2003 новите първолаци 2010/2011 - 4

• 28 473
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Записването с оригиналните удостоверения става от 01.06. до 15.06.
На 16-ти юни излиза класирането. Дотогава сме в неизвестност.
Има подадени 200 заявления, а само 100 места.

Т.е. нито подаването на молба, нито дори подаването на оригиналното удостоверение не ти дава ни най-малко сигурност за прието дете докато не го видиш в класирането на 16-ти юни.
Нашият е с предимство заради сестра си и съм по-спокойна, но част от родителите бяха доста притеснени.
Здравейте момичета! Редовно ви чета, но рядко пиша, за което моля да ме извините  Blush
И аз се сблъсквам с горната ситуация и ми е доста притеснено и объркано. И се чудя какво става после ако не сме приети там, където сме занесли оригиналното свидетелство, а вече сме изпуснали и сроковете в другите училища? Е, със сигурност ще се намери свободно място в някое квартално училище, но нали се стремим да изберем това, което смятаме за най-добро за децата си. Хубаво би било в училищата, където има по-голям брой желаещи, предварително да има някакво класиране, макар и неокончателно, като съответно има и резерви. Така всеки родител би могъл да се ориентира и да вземе правилно решение. Незнам, много ми е тъпа цялата тази ситуация в момента...
Иначе днес, пардон вчера, мина нашето тържество. Беше организирано в детски клуб, където децата  изнесоха програма със стихчета, песни, задаваха им познавателни въпроси, за да покажат колко много са научили (е предварително сигурно са изтренирали отговорите), имаше детска дискотека, детско шампанско и мисля, че малчуганите доста се забавляваха. Моето момче беше много развълнувано и щастливо. Получихме си свидетелството и сега да видим какво ще го правим.  Crazy

# 256
  • София
Това с класиранията след подаване на свидетелствата е ужасно  Rolling Eyes
Като си помисля аз се бях засилила към 2 училища от най-желаните в центъра. Ако ми бяха поставили такова условие изобщо нямаше да подам заявление там. Особено в едното - 32-ро като им се обаждах казаха, че събирали по 600 молби  Shocked Сега като чета съм доволна от избора си, а пък вярвам, че детето ми си върви с късмета, ако е умна и ученолюбива ще успее, независимо, че не учи в лелеяните от мен преди време училища

# 257
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на Люби! Да е здрав, щастлив и все така остроумен!

Етиа, да ви е жив и здрав малкия чаровник!  bouquet

Разгледах снимките в албумчето. Прекрасни деца! Ваче, Саша толкова е пораснала, но по тези очи винаги ще я позная, помня ги от бебешките й снимки! Heart Eyes

Амбер, Ели, честито на момчетата! Браво и на вас!

# 258
Честито на всички, които са имали повод да празнуват тия дни - рожденници и записаните ученици!  bouquet
Ние балувахме - нашата любима леля - сестричката ми - имаше бал! Всички бяхме много развълнувани. Ще пусна снимки в албума по-късно.
За конкурса за красота - нямам думи. Дори не ми се коментира. Така не обичам такива истории...
Що се отнася до избора на чанта - и аз съм с вас. Миналата година минах през това, но нали ни откраднаха раницата на ученика, та тази година отново. Добре, че не се изхвърлих със скъпа чанта. Писах вече, нашата беше на Габол, много ги харесвам вече от личен опит. Не мръдна! Само един недостатък й открих - нямаше външен джоб за шишето с водичка - това е нещо, за което ще внимавам при избора на новата чанта. Вероятно отново ще се насоча към същата марка. За информация - 29 лв беше нашата. Peace

# 259
Ей,много са ви хубави децата.Да са живи и здрави всички.
Ваче,Сашата е станала страхотна.Толкова е пораснала,а аз си я помнех с хубавите бузки. Grinning
Мама L,благодаря за снимките. Hug

# 260
  • София
Деси, вече отдавна не е с бузи тя  Grinning Източила се е една височка... от групата тя и още 1-2 момиченца са най-високи  Wink А вярно като бебе беше бузи и очи  Mr. Green

За раничките пишете... ние имаме една от ХИТ. Спечелихме си я преди 2-3 г. някъде на някакви томболи за първокласници. Иначе в магазина струваха 50 лв. Май е испанска, не я знам... Ама не мисля, че е анатомична или както там се казва, но е красива много.. лилаво и зелено. Трябва да я снимам. Абе в 1 клас положително аз ще я влача в повечето време. Но не ми пречи да разгледам вие какво предлагате, че някои вече имат опит.

