Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 32 979
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Донякъде всеки вижда това което му се иска да вижда. Може да е и въпрос на душевна нагласа – аз предпочитам да обръщам внимание повече на позитивните страни, там където преобладават , даже и там където не преобладават. При семейство Текин, при Нехир, Седеф, Ахмет, при Фикрет, Тахсин, Яман, Гюлшен, Нурдан и др. позитивните черти преобладават широко. При Оуз също има симпатични черти. При Ф–е широко преобладават негативни черти. Тук-там слаби проблясъци. Напълно разбирам персонажа на Ф–е, много добре е изграден, правдиво,  но не оправдавам постъпките й. Признавам че предизвиква съжаление в неспособността си да обича, да бъде добра, щастлива, да бъде обичана, тъй като самата тя в детството си не е имала любов и сигурност, но това не значи че може да бъде оправдана за измамите, интриганството, изнудването, интересчийството. Именно за това тя е винаги сама и нещастна, а Текинови и другите - заедно в мъка и радост.

П.П. Най-силно и стилно присъствие? Али Ръза, въпреки че напоследък влиза по-рядко. Има много други, които ми харесват и импонират.
Разбира се,че е въпрос преди всичко на душевна нагласа,но  също и на житейски опит. Peace
А относно номинациите-може би Чебурашка,че винаги намира точните думи;Man_In_Black също за подробните постове и защо не и много други съфорумки,които също хубаво вникват в героите- Ивона1, H0uSse_Baby, красива белла, rozi-maxi   bouquet

Оуз беше по-човечен отново от Шефкет,като му подаде ръка за довиждане.
Ето и Левент,че успя да прозре каква е Ферхунде,нежна като коприна... Sad Понякога е много трудно човек да бъде себе си,от страх,че отново ще бъде наранен.
Според мен Ф е точно такава напада за да не бъде нападната!Животът я е научил на ''закона на джунглата'' страхува се да не я помислят за мекушава и държи хората далеч от себе си!

# 91
Ето и Левент,че успя да прозре каква е Ферхунде,нежна като коприна...
Вие ББ не четете ли?  Laughing Laughing Laughing Сетих се за едно гадже от младите години, и то такива ми ги разправяше, само дето не му бях отишла на крака в леглото, нито ми беше шеф, нито ламтях за парите му.  Laughing
Последното, което се очаква от Шефкет като брат на Лейля и Неджля е да подаде ръка на Оуз. Питайте братята си.  Laughing

# 92
  • до една звездичка
Не знам дали някой го е писал вече но от 2 юни няма да дават Листопад в сряда защото почва нов сериал http://www.btv.bg/news/spetsialno/story/1293822938-Kavanch_Tatla … ama_zavinagi.html

Е, затова пък дотогава ще са започнали да го дават и в понеделниците, така че горе-долу ще се нормализират нещата.  Peace

-----------------

По повод класацията за най-силно и стилно присъствие в темата, номинирам Фенката на Соята ( Wink).
Освен, че я чувствам като наша "домакиня" (все пак, нейната грижлива ръчица се старае всеки път да имаме навреме нова тема), успява да внесе уют, спокойствие и балансираност тогава, когато най-много се нуждам от него.   bouquet

Единственото, заради което допълнението за "най-стилен" мааааалко девалвира е необяснимата й за мен симпатия към образа на Джеврие.  Wink

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 21:14 от ٠•● Dega ●•٠

# 93
# 94
някой знае ли кога Оуз щи види Лейля??????????????????????????? newsm78

# 95
Чебурашка,първите двама  Peace
soya-fen,има братя и братя,нито Оуз нито Шефкет са стока щом са в затвора/,а с бяло може да се коментира в бяло,така,че коментираме развитието на героите  до днескашната серия./
Ивона1 именно,и нея живота не я жали,и сем.Текин също,всеки учи своите житейски уроци и носи последствията .

# 96
  • Майничка
...Последното, което се очаква от Шефкет като брат на Лейля и Неджля е да подаде ръка на Оуз. Питайте братята си.  Laughing

На 100% подкрепям!

# 97
Един въпрос ме занимава,моля споделете вашето мнение;от каква значимост е Лейля за фирмата на Яман,че
има на разположение кола с шофьор,който обслужва и роднините и ?Аз не знам за подобна практика,
секретарка да се предвижва със служебна кола,не че е проблем да си вземе такси!Там всички ползват такси без да се притесняват.Дали е толкова изгодно?

# 98
Не съм се включвала от доста време в темата,но сега го правя провокирана от поведението на майката на Джем.Чудя се какъв и е проблема при положение,че Джем е простил на Неджля и иска да е с нея.Заради детето си трябваше да се държи като хората,не усеща ли че така наранява сина си.Не ми е понятно подобно поведение.

# 99
  • до една звездичка
Един въпрос ме занимава,моля споделете вашето мнение;от каква значимост е Лейля за фирмата на Яман,че
има на разположение кола с шофьор,който обслужва и роднините и ?Аз не знам за подобна практика,
секретарка да се предвижва със служебна кола,не че е проблем да си вземе такси!Там всички ползват такси без да се притесняват.Дали е толкова изгодно?

Е, от каква значимост... От такава, каквато и всяка друга секретарка във всяка друга фирма.
Нали си го знаем Яман - мека Мария: пари дава и раздава, помага на цялото семейство, нищо (почти) не им е отказал...
Сигурно, ако беше друга, а не Лейля, нямаше да я взема служебния шофьор, но те са и приятели.

...Последното, което се очаква от Шефкет като брат на Лейля и Неджля е да подаде ръка на Оуз. Питайте братята си.  Laughing

На 100% подкрепям!

Заради сестрите си - не, но можеше поне да му стисне ръката от благодарност за боя на Ферхунде!  Wink Joy

# 100
По повод класацията за най-силно и стилно присъствие в темата, номинирам Фенката на Соята ( Wink).
Освен, че я чувствам като наша "домакиня" (все пак, нейната грижлива ръчица се старае всеки път да имаме навреме нова тема), успява да внесе уют, спокойствие и балансираност тогава, когато най-много се нуждам от него.   bouquet
Единственото, заради което допълнението за "най-стилен" мааааалко девалвира е необяснимата й за мен симпатия към образа на Джеврие.  Wink
O-o-o, дълбоко съм трогната от твоя коментар!   Kissing Heart Тъкмо се боях че напоследък леко девалвирам от прекалено втелясване на тема Ф.
Аватарът ми е такъв, не защото съм фен на Джавки, а защото е забавен и разсмива съфорумците. Но скоро ще го сменя с нещо по-одухотворено.  Flutter

Заради сестрите си - не, но можеше поне да му стисне ръката от благодарност за боя на Ферхунде!  Wink Joy
Тъй ами! rotfImbo Колко невъзпитан тоя Шефкет, брей!  #Silly Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 21:49 от soya-fen

# 101
  • до една звездичка
...Аватарът ми е такъв, не защото съм фен на Джавки...

Знам, знам. Шегувам се.  Peace

... Но скоро ще го сменя с нещо по-одухотворено.  Flutter

И все пак - добре ще е малко почивка от бабето.  Wink

# 102
Не бих казала,че са приятели ;обединява ги Оуз!
Това,че я взе във фирмата,го направи от съжаление.
Секретарките не се возят със служебната кола!

# 103
красива белла   Flutter Ами не,тя Лейля хем недоволна,че Ферхунде и уреди работата,хем пък за бонус я разхождат в цял Истанбул със служебна кола.Тъй да се докараш,после да гледаш невинно и с презрение-според настроението или според това кой минава наблизо.Жалко,че и  адвоката вече не я тъси..Скука голяма,поне ще направи някое кръгче ей тъй за разнообразие. Laughing

# 104
  • Ямбол
  bouquet
Прекрасна тема отново!

Общи условия

Активация на акаунт