Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 32 988
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро дами и господа

Тази сутрин малката се постара да се събудиме рано  Crazy

Пускаме ТВ дагледаме детските предавания и на какво се натъкнах  Shocked

от 2-ри юни по БТВ-то новия филм с Кевалчо от 20 ч  #Crazy

КАКВО СТАВА С НАШИЯ ФИЛМ?

Защо ни дразнят така БТВ-то? #Cussing out #2gunfire

# 121
 ooooh! Забравих да благодаря на Соя-фен за чудесната тема  Heart Eyes  bouquet

Леля и Толга ще се срешнат скоро вследващите серий запърви път в една аптека newsm78
Коя леля? И Толга герой няма. newsm78

Толга е действителното име на Оуз.
А "леля" сигурно е лелята на nina0087.   Mr. Green  Дали да не помоля за ходатайство за автограф?  newsm78

Леля е ЛеЙля,според мен!!!

Просто клавиатурата не е написала Й

И други правят грешки,но се разбира смисъла на текста  Wink

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 09:01 от oncheto

# 122
Да сте очаквали  нещо умно от тъпа телевизия??? Close

Толкова грубо не бях се изразявала, но отвътре ми дойде. / Обаче мога и по-грубо/.     smile3512 smile3516

Такъв пикантен гъдел с нервите ни, не бяха правили досега. Поне пускаха свидливо по някоя серия, примесена с никому ненужни реклами. Ама се ядваше. Преглъщахме го. Sad Sad
Ами ако го спрат до есента?  newsm78
Ще науча езика и ще си го гледам по интернет. И без това се нагълтах с доста думи покрай филма, плюс чуждиците, които си знам от малка. Laughing Laughing

Започнах и аз да честитя наред за всичко. Завчера един колега каза   че очакват бебе и аз като започнах- Честито, хаирлия да е, да пази бог и т.н.
Чак после се усетих,  колко много цитирах Хайрие по енерция.  ooooh! Още ми е пред очите  учудената му физиономия. newsm09

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 09:15 от Dartanian

# 123
Добро утро момичета и момчета

Наминавам само да си кажа номинацийте -  Дега и Рози-Макси

# 124
Добро утро! Редовно чета темата за любимия сериал, но почти никого не пиша в нея. Сега няма начин да не пиша и да не спомена огорчението си или незнам как точно да го нареча, от появата на "новия" филм на мястото на Листопад. Не е честно, значи ние всяка вечер точно в 20:00h. се закотвяхме пред телевизора, за да гледаме любимия филм и на бтв им беше добре има рейтинг всичко е шест, защо сега се изгавриха буквално със всички нас? Защо не продължиха да излъчват филма? Не е честно!

# 125
  • София
   Ако направят това, Бтв ще заприличат на нова тв.Вместо да отчетат грешките на нова и да не ги правят и те, те вървят по техните стъпки. ooooh! Crossing Arms Thinking

# 126
  • до една звездичка
Леля и Толга ще се срешнат скоро вследващите серий запърви път в една аптека newsm78
А "леля" сигурно е лелята на nina0087.   Mr. Green  Дали да не помоля за ходатайство за автограф?  newsm78
И други правят грешки,но се разбира смисъла на текста  Wink

А според мен не е!!! И според теб няма да бъде, ако прочетеш по-внимателно поста на nina0087.  Wink

# 127
  • до една звездичка
Да сте очаквали  нещо умно от тъпа телевизия??? Close
... Ами ако го спрат до есента?  newsm78

Ако направят това, Бтв ще заприличат на нова тв.Вместо да отчетат грешките на нова и да не ги правят и те, те вървят по техните стъпки. ooooh! Crossing Arms Thinking

Няма бе, хора, нали ставаше въпрос само за средите...

# 128
А "леля" сигурно е лелята на nina0087.   Mr. Green  Дали да не помоля за ходатайство за автограф?  newsm78
И други правят грешки,но се разбира смисъла на текста  Wink

А според мен не е!!! И според теб няма да бъде, ако прочетеш по-внимателно поста на nina0087.  Wink
Май става въпрос за Лейля newsm78

# 129
  • до една звездичка
Те вече се срещнаха, както знаем. И не беше в аптека.  Mr. Green

# 130
Срещнаха се Неджле и Оуз!Може би е имала предвид след,като го освободиха от затвора.Аз имам спомен,че съм гледала на пред такава сцена  newsm78

# 131
  • до една звездичка
Срещнаха се Неджле и Оуз!Може би е имала предвид след,като го освободиха от затвора.Аз имам спомен,че съм гледала на пред такава сцена  newsm78

Добре. Както и да е. Мир да има!  Peace

# 132
Забелязахте ли нещо,за пръв път като че ли се сетиха за Айше-надеждата им била в нея.
Какво ще стане с това дете?

# 133
  • София
Забелязахте ли нещо,за пръв път като че ли се сетиха за Айше-надеждата им била в нея.
Като гледам, как бавно се развива действието, може филма да се точи докато Айшето порасне, та да видим и с нея какво ще стане.Предполагам,че Айше, понеже расте в големия град, може би ще стане борбена и пробивна като Ферхундето?

# 134
Като гледам, как бавно се развива действието, може филма да се точи докато Айшето порасне, та да видим и с нея какво ще стане.Предполагам,че Айше, понеже расте в големия град, може би ще стане борбена и пробивна като Ферхундето?

Честно казано ако продължават така нищо чудно да го развият като Дързост и Красота или Блясък. Всичко във филма се случва прекалено бавно. В турция го дават само веднъж седмично, а нашите всеки ден вероятно не са закупили повече епизоди, но определено това ще е грешка ако го спрат. До сега всички турски сериали ги даваха от първия до последния епизод, но с този явно ще е по различно ....

Общи условия

Активация на акаунт