Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 32 974
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Не бих казала,че са приятели ;обединява ги Оуз!
Това,че я взе във фирмата,го направи от съжаление.
Секретарките не се возят със служебната кола!
Ако не ме лъже паметта каза,че оправя задачите на господен Яман!Пък и не виждам нещо нередно в това да се вози в кола,както казва баба ми '' Като,ти дават вземай,като те гонят бягай ''

# 106
Леля и Толга ще се срешнат скоро вследващите серий запърви път в една аптека newsm78

# 107
Леля и Толга ще се срешнат скоро вследващите серий запърви път в една аптека newsm78
Моля те пиши бъдещите събития с БЕЛИ БУКВИ И ИЗПОЛЗВАЙ БУТОН РЕДАКТИРАЙ

# 108
леле хора аз ви оставих на 30 тема бе  Laughing Е да не е честита новата темичка  bouquet за анкетата аз гласувах с ДА ... амм те ще бъдат щастливи сигорна съм ( бб поне докато джем не умре 127 турски епизод ) немога да разбера защо мислите че брака им няма да се получи нямало любов от страна на Неджля ( нещо лично да не се обидите тея дето мислите така) при Фикрет и Таксин да не би да имаше любов ама за тях нищо не казвате ... гледала съм филма напред и ви казвам само че грешите. Неджля от всички най-добре успява да си стъпи здраво на краката и да продължи напред и да бъде щастлива ... а за Ферхунде че много пъти някои от постъпките и са ме дразнили  си е факт но не е толкова лоша просто живота я е направил такава както каза Левент Всъщност е много ранима а това е само маска ... поне аз така мисля ... Шефкет ... кво за него освен че ми е адски гадно че ни остават броени сериики с него ....

# 109
  • София
Коя леля? И Толга герой няма. newsm78

# 110
Днес 152 епизод ли даваха?

# 111
Цитат
е знам дали някой го е писал вече но от 2 юни няма да дават Листопад в сряда защото почва нов сериал http://www.btv.bg/news/spetsialno/story/1293822938-Kavanch_Tatla … ama_zavinagi.html
Eеее,тъкмо набра нашия филм и сега пак контра.Ще почне уж сряда,после ще разредят отново Листопад , тоя новия ще набере с пълна пара и ние пак #Cussing out
Днеска нямаше много за коментар,то тъкмо се нагласихме да гледаме и взе ,че свърши.
Джейда видяхте ли в каква мизерна квартира живее?Би било добре да си останат като двойка двамата с Оуз ,свързва  ги и детето им,но на козлето му се пасе май в друга ливада.Обича си той Неджля,но така им е писано.За разлика от Ферхунде ми се струва ,че неговия образ ще преминава към положителен,докато при нея там оправия няма.

# 112
  • до една звездичка

Ако ги обединяваше само Оуз, познай кога щеше да я вземе на работа!  Whistling

И заради това, че предишната му секретарка бе излязла в отпуск по майчинство.  Crossing Arms

Съжалвам, ако те изненадвам, или разочаровам, но някои ги возят! Mr. Green Отмина времето на светлия социализъм и на някогашните секретарки!

Коя леля? И Толга герой няма. newsm78

Толга е действителното име на Оуз.
А "леля" сигурно е лелята на nina0087.   Mr. Green  Дали да не помоля за ходатайство за автограф?  newsm78

