Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 4

• 62 864
  • 818
  •   1
Отговори
# 645
The same myself
Уверявамте, че совите не са това което са  Mr. Green
т.е. знам какво си мислиш
АМА НЕ Е ТОВА !!!

# 646
Та какво за Gracoto?

# 647
Виждам че се обсъждат доста скъпи колички, но все пак да попитам  Embarassed Мнения за тази - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/11396  и тази - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 11802722b6d1f68cb, искам нещо леко, сгъване като чадър, евтино и да минава през балконската врата  Mr. Green

# 648
Бих казала добре, че е този форум, та те и ландера да си продават количките.
[/quote]
точно така !!!
също и Cybex, Graco Obaby
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
[/quote

Същото" не съм ги видяла да се препоръчвта така активно в тази тема Mr. Green
[/quote]

за жалост на някои други ! някои неща се продават само защото хората ги харесват.

# 649
  • на североизток
Здравейте!
И аз да попитам какво мислите за модела на Chicco Trio Tour4 ? http://www.kasida.bg/detska-kombinirana-kolichka-trio-tour-4-chi … fuego-47-770.html
Много мнения изчетох и аз, но специално за Chicco срещнах твърде противоречиви- от това че е супер количка, която има всичко(големи гуми, цяла дръжка, чанта, дъждобран, сравнително голям багажник, зимен и летен кош и столче за кола) и се бута леко, до това че вече се произвеждали в Китай и много бързо се разскърцвали гумите....и т.н. А пък аз държа на това да е здрава, че с първото детенце три пъти чупих количка ooooh!
 Затова моля за съвет, заслужава ли си???

П.П. И в кой магазин във Варна мога да я видя на живо?

# 650
iv4i_79 такава количка мисля, че видях вчера в м-н Слънце (бившия Детмаг)

аз искам да питам гледах в един сайт колички Мони - доста евтини 122 лв за комбинирана.
някой може ли да даде мнение моля ви!!!
търся количка на възможно най-ниска цена, която да става за новородено...
помагайте!

# 651
  • Варна

П.П. И в кой магазин във Варна мога да я видя на живо?

В Хиполенд в Гранд Мол-а я видях вчера Simple Smile

# 652
iv4i_79 такава количка мисля, че видях вчера в м-н Слънце (бившия Детмаг)

аз искам да питам гледах в един сайт колички Мони - доста евтини 122 лв за комбинирана.
помагайте!

и аз се оглеждам за подобна количка - да не е повече от 400-500 лева, да става за новородено, да няма отделен зимен кош, а да се трансформира, моя позната има Кенгуру Кидс Тур/май така беше/ и е доста доволна, кошчето е едно, пада до пълно легнало/като заспи бебо/, маневрена, лека/сравнително/, само и е малък коша отдолу за багаж ми прави впечатление.  Naughty Купили са я за около 470 лева

# 653
  • на североизток
Благодаря ви СМРЪК и ВИЛИЯНА82   bouquet  bouquet

Ще се радвам и на мнение от някой, който е ползвал количката, наистина ли се разскърцват толкова бързо Sad, а и това че летния кош не се върти посоката му, дали ще ми е толкова голям проблем Thinking

# 654

помагайте!

Тази е хубава и не е толкова скъпа, прилича на Пуки на Чиполино,мисля че цената и е добра. Гледам че и Мони имат такъв модел количка МониСпорти и тук. Изглежда добра количка. А и тази цена от 134 лв е просто примамлива. Ако ти трябва евтина количка,мисля че тази е перфектна.  Peace

Тази не пише че е за новородено,виждала съм я на живо и според ме нможе да се пригоди и да се ползва идеално. Изглежда много удобна количка.

Сещам се и за още, но интернета е ужасен и не ми се търси. Успех!

# 655
Мацки , дайте отзиви за тези двете
Чиполино Максима
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6334
Hauck Malibu Duo Set
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=342

# 656
Aбе защо продължават да пишат за Хаук-овете " качество от Германия", като нищо немсо няма в тях, даже и фирмата е вече китайска. не е ли подвеждаща реклама това?

# 657
Aбе защо продължават да пишат за Хаук-овете " качество от Германия", като нищо немсо няма в тях, даже и фирмата е вече китайска. не е ли подвеждаща реклама това?

Абсолютно си права! Който обаче държи да има качествена количка, се осведомява преди това , а на Хаук им е излезнало толкова лошо име, че чак се чудя ,кой още продължава да ги купува. Очевидно все още има лапни шарани , които се лъжат от прословутото "качество от Германия".

# 658
  • Пловдив
Благодаря ви СМРЪК и ВИЛИЯНА82   bouquet  bouquet

Ще се радвам и на мнение от някой, който е ползвал количката, наистина ли се разскърцват толкова бързо Sad, а и това че летния кош не се върти посоката му, дали ще ми е толкова голям проблем Thinking

Аз ползвам такава количка и съм много доволна.Скърцаше коша за новородено, но и на  едно Пег Перего, понеже кошовете са аналогични също скърцаше до мен, та явно не е само от количката.Моята я ползвам от 20-тия ден на дъщеря ми т.е. някъде от 20 януари 2009 година до днес.В началото минавах по 10-15 км на ден.Колелата смазка не са виждали ooooh!Срамно е знам, но пак не скърцат.Влача я по стълби, въпреки инструкциите и още е здрава.Купих и лека, лятна количка.След първоначалното впечатление, че е много удобна в един дъжд пак излязох с Чикото, защото другата няма дъждобран и до там беше.Повече не съм я ползвала лятната количка.Чикото ми е в пъти по удобна и маневрена.Добре че не послушах всички, които ме разубеждаваха.Но отиди и виж дали ще ти пасне.Може да не ти хареса.Коша за новородено и кошницата са като нови.Добре че не я продадох като купих лятната. Peace
За летният кош на мен не ми е било проблем.Сенника много удобно се мести и няма нужда от чадър.Аз обаче 6 месеца си ползвах коша за новородено, едно заради студа и друго, че ми беше по-удобен в началото.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 19:48 от razel_dazel

# 659
Аз за пръв път чувам за тази марка - Hauck Malibu Duo Set
А за Чиполино, моя близка приятелка станаха дистрибутори за Париж, и засега им потръгна.
Дизайна на двете колички ми хареса , а цената още повече, но нямам никаква представа за качеството.
Сега се поразрових и видях , че и във френско продават на Hauch Malibu , но с кошче за кола от 350 до 390евро.
По мои наблюдения  комбинирани количките до към 350евро, от сорта на Грако всичките са произведени в Китай.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 20:21 от mari:)

Общи условия

Активация на акаунт