Мнения за д-р Светла Якова - МЦ Полимед

• 7 276
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,
Моля да споделите мнения, впечатления или каквито и да са коментари за работата на д-р Светла Якова - педиатър в МЦ Полимед.
Благодаря предварително!

# 1
Здравей, дали вече имаш впечатление от тази докторка?

# 2
Здравейте,мами!Ще се радвам ако споделите мнения за д-р Светла Якова от Полимед:))

# 3
Доволна съм, изписва адекватни лечения за мен и детето, няма проблем с болнични и направления. Не е фен на хомеопатията, но и не бърза с антибиотиците.

# 4
Много благодаря!

# 5
Моля някои да Ми Каже коя смяна е днес 26.03.2015

# 6
Моля някои да Ми Каже коя смяна е днес 26.03.2015
http://www.polimedad.com/semeini-lekari

# 7
Здравейте, мами. Ще си позволя да изкажа моето мнение за изключително некоректната и нагла д-р Якова от Полимед. Ако искате да нямате връзка с вашия педиатър, ако искате постоянно да си уговаряте час при нея и след като отидете тя ОТНОВО и ОТНОВО да не си е в кабинета , то това е вашият човек! Иначе е мобилна - за 50лв ще дойде у вас Simple Smile
Целта ми не е да хейтя, а да отправя апел към всички вас - " Търсете си правата и ги отстоявайте!"

# 8
Тази нагла жена ни поиска пари на първоначален преглед на бебе и след това при направена проверка е твърдяла, че не сме предоставили епикриза на детето, което не е истина. На друг последващ преглед ни каза : " Следващият път трябва да платите 20 лв, тъй като центъра е луксозен " . Моля и други хора да споделят впечатления и такива лекари да престанат със своеволията и наглостта!!!

# 9
Влизам с името си, така че тази жена ако чете /а тя сигурно чете /, да знае моето лично мнение. Миналата година ни се самопрепоръча като "страхотна" лекарка джи пи, завършила със златен медал.Уви се мазно около семейството ни на масата на някакъв рожден ден. Убеди ни да се откажем от сдегашния ни семеен лекар и ние направихме тази грешка. Препоръча ни центъра, където работи- Полимед , където уж имало къде да се спира на паркинг. В последствие открихме, че наистина има паркинг, но той е платен, иначе няма къде да спреш, пълно е и е зона. И когато започна октомври 2020 ковид кризата и със сина ми се оказахме тежко заразени, Якова отказа каквото и да е съдействие и лечение, като си изключши телефона. Тогава с мъжа ми бяхме безработни и не можехме да си позволим пср за наша сметка. Свързах се с рзи-то и оттам ми казаха, че джи пи то може по изключение да издаде формуляр с молба до рзи то да направи пср-а безплатно. При повторното ми позвъняване си изключи пак телефона, защото имало при нея друг човек, като на вайбър ми изпрати рецепта за друг човек, болен от ковид....Със сина ми ни лекува една аптекарка и позната лекарка по телефона, тъй като болниците бяха препълнени, оцелях след месеци антибиотици и с усложнения. Смених Светла Якова, като се зарекох някой ден да направя това публично. Тя е страхлива, увива се около хора с пари, особено ако са от богати ромски семейства, усети ли те, че не можеш да й бутнеш, те разкарва, ако ще да умираш. Не я наричам лекар, защото я интересуват само парите.

# 10
На мен от дете ми се води лична лекарка , но аз през цялото време си ходя при Ценкова и Манолова. (На 29 станах)  единствения ми оът когато се наложи да я посетя , имах лек летен грип , тя нито ме прегледа , нито ми взе някакви изследвания , Отсече ,че съм болна от дезинтерия , изписа ми някакви лекарства , по нейна заръка не ми даваха вкъщи да ям НИЩО  , накрая майка ми (която не живвеше с нас) като разбра , побесня и дойде да ме вземе и почна да ме тъпче с пържоли , па дет се вика след като почнах да ям си се оправих ...Мисълта ми е - ДЕЗИНТЕРИЯ?! - НЕ МИСЛЯ.

Общи условия

Активация на акаунт