# 113
Номинирам за форумната класaция Raliko,защото съм напълно съгласен с мненията й,много са точни,бият право в десятката,и съм съгласен на 100% с нея!Също Cheburashka,много е позитивна и с чувство за хумор,винаги съм й се кефел)Иначе бих номинирал всички дами тук,всички сте страхотни и е удоволствие да съм сред вас,но нямам повече опции.Супер сте,целувам ви всички!!  bouquet А за серията Шефкет беше прав да не подаде ръка на Оуз,не може да се забрави всичко толкова бързо и вчерашния ти враг да ти стане пръв приятел ей така,докато щракнеш с пръсти и му се нахилиш.Затова май и запази дистанция,да не си въобразява много,че като е изпял за жена му неговите номера са простени.Хайрието много ме издразни,както винаги,значи нейната дъщеря не заслужава да бъде обиждана от родителите на Джем,тя оставала сама с чуждото семейство,ега ти противоречието,тя как се държеше със своята снаха?Когато Ферхунде беше обиждана,постоянно гледана на кръв и обвинявана за всеки техен гаф,че и бита без доказателство за изневярата й,при Недjля,която постъпи много по-подло с Джем пак са виновни родителите му,че не я искат и видиш ли можело да я обидят,не ги е срам)Али Рazа също не разбирам защо крие,че работи на друго място,срамна работа няма,ако ще и чистач да беше станал,това не е гордост вече за мен,а мания.Левент правилно прецени Ферхунде,че всъщност е много чувствителна жена,и че се прави на силна,тя е вълк единак,сама се спасява,всеки би изградил някаква защитна стена на нейно място,иначе би била стъпкана от стадото.Тя и точно това му каза, che това е жената,която вижда,самоуверена и решителна,защото се налага да бъде такава.И че търпението й има граници.Тя е нещо като горящ лед,не бих могъл да го изразя по друг начин.

# 114
само запис в темата, знам че дразни, но ще ви чета от чуждо място и така ще ми е по-лесно да ви следя
за анкетата - гласувах с отчасти за този брак

# 115
Запис, днес изпуснах серията утре ще я гледам във Вбокс.

# 116
Аз досега във филма, страстни, бурни  / но за съжаление кратки/ чувства, освен между тези двамата, никъде другаде не видях.
Ако някой може да ми каже, коя между останалите двойки е изпитала същото, бих се съгласила!?!?! 
Дано да успеете да ме убедите. Но не вярвам.

Седеф и Шефкет- не е точно така. Thinking
Шефкет и Ферхунде- абсурд. Naughty
И така нататък................................, но не виждам кой???? newsm78
В този ред на мисли, предлагам блиц анкета - Коя двойка до тук в сериала,   е показала най-силни и страстни чувства? Peace
Като поставяш така нещата, освен Оуз и Неджля и то за кратко и аз не виждам някоя двойка с бурни страсти. Отношенията или са кротки и спокойни, или са по задължение. А понякога и двете.   Thinking
Ахмед и Нехир още не са двойка за да ги обсъждам. Те още си играят по детски на ухажване. За останалите не виждам някоя двойка да се нарече страстна.  newsm78
Аз се сещам за една сцена в къщата на Текин, когато Шефкет и Ферхунде жестооко се скараха заради Седеф, ама така се караха и ръкомахаха, че изведнъж се награбиха и имаха много страстна нощ. Но май си остава единственият страстен момент при тях...

А по отношение на близостта деца/родители - имаме пример за двете крайности: изтървеш ли го отрано - после не можеш да му се месиш, а месиш ли му се много - после пак го изтърваваш
Може би това е посланието на филма... Нищо не трябва да е крайно, нищо не е бяло или черно, всичко има различни гледни точки Simple Smile

Днес се змислих как в къщата на Текин имаше 4 сватби... но за съжаление 1 развод, 2-ри върви към развод, 3-ти нещастен заради свекървата, а 4-тия ще видим. 

# 117
Уууууужас, събуждам се - що да видя!?!
 Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella и оловносивото  небе  ooooh!
Пропаднаха ни пикника, теферича,чистия въздух, всички планове Sad Sad Sad Sad

Ноооооооооо,както казваше баба- ако 15 дни вали, 15 непременно ще са слънчеви.  Peace
Тя разбира се, го казваше за да ни успокои, когато някой имаше проблем.

За номинацията избирам gargamela- пише малко, но стилно и смислено Hug
За среброто и бронза ще трябва да се преборят още 5-6 съфорумци, но те са толкова на кантар, че не мога да определя  кой, за това моля да ме извините. Embarassed Embarassed

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 07:23 от Dartanian

# 118
Ако не ме лъже паметта каза,че оправя задачите на господен Яман!Пък и не виждам нещо нередно в това да се вози в кола,както казва баба ми '' Като,ти дават вземай,като те гонят бягай ''

при нея е "като ти дават вземай, като те гонят се сърди"  Joy

# 119
и предложенията са ми гаргамела и мен ин блек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт