насекоми / мухи, пчели, комари /, а там ги има в изобилие. Другата седмица децата, които ще тръгват в първи клас ще нощуват в градината. Ще ги оставим в 15,00 часа и ще си ги вземем на другия ден в 9,00. Ще пиша как е минало и какво са правили.

# 725
От понеделник Марина ще имат Waldwoche

Милена също, това е последната седмица преди ваканцията, и първата седмица след ваканцията ще е пак горска  Sunglasses

# 726
а чака ли се ред като в BG ,има ли определени месеци в които приемат деца, дъщеря ми е на 4 години имам и две момчета, но те са големи ходят на училище
имам роднина която е омъжена в de ,казва се Марияна от Белослав,братовчетка е на съпруга ми.Ако някоя от вас я познава моля,свържете ме с нея.За съжаление не занам в кои град живее.благодаря

# 727
имам роднина която е омъжена в de ,казва се Марияна от Белослав,братовчетка е на съпруга ми.Ако някоя от вас я познава моля,свържете ме с нея.За съжаление не занам в кои град живее.благодаря
Laughing  извинявай, но това искренно ме разсмя! Германия е много голяма държава, ако я намериш чрез форума ще е истинско чудо. Но все пак ти желая късмет!

# 728
И аз се зачудих дали да пиша, но няма ли някакъв по-лесен начин да я откриеш. Едва ли някой от родата няма нейни координати  newsm78 Абе въобще тоя свят е много шарен и по него се разхождат интересни екземпляри ooooh!

# 729
Гледате ли мача? Пред инфаркт съм!

# 730
Татяна и аз така. Не мога да гледам спокойно мач и все викам, а съм в БГ и не знам съседите вече какво си мислят  Laughing

# 731
Татяна и аз така. Не мога да гледам спокойно мач и все викам, а съм в БГ и не знам съседите вече какво си мислят  Laughing

Ау, ти си съвсем смела!  Laughing

# 732
Майка ми и малкото се изнесоха на детската площадка и сега съм съвсем сама, та имам надежда, че просто ще ме обявят за луда и няма да ме закачат Joy . Отивам да си сипя една биричка за трети номер  newsm44
 Айде честито!4 броя за героя  Sunglasses

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 19:04 от pazza

# 733
ОЛЕ!!!
Оцелях след детското парти вчера, 4те девойки ми пийнаха сосеца - направила съм над 300 снимки!!!
Днес вече и оглушах, защот да гледаш мач в присисътвието на три природни бедствия е равносилно на посещение на писта за излитане на джъмбоджет  Joy
Репортаж от партито утре, че няма как да прекарам толкова бързо всичките снимки  Crazy

Пацца, Татяна, няма да ви казвам какви се сипят и от моята уста, щото аз спокойно мач не мога да гледам. Отивам с кеф да си ударя една биричка, че и слънчасах сабале на плажа.

# 734
Аз нямам глас  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт