Кое име ви харесва най-много?

• 5 611
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
SIMONA_S,pina  Hug благодаря

pina , развесели ме
Достатъчно хора са го подкрепили, значи за красиво се възприема, не е да е някое низвергнато с 2-3 гласа..................  Simple Smile

И аз мислих като теб в началото, но в последствие реших, че хората не възприемат Пресияна.Аз съм на периоди ту едното ми харесва повече, ту другото просто много се обърках, а времето наближава, затова съм благодарна на всеки глас Peace

# 61
И аз гласувах за Пресияна.
Може накрая беебто като го видиш и да получи друго име. Hug

# 62
Естел  Hug
Надявам се докато се роди бебка да съм взела решение със сигурност, че и тогава ако не мога ще е лошо Simple Smile

# 63
  • The point of no return
И на мен Пресияна ми харесва повече от Преслава !!! Peace
За галено предлагам Сия или само Си Grinning

# 64
Почти еднакво ми харесват двете имена, но гласувах за Преслава. При другото име детето (поне според мен) доста често ще трябва да обяснява как точно се пише името му и да поправя сгрешено написаното си име ПресиА/Яна. Предполагам, че няма да му е приятно. Инъче името ми харесва

# 65
Почти еднакво ми харесват двете имена, но гласувах за Преслава. При другото име детето (поне според мен) доста често ще трябва да обяснява как точно се пише името му и да поправя сгрешено написаното си име ПресиА/Яна. Предполагам, че няма да му е приятно. Инъче името ми харесва
Точно по този въпрос си мислех да е ПресиАна, но прецених, че повечето го чуват и съответно пишат ПресиЯна , затова реших да е с "Я" и така няма  да го бъркат много много, поне според мен.

# 66
Не бъди толкова сигурна.
Имам приятелка Сияна, на половината сертификати, които е получавала от разни участия, е Сиана.  Rolling Eyes

# 67
Да, сестра ми е Марияна и десетки пъти е писана МариАна.

# 68
SIMONA_S,pina  Hug благодаря

pina , развесели ме
Достатъчно хора са го подкрепили, значи за красиво се възприема, не е да е някое низвергнато с 2-3 гласа..................  Simple Smile

И аз мислих като теб в началото, но в последствие реших, че хората не възприемат Пресияна.Аз съм на периоди ту едното ми харесва повече, ту другото просто много се обърках, а времето наближава, затова съм благодарна на всеки глас Peace

И аз гласувах за Пресияна.  Peace По-нежно ми е, по-леко, по-женствено. А и според мен е по-интересно от Преслава, без да бъде твърде екстравагантро или твърде старомодно.
Освен това, ако трябва да съм честна, не мога да се отърва от фолк-асоциацията с името Преслава. Колкото и да съм далеч от този жанр се сещам как изглежда въпросната особа и някак асоциацията за името ми е неприятна.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт