True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 241
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Кати то тая луда фея ако ти пипне Алсид ти каза, че незнам къде ще и навреш фейските крилца

# 16
А я кажете Ерик вмомента влюбен ли е в Суки или само я използва или е влюбен ама даже на себе си не го признава Simple Smile

Абе да ти кажа, смятам тая луда фея Сукито им прави нещо на тез мъжуря, че то само Ерик да беше  Tired Колко още ще й се точат на нея  Crossing Arms
амм четох някъде рфевюта на книгите и май точно ги омайва Simple Smile Вампирите немогат да удържат на феи Simple Smile

# 17
Относно имената на епизодите, наскоро четох, че работното заглавие на първия епизод е променено от 'Pack of Wolves' на 'Bad Blood'. T.e. последното работно заглавие на епизода е 'Bad Blood'.  Peace

Ау, що, би?! Да не заточат Вълчо в следващия епизод?  Shocked

Кати то тая луда фея ако ти пипне Алсид ти каза, че незнам къде ще и навреш фейските крилца

Амтъй съм го замислила...пък и Зиса каза, че ще помага  Mr. Green

Те и върколаците тъй WomanitKa   Tired

# 18
  • София
Трайкова разбрах ги следващите сега се порових :

Season 3: Episode 8 Night on the Sun
Season 3: Episode 9: Everything is Broken
Season 3: Episode 10 I Smell a Rat

Flutter Hug Добави ги после

# 19
Трайки, както винаги - страхотна тема!   bouquet
Джеси,знаят ли се вече имената на другите епизоди,за да ги добавя?

Относно имената на епизодите, наскоро четох, че работното заглавие на първия епизод е променено от 'Pack of Wolves' на 'Bad Blood'. T.e. последното работно заглавие на епизода е 'Bad Blood'.  Peace

Промених го. Peace Мерси Цеци  Hug

Бони,Бил или Ерик?

# 20

Ау, що, би?! Да не заточат Вълчо в следващия епизод?  Shocked

Е, как къде, във фритюрника ше ги навре, със сусамец или корнфлейкс  hahaha

# 21
Трайкова Simple Smile
Ами Ерик Simple Smile някак по властен ми е , но като гледах как тъжи за създателя си и ми стана ясно че има добро в него, което надявам се ще бъде изкарано. Пък и е по хубав  Joy

# 22

Е, как къде, във фритюрника ше ги навре, със сусамец или корнфлейкс  hahaha

hahaha Да бе,тя Катето има слабост към крилцата. Joy

Джеси,добавих ги,мерси. Hug

# 23
Трайкова Simple Smile
Ами Ерик Simple Smile някак по властен ми е , но като гледах как тъжи за създателя си и ми стана ясно че има добро в него, което надявам се ще бъде изкарано. Пък и е по хубав  Joy

Значи ще те пратя при Деми да ти даде номерче за фенклуба на Ерик и да му се възхищавате от далеч.  Hug

# 24
  • София
Зииис на твойто внимание : http://www.allstephenmoyer.com/wp-content/uploads/2010/04/fakestephenmoyer2a.jpg ...Билчо има фейсбук

# 25
Вампирите се омайват от фейската кръв, действа им като наркотик, ако си смукнат де Mr. Green
Вие сигурни ли сте, че щеима втори сезон на Муунлайт?

# 26
Вампирите се омайват от фейската кръв, действа им като наркотик, ако си смукнат де Mr. Green

Ами да смукнат мойта, би - чистокръвна подобрена, расова. Не съм фея, ама що чудо приказна личност съм

# 27
# 28

Ми Танчик беше намерила новина по въпроса. А дано да не е само слух! Много ти е симпатичен мъжа, майоре, ще знаеш  Grinning

Айде, Кате, звънкай на 028...

# 29

Имаше подобни слухове и публикации,но нищо не беше потвърдено.Дано да е вярно. Praynig

П.П Ирка,забеляза ли,че в крайна сметка съм сложила речника на 1-ва страница. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт