Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 145
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
zinia Добре дошла сред нас!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 22:47 от Ивона1

# 331
Браво за прекрасната тема   bouquet  bouquet  bouquet
Аз едва смогвам да я прочета и започва следващата  Embarassed
Четох, четох и не разбрах, защо всички смятат, че Неджля не обича Джем!? newsm78
Аз пък смятам, че го обича и въпреки че се чувства виновна за миналото ще го превъзмогне и ще бъдат щастливи  Peace

# 332
Браво за прекрасната тема   bouquet  bouquet  bouquet
Аз едва смогвам да я прочета и започва следващата  Embarassed
Четох, четох и не разбрах, защо всички смятат, че Неджля не обича Джем!? newsm78
Аз пък смятам, че го обича и въпреки че се чувства виновна за миналото ще го превъзмогне и ще бъдат щастливи  Peace

Ако го обичаше нямаше да избяга с Оуз.При най-малката спънка беше готова да се откаже от брака.Мисля,че е достатъчно!Сигурно има чувства към него,но не такива,каквито той към нея.

# 333
  • У ДОМА
Ами аз мисля че Неджля не обича истински Джем !Такъв брак ако се случи наистина е обречен на 100% провал по нататък!Нищо няма да е както преди!Човек никога не може да забрави такава изневяра колкото и да иска !Винаги ще има нещо като червена лампичка в главата на двамата
която непрекъснато ще им напомня  какво се е случило!И при най малкия  спор тази лампичка винаги ще свети което неминуемо ще води до скандали!Родителите на Джем ненавиждат Неджля и с право  и това няма да се промени!Тя винаги ще се чувства унизена в това семейство -никога няма да е добре дошла а това е много мъчително за самата нея

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 23:58 от АЛИ РЪЗА

# 334
В тази връзка се сетих за част от едно стихче.  Flutter
"И колкото да се кълнеме шумно,
по равно любовта не се дели.
Единият обиква по-разумно
и повече след време го боли..."

# 335
  • Бургас
Някой да има инфо колко серии има закупени от Бтв?
Дават реклама,че от 2 юни от 20ч ще започва нов сериал с Мехмед от ''Перла''.

# 336
Това никой не може да ти каже. Засега версията е, че ще дават двата филма едновременно, ама и това не е много сигурно.  Thinking

# 337
  • У ДОМА
Да и двата ще ги дават заедно но как и кога не знам-просто третия сезон е към края си и паралелно с това зрителя трябва да бъде зарибен с друг сериал който се казва Менекше и Халил а не [двама завинаги]-ама карай! Както и да е!Това са тв стратегии

# 338
АЛИ РЪЗА ти май казваше, че си го гледал този новия. Струва ли си да се гледа въпреки лошия край?  Thinking

# 339
  • У ДОМА
АЛИ РЪЗА ти май казваше, че си го гледал този новия. Струва ли си да се гледа въпреки лошия край?  Thinking

Ами да гледал съм го !Ама не съм чак толкова очарован-честно да си кажа!Ако го сравнявате с Листопад -ще се разочаровате!Ама все пак всеки си има вкус -знам ли ? На някой може да му хареса -на друг не! Ама като цяло не е нищо особено от обикновен сериал който не претендира за нищо!Това е мое мнение!!!!

Между другото и Перла го рекламираха за много хитов сериал-а истината е че в Турция той нямаше кой знае какъв успех!!!!!!!!!!!!Просто мина измежду другото!!!!!!!!Не вярвайте на всичко което ви се казва!Аз понеже знам истината много им се смях за  рекламите на ''хитовия''сериал Перла newsm62 newsm62

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 00:21 от АЛИ РЪЗА

# 340
Мерси за отговора.  Hug     bouquet
Знам, че е само твое мнение, ама ти знаеш колко сме вдигнали летвата с Листопад и са малко сериалите, които могат да са му реална конкуренция. Надявах се да заместят един силен сериал с друг още по-силен. Както смениха Перла с Листопад. Ама май този път няма да се случи.  Tired
Аз не разчитам на рейтинги и класации. Въпроса е мен лично да ме грабне сериала.   Mr. Green
Е, че как да привлекат зрители за каузата, освен да сипят суперлативи за филма. Кой ще се върже на реклама "гледайте някакъв измислен си филм, който мина между другото в Турция, ама на нас ни го дадоха по-евтино и за това го взехме".   hahaha Joy Joy Joy
Иначе аз го харесах Перла, ама там всичко се въртеше около Мехмед и Инджи и тяхната любова, докато в Листопад има доста сюжетни линии, което за мен го прави по-интересен от Перла.  Peace

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 00:30 от Cheburashka

# 341
  • У ДОМА
Е за Листопад няма спор-по-хубав сериал  от него едва ли ще гледаме скоро!Перла наистина си е любовно сериалче което беше доста добре направено !Наистина в Листопад са засегнати много сюжетни линии!Сериала е много истински ,реален-затова грабва зрителя!
Аз не харесвам честно казано любовните сериали-прекалено розови ми изглеждат -някак нереални
А с Листопад нещата просто са друго ниво!Аз затова и пиша само тук! Сериала ме грабна и мен -наистина.Просто екипа който прави сериала се справя по превъзходен начин-страшно са добри-и сценаристи и режисьори и актьори-шапка им свалям!!!!!!Бравооооо!

# 342
  • Велико Търново
Доколкото си спомням - бях чела, че четвърти сезон не е купен, тъй като все още снимките му продължават. Това е било, примерно, през март. Дали оттогава насам е настъпила някаква промяна - не се знае.
Най-вероятно, обаче, целта на "разреждането" на Листопад е точно това - хем да се зариби зрителят със следващия сериал, хем пък да се спечели време, докато купят и дублират четвърти сезон.
Да не говорим, че после за пети... още повече ще се чака. Така че - нищо чудно разреждането да е много силно, или пък дори може да се стигне до прекъсване.

# 343
Каквато и да е ситуацията със сигурност ще го разредят.  Thinking
Жалко свикнах с по 2 серии на вечер.  Crossing Arms
Лека нощ от мен. Хубава нощ ви пожелавам.  newsm46  sleepuu

# 344

Четях Ви и рядко пишех...Момичета - на 49 години съм...Обичам позитивизма и когато прочета нещо грозно написано от Вас ме боли...LilaC - ти можеш да виждаш в Неджля - инат , но аз виждам в нея съвсем други черти...Един и същи сериал ли гледаме...!?Това е образа , който претърпя най-голямо развитие...Не спря да учи въпреки трудностите, работеше и не се срамуваше от работата си...Разбра грешката си и се опита да я поправи...Никой в живота не е застрахован от грешки - важното е да ги осъзнае и да не ги повтаря... И не предричайте лошо развитие на любовта им - ако сте толкова любопитни вижте оригинала ...Аз не разбирам турски , но погледнах...За песимистките на любовта им ще кажа , че се обичат ...Друго няма да напиша....

Общи условия

Активация на акаунт