# 261
Да ви посъветвам малко, като вече минала по този път. Както казва и Vache в повечето време чантата ще носите вие. Така че ви съветвам да НЕ взимате чанти с колелца. Изглеждат практични и удобни, но не са. Детето на братовчедка ми беше с такава и понеже често съм я взимала - изобщо не ми беше добре да я нося на рамо. Разните му там железа убиват и освен това тежи повече. Пък и реално детето носи раницата само от входа на училището до класната си стая.  Ако смятате, че детето ще вози раницата по пътя към дома - ами през по-голямата част от учебната година времето е кално и съответно този вариант отпада. Помислете за тези работи. Аз само с най-добро чувство! Peace

# 262
  • София
Оо, аз не ги харесвам тия раници на колела..като пазарски чанти ми изглеждат  Rolling Eyes А освен това със сигурност конструкцията е доста тежка и има тоя недостатък, че децата ходят на училище повече в сняг и дъжд, отколкото в сухо време, та е неприложимо да се "вози" чантата

# 263
  • София
Мина и нашият футболен турнир.
Нашият отбор отпадна още на първата среща-вкараха им гол от дузпа. Посмяхме се с тези наши дечурлига. Май изобщо не им беше ясно за какво са на терена.

# 264
  • София
Мина и нашият футболен турнир.
Нашият отбор отпадна още на първата среща-вкараха им гол от дузпа. Посмяхме се с тези наши дечурлига. Май изобщо не им беше ясно за какво са на терена.

Еййй, те пък само по един мач ли играят. Не е много честно така  Rolling Eyes
Важното е, че са се повеселили  Hug

# 265
  • София
Бре, вие с това кандидатстване с оригиналните удостоверения ме разбихте. Къде процедират така? В руското, излиза класирането и тогава се носи документа. Как пък я измислиха тази простотия да връзват родителите така?
За купилите Габол-от кои магазине ги взехте? Че в една книжарничка на Шишман видях страхотни модели, очите ми останаха, ама над 80 лв.

Ето и малко снимки на моята госпожица, че не мога да вляза в албума.

http://picasaweb.google.bg/chambova/Zavarshvane?authkey=Gv1sRgCIWr88vv1LO4dA

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 17:01 от yovanka

# 266
  • София
Ваче, само един мач играха. Победителят продължи напред на четвъртфинал. И миналата година беше така при нас. По-добре. Иначе, ако трябваше да играят в квалификационни групи  Simple Smile , нямаше да стигне цял ден да излъчат победителя. Така или иначе-на края има медал за всяко дете и еднакви купи за всички детски градини. Идеята е децата да се увлекат от спорта.

# 267
  • София
Ето и малко снимки на моята госпожица, че не мога да вляза в албума.

http://picasaweb.google.bg/chambova/Zavarshvane?authkey=Gv1sRgCIWr88vv1LO4dA

Ехааа, голяма чаровница!  Heart Eyes
Аз се отказах от руското. Ама ей сега говорих с една приятелка.. и в 18-то искали удостоверения и след това класиране на 16-ти. И тя се е отказала, защото вика аз няма да рискувам.

Вивка, и при нас имаше купи за всички. Ние играхме с 2 отбора. Ама това е друг турнир май...

# 268
  • Sofia
 Здравейте!
 Най-после да седна да драсна два реда  Laughing.
 Е, нашият купон мина . Както бях писала , тържеството ни мина преди повече от месец, та сега остана само купона . Трябваше да си получим удостоверенията , но - ооооо, изненада  Shocked, не били подписани от директорката. На самото парти г-жите казаха , че ще ни ги дават на 1-ви , като си платим таксите. Толкова ли не можаха да ги сметнат по-рано тези такси , та да си ги вземат тържествено децата ...Като изключим тази изненада , другото мина чудесно.  Децата се забавляваха с дискотека  и караоке ,  играха игри - въобще супер.
 Снимките нямам време да кача на комп , та като стигна ще ги качвам в албума.
 На у-ще ще го записвам на 2-ри или 3-ти , че срокът е до 4-ти.

# 269
 Vache , много се впечатлих от снимките с конете, страхотни са! Дъщеричката ти е красавица и сладуранка, ти също!  bouquet

Йованка, твоята дъщеричка също е голяма чаровница!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт