Разделно хранене - 43

• 31 396
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Лених: не разбрах - ти ли си била състезател и ако да по какво? А къде се намираш, че казваш 'тук'? Simple Smile това с украсяването на градинката пред блока е много мило от твоя страна!!  Heart Eyes

Йони: ами значи ти сама си отговаряш за спората, който е за теб - ще плуваш  Mr. Green А щадящите коремни преси са когато легнеш на уред, където можеш да си вдихнеш краката (ако се сещап за какво говоря - нещо като лежанка във формата на Г) придържаш леко главата с ръце под нея и се надигаш леко горе долу на 30-40 градуса. Така товариш пресата, но не и гърба/кръста, които би на товарила с цялостно изправяне.   Peace

Дънди: аууу толова искаше рецептата за кейка и веднъж и аз нещо на теб да дам (досега все ти на мен даваше супер рецептички) и ти нищо да не кажеш?! Сърдита съм  Mr. Green

Само Хепи ми отговори на въпросите, хайде кажете повече инфо дееее Sad

# 76
Бърборанче - самата аз в целия си блясък съм била състезателка да  Embarassed Flutter Crazy състезател бях по джудо, иначе като треньор имах и 2 години, в които се опитвах да вливам и карате на възпитаниците си, но истината е че там не съм толкова добра, колкото в джудото .... абе направо си бях съвсем аматьорка, но пък се занимавах с мъничета и идеята беше по-скоро да ги "спечеля за спорта" пък после се намериха добри хора, да ги направят истински състезатели и тях.
А тук си е тук - в София, в средностатистически столичен квартал  Mr. Green Heart Eyes

# 77
Добро утро сладуранки - калпазанки   bouquet

Както са казали хората, "Нов ден, нов късмет"  Hug Joy
Алексче къде се загуби мило  Cry липсваш  Sad Heart Eyes
Госпожо драсни два реда, кажи дзак  Hug Heart Eyes
Янче, сладуранче, бърборанче  Blush ти си съкровище  Heart Eyes Много ти благодаря за рецептата, още не съм я погледнала в детайл, че вчера голямо тичане падна при мен и съм седнала на компи точно за общото време от 15 мин  hahaha Измих на още прозорци и стъкла вкъщи  hahaha Но сега смятам да си я сложа при другите рецепти в компи и да я разуча. Най-вероятно от нея ще направя диетична вариация Blush Но първо ще я направя в оригинал - ще ти дам отчет  Hug Многооооо ти благодаря - направо ями положение  Joy
Лени ах че хубаво звучи - винаги съм се възхищавала на хората занимавали се със спорт не само като хоби в свободното време. Винаги съм смятала, че дисциплината е много по-голяма  Hug Особено пък когато става и въпрос за такъв тип спортове, където и душевната, менталната философия е на много високо ниво  Hug
Йони това мило което ти е казало Янчето звучи като един страхотен план програма за спорт  Hug Водна гимнастика също  newsm78
Мимче  Heart Eyes как са момчетата - оздравя ли баткото  Hug
Джиджи Heart Eyes успешна работа днес  Hug
Роси,Гелика,Галина,Мурка,Елизабет,РЕге - хайде момичета, ако някой пропускам, нали знаете за всички  Heart Eyes Hug и двойно  Hug

Хубав ден и хайде на по чаша кафе  Hug

# 78
Здравейте момичета  Hug.
Изчезнах за известно време ,защото имам много работа и сериозен проблем, който се надявам да се разреши.
За жалост не зависи от мен, но каквото- това.
От по- миналата неделя не бях почивала и днес най- после успях да си взема почивен ден .
То пък какъв ли почивен ден ще е, като вкъщи всичко си ме чака .
За учене нямам време, а датата наближава, ще видим какви ще ги творя и на този фронт.
Вяра Heart Eyes, детето беше уморено, така че не се притеснявай .
 Dundy Sladurska,  как я чакам и твоята изненада  Heart Eyes....
Много се радвам, че Лени е все по- активна, много полезни неща може да ви каже  тя .
 Dundy, с Лени сме сродни души и по спортове Laughing - аз също бях състезател по джудо в младежките си години, после преминах на карате, а сега тае бо.
Всички ви цунем наред и отивам да си довърша започнатото, защото трябва и да почета малко, пък и довечера съм на бал .
Не ми се сърдете, че не споменавам поименно всички, но нали си знаете  Heart Eyes.

# 79
Как сте момичета? Аз съм в еуфория понеже резервирахме медения месец. Няма да е в чужбина , както мислехме , защото имаме малък проблем с летенето , половинката има неуписуем страх от високо и ще го отложим поне за сега. Та , ще бъдем 3 дена в Созопол и 3 дена между Елените и св. Влас. Харесахме си невероятно красиви местенца за отсядане , дано наистина са такива. Другата седмица заминаваме из балкана за 3 дена. Лятото е много хубаво , човек се открехва да отиде някъде , ние с половинката май само двамата никъде не сме ходили , все с компания. Малко се притесних в началото , защото на едното място не ми искаха никакво капаро , но пък от друга страна ако стане някой фал с резервациите няма да си загубим парите. Нощувка все ще намерим , но парите няма да се върнат, така , че май е по - добре. Много исках да идем в чужбина , аз съм излизала , но мъжа ми никога , но не искам да го карам на сила. Той чувства , че не е готов за летене. Има време , някой друг път Grinning.

# 80
  • Скопие/Асеновград
Набързо да кажа, докато не се е събудил Бу.
Йони, мъжът ми е с дискова херния и рехабилитаторката му даде да прави специални упражнения, по-скоро са за разтягане и раздвижване, никак не са тежки. Според него имал голямо подобрение, когато ги прави редовно, ама това му е проблема  Mr. Green Хич не е редовен. Ако не иска да го снимам, ще ги потърся в нета.
Лени, ставам сутрин и спяща отивам до тоалетна  Crazy Тази сутрин се изненадах приятно -  Боян се будеше само два пъти през нощта, заспиваше веднага след кърмене и сутринта стана чак в 8.  Heart Eyes А не както обикновено в 5.  Mr. Green Даме е супер батко, само трябва малко да намали децибелите като говори  Joy Утре мъжът ми ще го носи в един клуб за айкидо, ако иска да почне от есента, а сега ще го учи по-сериозно да плува. Срещу сградата има басейн и се надявам скоро да го пуснат. На Даме му казах от 1 юни и той всяка сутрин ме пита дали е станало 1 юни  hahaha
Дънди, и двамата бяха болни, Даме изкара по-лесно. А Боян, хайванчето, прегракнал, едва мяука, вместо да плаче. Имаше и температура два дни. Но пък бързичко се оправи. Според педито - защото се хранел с майчино мляко. Сега седи у мен и ми лигави ръката Laughing
Днес съм на фризьор, да видим какво ще измислим. Чудя се да пускам ли пак коса, да не пускам ли...Ако е къса, колко къса Simple Smile Довечера ще пусна снимка какво е станало.
Имаме леща за вечеря, а за обяд имаме крем-супа от картофи, морков, сладък картоф и карфиол. За Даме с малко натрошено сирене Simple Smile
Алекс, надявам се всичко да се оправи по-скоро. Hug
Хубав следобед   bouquet

# 81
Привет , разделни мои - неразделни ! Hug Влизам наистина , колкото да ви кажа дзак , защото съм се прибрала  , колкото за един душ и пак хуквам! А довечера съм и на танци  и ще бъде много здрава тренировка, като за последно, преди фестивала в Казанлък! Дано да издържа , че вече съм гроги!
Алексче ,  Heart Eyes много добре те разбирам - ужасно е да оправяш чужди грешки , ама няма как! Говорили сме си на тази тема ! Wink Надявам се , че скоро всичко ще се оправи , а за изпита - сигурна съм , че ще се представиш ,както винаги - супер ! Praynig Peace
Сладурска ,  Heart Eyes вече броя дните като някоя "стара пушка "! Laughing
Мимче ,  Hug радвам се ,че вече сте по- добре - много вируси са се разщъкали напоследък! Очаквам с нетърпение снимки с нова прическа ! Аз иначе  много те харесвам с къса коса ! Peace
Елизабет ,  Hug пожелавам ви незабравим меден месец!  Peace
Лени ,  Heart Eyesтолкова ми е хубаво  , когато те видя в темичката ! HugПоздрави на всичките ти мъже !
Бърборанка ,  Hug хич не е честно да ни подхлъзваш така с тия вкуснотии!Обожавам чийзкейк! Embarassed
ВяраВики , с удоволствие ще разкажа за семинара , ама от сега да предупредя , че курсът няма да е кратък ! Wink Аз накратко за Кехоу и позитивното мислене не мога да говоря ! Hug
Гелика ,  Hug стискам палци и съм сигурна ,че всичко ще е наред ! Пращам ти всичката си позитивна енергия - ще се моля за теб ! Praynig Praynig Praynig
Йонито , Усмивчица , Мурка , Джиджи и всички , които пропускам - цункам ви по домова книга и да знаете , че много ви обичам ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 82
Благодаря за подкрепата милички.  bouquet Минавам само да ви поздравя. Опитвам се да мисля позитивно.
Прегръщами целувам всички ви! Hug

# 83
  • TX
Добро утро на всички разделни душички не Ви приспах както друг път, но поне да Ви събудя с чаша ароматно черно кафе и с пожелание за спорен успешен и щастлив ден! Hug

# 84
Добро утро красавици  Hug

Мурка страхотно кафенце мило си ни стпретнала и към него върви и закуска  Wink

Гелика мисли -помага  Heart Eyes
Роси ти ли беше във фейса, която ми пусна покана?Пиши ми на лични  Hug
Алексче  Heart Eyes
Госпожо само така  Heart Eyes
Мимче какъв е резултата? любопитна съм  Hug Heart Eyes

Сладуранки за всички, да не ви споменавам по имена - вие си знаете  Hug

# 85
Добро утро  Hug.
Страхотно кафенце и закуска !
Добавям нещичко като притурка :

ОБИЧАМ ТЕ, ЖИВОТ!
Обичам те, Живот, но ти си неприветен.
Аз зная, че не съм избраник твой.
Каквото даваш - два пъти го вземаш.
Не мога да те съдя - ти си мой.

Обичам те, и всеки действен атом
живее в мен с неподозиран хъс.
Обичам те, Живот, дори когато
безсрамно ми показваш среден пръст!

# 86
Здравейтеееее! Само да кажа 'здравейте'  Joy много ми е зле - страдам от тежка сенна хрема, която тази година се порявява доста бурно. Понеже кърмя не мога да пия хапове. Взех си някакво хомеопатично Ринитал и чакам да подейства...  Thinking

Дънди, Госпожа:  Hug

Гелика: и аз стискам палци всичко да се нареди по най-добрия възможен начин!  Hug

Алексче: отново уникални думи!   bouquet

Елизабет: жалко наистина, че засега не се престрашава да лети, но дано скоро го направи и ви пожелавам въпреки, че ще сте на родното моренце да си прекарате незабравими мигове. Че и мястото е от значение и може да допринесе за магията е факт, но като цяло човекът до теб е най-важен за създаването на едни незабравими спомени!  Hug

Хубав ден на всички!   bouquet

# 87
  • Скопие/Асеновград
Добро утро  Hug
Ето ме   Фотограф - Даме в колата, с непрестанни забележки към баща му да спре, та да ме снимал Mr. Green Все още е малко по-къса отколкото исках, но нямах още толкова коса, за да стане. След два месеца ще е както трябва. Simple Smile
Елизабет, супер ще си изкарате.
Гелика, позитивни мисли и всичко ще е наред  Heart Eyes
Алекс, нямаше ли изпит днес? От вчера се чудя.
Вчера отпушвах вана. Така я бях запушила след чистене на филтъра на сушилнята,че три литра средство изсипах и Ц, НИЩО.  hahaha Накрая в 11 вечерта успях Party Днес пръскам в банята за мухъл. Изобщо разработила съм се...  hahaha
Снощи един комшия-тинейджър беше на гости да свирят китари с мъжа ми. Ето как свирят Момчетата са от средното музикално училище в Скопие.  Групата им в превод на български се казва "Любовчии"  Joy На всичкото дрънкане и песни Боян заспа Joy Приготвих ваната, пяната, всичко, той заспал.  Joy
Налага се да ставам, на Боян му е досадно вече сам да се занимава с играчките.
Хубав ден, момичета   bouquet

# 88
Ха ха Мимче и Влади някога заспива на страшен шум, но друг път пък само муха да бръмне и скача! Ужасно леко спи.
Драснах ти във ФБ, Дунди и ти гледам си там дай координати на ЛС  Hug
Наминавам само да ви нагледам, че след малко отиваме на тържество да ни дават бележниците  Flutter Crazy
Бърборанче и при мен тази година сенната хрема беше много по-дълга и тежка, интересното е че миналата година като бременна изобщо нямах никакъв проблем и това за 2-ри път ми се случва по време на бременност ( явно има нещо, което се променя в това състояние).
Гушки на всички  Hug

# 89
Здравейте, момичета!
Днес пропускам кафето.Закуската ми беше фреш продължавам на течности.Вече си мисля за утрешното ядене.
 Hug Hug Hugна всички!

Общи условия

Активация на акаунт