2003 новите първолаци 2010/2011 - 4

• 28 476
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Днес е нашето тържество. Ще избягам малко по рано от работа, защото празника е от 16ч.
Мишо много се радва , че вече няма да ходи на ДГ. Не му е тъжно и т.н.  Laughing Пригитвила съм му подарък - енциклопедия за коли и една Хот уйлс кола със сменящи се цветове ( той ги събира ). Сестра му също има подарък  Peace

# 301
Здравейте!
Ваканцията започна и за нас още в петък, когато беше спортният празник в градината. Аз бях извън града и се наложи Таня да остане при родителите ми, но вечерта се чухме и ми е трудно да обясня за какъв рев ставаше въпрос. Стреснах се аз в първия момент и не разбирам какво се е случило, но ми обясни момичето - колко му е мъчно за градината, за децата, за приятелствата...

Вчера пък участва в голям концерт на школите по танци в различните градини в града. Синхронът доста липсваше, но децата се постараха много и си тръгнаха доволни и усмихнати.

И ние утре ще ходим до училището, за да носим удостоверението Peace

# 302
И ние вече сме при баба и всички са доволни, аз малко отпуска да му отпусна края Simple Smile
После следва транспортиране между градове и баби цяло лято. Засега не показва да му липсват децата, нито му се ходи на училище. Тази седмица тати ще търчи да вземе удостоверението, да го запише в училището и да се обади да се успокоя аз. Дано всичко е по план.
Хубав ден на всички и късмет със записванията на порасналите ни слънчовци! Hug

# 303
Здравейте!
Първо искам да честитя макар и със закъснение рождените дни на Люби и Арда!Да са живи и здрави,да порастнат будни и умни!И нека училището не пречи да имат едно щастливо и безгрижно детство!
Качих снимки в албумчето.Благодаря на всички,които споделиха в темичката всичките си изживявания покрай "завършването".Естествено най-много се зарадвах на снимките на красивите  и усмихнати дечица.И на някои разплакани мами и госпожи. Wink
Петьо днес е без нас вкъщи.Под надзора на дядо си е.Добре,че татко му работи в момента на 5минути от вкъщи и съм малко по-спокойна.До обяд беше ходил с колелото при татко си три пъти.Написала съм му засега 13правила,но подозирам,че списъка ще расте. ooooh!

# 304
И ние вече сме при баба и всички са доволни, аз малко отпуска да му отпусна края Simple Smile
После следва транспортиране между градове и баби цяло лято.
И ние сме така. Simple Smile
Утре ще си го вземем за Празника на детето, и заедно да се запишем в избраното училище.
Раницата ни е осигурена от лелята от Немско. Flutter
Хубав ден на всички!  bouquet

# 305
И аз съветвах Сашо тази сутрин и въвеждах правила за ваканцията.  Crossing Arms
Първият ден засега минава нормално.  Praynig Играл е само зад блока. Прибрал се е сам да обядва. Дори спеше преди около час за след обед.  Laughing

# 306
  • Русе
Нямам време да се разпиша  ooooh!
Утре ще е великото записване за още по-великото ни училище. Този път няма да се строявяме в 4 часа сутринта  Mr. Green
И при нас ваканцията започна. Днес минахме през ДГ и от неговата група имаше само две деца, но пък за сметка на това бяха "любимата" и "най-добрият ми приятел". Смешко. Поне че днес ме слуша и се грижи за брат си докато аз изрина мизерията у дома.
За раницата още съм в чуденка  newsm78

# 307
  • София
Първо искам да честитя макар и със закъснение рождените дни на Люби и Арда!Да са живи и здрави,да порастнат будни и умни!И нека училището не пречи да имат едно щастливо и безгрижно детство!

И от нас весело детсво с малко закъснение   bouquet

Днес ни беше тържеството в училище, след което подадохме веднага документите за първи клас  Peace  / ох , някой ми е пипал клавиатурата и половината букви са ми объркани 100 пъти преправях  #Cussing out/
Mam4е каква раница избрахте
Аз последно се спрях на тези Scout ама от другия немски сайт са на по добра цена и май от тях ще взема. Митко доста пази и мисля, че ще избута до 4 клас с нея и ще си избие парите.

# 308
Здравейте,
чета ви от миналата тема, но не исках да се включвам по средата и реших щом започне новата, вече да се запиша и аз.
Моето момиченце се казва Лучия- скоро направи 7 г.
Доста сте изписали, докато успея да се включа, но все не ми оставаше време. Изминалата седмица беше изпълнена с много вълнения и трепет- имахме рожден ден с приятелите, отделно и в групата носихме торта, после тържество в предучилищната за завършването-беше много хубаво ,децата се представиха чудесно, госпожите от вълнение не успяха нищо да кажат. Танцуваха на Дните на детското творчество. Имаха открит урок по английски пред родителите- аз не успях да отида, изпратих бабата- каза ,че са се справили чудесно  Rolling Eyes
Утре ще имат тържество в градината за празника на детето. Ще продължат да ходят до края на седмицата ,макар вече да са изписани- децата си искат, и госпожите не искат да се разделят стях. Така май по-лесно ще минат последните дни в групата.
Лучия много-много не се вълнува, явно покрай тържествата се забавлява.
Сега чакаме свидетелствата, след като си платим таксите , както при всички. След това ще тичаме да се запишем в избраното училище, че и за там има  страшно много желаещи.
Раница още не сме избрали, изобщо още нищо не сме търсили. След бъдещата родителска среща ще се готвим по списък.

Лека вечер на всички

# 309
  • Варна
И аз се записвам в темата, наесен ще имаме първокласник и много се вълнувам. Heart Eyes

# 310
  • Русе
 Добре дошли на Хексе  и petia  Hug
След малко тичам да записвам Светослав в училището.

Чудя се как да организирам празника днес. Имахме планове за заведение с детски кът в парка, заедно с приятелчета, обаче времето не ме насърчава. Добре,че ръководителката им по танци ги е поканила от 17:30 на организиран купон, и може би там ще се получи празника. Ще бъдат и приятелките му и деца от групата.

# 311
Добро ранно утро и от мен.
Честит празник на всички дечица. Здраве, щастие и незабравими детски дни.
Ние вчера с Вики правихме торта. Много беше щастлива. Сега съм й оставила подаръчето до леглото и ще я будя след малко. Днес денят ще е за нея.
За съжаление вчера й умря златната рибка и беше голям рев. И на мен м ие страшно мъчно, но знам ли може и от старост да е. Гледаме я от доста време.
Добре дошли на новите мами и дечица.
Амбер, Ели по бързо записване днес и вече всичко да е п овода на дечицата.  Hug
Лек ден от мен, че трябва да я будя.  Hug

# 312
Честит празник на всички дечица.

# 313
Честит първи юни на всчки дечица !!
За съжаление е София се сипят порои,не помня по-дъждовен първоюнски ден.Sad
Добре дошли на новите мами и наборчета!

Моя голям син е болен и пропуска празника,малкия и той нещо се събуди с хрема.Има-няма минаха 2 седмици откакто бяха болни последно. ooooh!

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 08:51 от ДесиХ3

# 314
Честит празник, мили дечица и от мен!  Heart Eyes
Наистина, тук не е за празник навън.  Sad
Сигурно довечера ще заведем младежа някъде да го черпим с торта.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт