True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 249
  • 728
  •   1
Отговори
# 30

Слагай предупредителния надпис преди линка, молим  smile3544

082 ъъъъ 802 ъъ 02ъъ П О М О Щ smile3544

# 31
  • срещу двата комина :)))
Бони,относно вампирските сериали- Кръвни връзки(става,Хенри е доста секси по копринен халат) и Лунна светлина(Мик Сейнт Джон е много по-готин отколкото на снимката). Peace
Абе този Лунна светлина го започнах,но нещо не ме грабна. ThinkingКажете някакви отзиви Hug

# 32
Бони,относно вампирските сериали- Кръвни връзки(става,Хенри е доста секси по копринен халат) и Лунна светлина(Мик Сейнт Джон е много по-готин отколкото на снимката). Peace
Абе този Лунна светлина го започнах,но нещо не ме грабна. ThinkingКажете някакви отзиви Hug

На мен много ми хареса-повече от Кръвни връзки. Peace

# 33
Мури, много е хубав сериала, много различен от ИК, но мисля всички, които сме го гледали, го харесваме  Peace Хем кримка, хем вампири, пък и много весели лафове и ситуации има  Mr. Green

Джес, линейка за Ката, моля! Не може да си каже правилно номера даже!  hahaha

# 34
Мури, много е хубав сериала, много различен от ИК, но мисля всички, които сме го гледали, го харесваме  Peace Хем кримка, хем вампири, пък и много весели лафове и ситуации има  Mr. Green

Джес, линейка за Ката, моля! Не може да си каже правилно номера даже!  hahaha
Ами ще го преслушам,аз като го гледах бях току що изгледала целия първи сезон на ИК и просто нямаще как да харесам нещо друго Crazy

# 35
  • София
Хахаха ...идва линейката.... пращам Алсид да и направи изкуствено дишане и малко гуш-гуш/да се чете муш/

пп. Той Мик/Лунна Светлина/ участва е The back up plan с Дженифър Лопес

# 36
Малееее, абе Джото етъй гол по време на снимките на ИК ли бре, еййй ако е тъй, туй значи Суки се е облажило кумчовълчовски Mr. Green

# 37
Айде на анкетата. Hug

# 38
Малееее, абе Джото етъй гол по време на снимките на ИК ли бре, еййй ако е тъй, туй значи Суки се е облажило кумчовълчовски Mr. Green

Аааа нееее, туй е от онуй - One tree hill  Mr. Green Всъщност на втората снимка е пред новия ни ресторант преди Зис да се появи на работа. Излезе само да вземе сутришната преса  Whistling

Хахаха ...идва линейката.... пращам Алсид да и направи изкуствено дишане и малко гуш-гуш/да се чете муш/

А стига бие! /отново с акцента на Рачков/  Джо ли ще идва да ме свестява  newsm44 Да му напиша едно любовно писъмце, зер съм се споминале дорде дойде

# 39
В анкетата гласувах за първия вариант  LaughingИзпивам всичко ,което изтече smile3521

# 40
  • София
Някой си падат по Мик ама аз си падам по колегата му в сериала Josef (пък и носи името на my love)

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
Анкетно - гласувах с 2рата опция - следя част от тях, но не гледам всичко - гледам минизоди и снимки и 'behind the scenes' клипове, и т.н. Обаче не чета спойлери, не мога просто, не обичам и това си е.  Blush

# 42
Анкетно - гласувах с 2рата опция - следя част от тях, но не гледам всичко - гледам минизоди и снимки и 'behind the scenes' клипове, и т.н. Обаче не чета спойлери, не мога просто, не обичам и това си е.  Blush

И аз така,като видя "спойлер" и го пропускам. Вече знам в най-най-общи линии какво ще има в 3-ти сезон и ми е достатъчно. Peace

# 43
  • Срещу планината:)
2ра опция за протокола,разглеждам всчико освен спойлерите,гледам да се пазя от тях. Беше невъобразим кеф да изгледам 1 и 2 ри сезон без да зная нищо за сериала  Peace

rotfImbo Абе Кате  сринах се от смях като прочетох коментара ти за Джо по вестник и от къде идвал,само да не изплаши клиентелата или ти ще го пускаш като стръв  Mr. Green

# 44
Лелелел, как удържате бе хора,аз ако не се нагрухтя с голяма доза спойлери и тийзъри и прочее, умирам в адските мъки на потресаващото любопитство Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт