Кое име ви харесва най-много?

• 5 611
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Пресияна-интересно и красиво българско име Heart Eyes

# 31
Благодаря за коментарите и предложенията Hug

Честно казано Ивайла и на мен най много ми допада, но както се очертават нещата май трябва да кръщавам с буквата П
Харесва ми Преслава, но повечето го свързват с фолка и това не ми харесва, Паола и
Полина отпадат , сестра ми се казва така,
така че остава май Пресиана/Пресияна, но ме притеснява галеното(умалителното) на името- Преси, евентуално да не започнат да и викат Преса,особено децата Confused и също ме притеснява да не звучи старинно името Confused
Как ви звучи???

Хем искам да е модерно, хем искам да е българско и красиво,ох трудна работа Thinking

# 32
  • София
С П аз харесвам Петра, Пола.
Става и Петя, Павлина...

Какво трябва да рече Модерно - често срещано в момента ли?

# 33
# 34
Патриция, Павла...
много е трудно... с И има повече хубави имена.

# 35
С "П" предлагам Полина. Пресияна/ана не ми харесва, ама хич.

# 36
С "П" предлагам Полина. Пресияна/ана не ми харесва, ама хич.
За Полина отбелязах, че отпада, тъй като сестра ми се казва така, както и Паола(галеното и е Поли)
Петя,Патриция,Петра не ми харесват Peace

И пак остава дилемата между Преслава и Пресияна Thinking

Какво трябва да рече Модерно - често срещано в момента ли?
Не точно често срещано, просто да са по актуални, а не от рода на Пенка,Петка и т.н. Peace

# 37
в такъм случай съм за Преслава. (сега е чалгаджийско, но след време никой няма да си спомня, че е имало такава певица.)
аз по принцип не обичам много галени имена и в повечето случаи наричам приятелите ми с "истинското" им име, така че как ще и викат на галено за мен не е особен аргумент. Преслава ми звучи по-добре  Peace

# 38
Отново благодаря за мненията, но сменям анкетата т.е. оставям имената само с П от другите няма смисъл.

На мен пък това ми е проблема, че държа да има хубаво галено име (аз и всички около мен се обръщаме с умалителни)

myran , може би си права за  чалгаджийското име Peace

# 39
  • София
Ами нито едно от избраните от теб няма хубаво галено, нито пък звучат по-добре или по-актуално от Пенка, Петка и подобни.
Сещам се и  Памела...има галено, но не е особенно българско.
Пламена също има  умалителни...
Пола, Поля, Пролет.

Общо взето никое име с П не е особена хубост.... може просто да я зарежеш тази буква и да си кръстиш детето с име, което харесваш, с хубаво галено име, без да се съобразяваш с букви и глупости.

# 40
Общо взето никое име с П не е особена хубост.... може просто да я зарежеш тази буква и да си кръстиш детето с име, което харесваш, с хубаво галено име, без да се съобразяваш с букви и глупости.
Peace

А на кое име кръщаваш с П?

# 41
Peace

А на кое име кръщаваш с П?
  Peace и аз не разбрах защо точно П

# 42
  • Пловдив
Преслава - малката ми се казва така. Нямаме нищо общо с чалга певицата - и двамата с мъжа ми сме класически музиканти, завършили сме  Музикална академия Simple Smile Просто името ни харесва. А и както се каза и тук - след 10 години чалгарките я ги има, я ги няма, нашата Преслава ще си е тук. Умалително и казваме Приси или Писи, както тя сама си казваше като беше съвсем мъничка. Батковците пък и казват Пресли, защото като бебе имаше перчем като Елвис  Laughing.

# 43
Просто не мога да зарежа буквата П, тъй като ще го кръщавам на трима човека-Пенка,Петър,Петка и ми е достотъчно само първата буква да съвпада с П Peace

Ами нито едно от избраните от теб няма хубаво галено, нито пък звучат по-добре или по-актуално от Пенка, Петка и подобни.
Тук извинявай, но определено не съм съгласна, че примерно Пенка звучи по актуално или по-добре от Преслава Peace

# 44
  • София
Не казах, че Пенка звучи по-актуално, а че и Пенка и Преслава ми звучат еднакво неактуално и еднакво...кофти.
И разбира се, че можеш да зарежеш П-то, просто не кръщавай детето на роднини, кръсти го на него си с красиво име, което харесваш.

Общи условия

Активация на акаунт