Вчера бяхме на ортопед. Всичко ни е ок. Правиха ни ехографията, Вики не плака, но за сметка на това преди да влезем в кабинета се наака, че се срамувахме малко пред доктора.
Хайде чао от мен за сига и се скътавайте някъде по сянката.
и аз съм на същото мнение. 
Във всеки случай последно се бях подразнила повече от хорското любопитство във фитнес залата. Аз че ще свалям кг, ще свалям. Отивам

честита месечинка на малкия Коко

А ти защо така с настроението?
Да не би ръката още да те тормози? Много прегръдки от нас!!!

И аз си мисля, че няма смисъл да се засягаме за килограмите и да спорим на тази тема. Тук сме, за да се подкрепяме и ако някой се чувства кофти по някаква причина - аз винаги ще дам едно рамо
На мамите, които са свалили - евалата на Вас, а на тези, които имат да свалят и се измъчват по някакви причини - спокойно! И нашият момент ще дойде!
пак изчезнахте с Дара... Пиши - как сте?
Тази седмица се мажа с надеждата възпалените нерви да поспаднат и да мога другата седмица да си направя малко масажи. Чета, че заминаваш на хладец с дворче
Не се видяхме, но на есен като се върнеш се надявам да се поправим 

По тоя повод да ви попитам мамита - с какво предпазвате бебетата от слънцето - чадърче? Или от тия сенници с UV покритието? Аз се чудя какво да взема за нашата количка... То тази година излезнаха строхотни летни комплекти на за Стокета-та, но нещо много парички ми се видят и колкото и да ми се иска няма да купуваме...
Но да предупредя кърмачките - много внимавайте с ограниченията и диетите защото аз два дни се сложих на диета и днес кърмата ми е яко намаляла, в чудо се видях. Така че диетата и отслабването при мен се отлагат до второ нареждане.