за кашите Хумана

• 2 726
  • 20
  •   1
Отговори
  • София
здравейте!случайно се разтърсих нещо за кашите Хумана,и видях теми в който е обсъждано че те съдържали обезмаслено прясно мляко а не АМ!Вярно ли е това и проблем ли е че бебо яде такива,той много си ги обича?благодаря ви!

# 1
Кашите Хумана са много хубави.
Давай ги, няма проблем Hug.

# 2
  • Видин
Да, с обезмаслено мляко са  Peace И аз скоро мисля да дам Хумана, въпреки че съм въвела вече сирене и масло и не би трябвало млякото да е проблем.

# 3
  • София
мерси! Simple Smileаз това нещо не съм го забелязала,а уж чета етикетите!значи ли това че мога вече да въведа сирене,кисело мляко и т.н.?

# 4
Аз съм давала Хумана безмлечна, елда.
Иначе кашите са чудесни.

# 5
  • софия
Цитат
значи ли това че мога вече да въведа сирене,кисело мляко и т.н.?
Можеш да въведеш сиренето,след него маслото.Киселото мляко след 8 месец.

# 6
  • София
синът ми сравнително късно прояде каши, защото е късно захранен, но каши на Хумана и Милупа яде с удоволствие. Давай Хумана без да се притесняваш  Peace

# 7
Има ли подходяща Хумана за първо захранване?

# 8
  • София
Има ли подходяща Хумана за първо захранване?

които захранват с каша, предпочитат оризова.

# 9
Знам за оризова, че е добре.
Питам на Хумана имат ли безмлечна оризова? Или някаква друга подходяща като асортимент.

# 10
  • София
Знам за оризова, че е добре.
Питам на Хумана имат ли безмлечна оризова? Или някаква друга подходяща като асортимент.

мисля, че нямат  newsm78

# 11
И аз не съм виждала оризова безмлечна на хумана.
Иначе му давам каши на хумана и ги обожава.

# 12
Днес взех Хумана каша и искам да споделя, че на бебето много й хареса, изяде си цялата порция, взех ето такава, защото има калций и пребиотик

По-нататък ще взема грис и бурбонска ванилия. Peace

Аз не съм виждала оризова, има с елда.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 19:36 от gitadam

# 13
  • София
като стана въпрос за тази каша от грис на Хуманата аз я купих но не мога да разбера нещо!води се безглутенова млечна каша,но в противопоказанията пише:                                                                 СЪДЪРЖАНИЕ (на 100г прахообразно вещество):Обезмаслено мляко, 16,8 % царевични стърготини, 15,5 % оризовистърготини, растителни масла, фруктоза, глюкоза, малтодекстрин,скорбяла, калциев карбонат, витаминен комплекс (витамин С, ниацин,витамин Е, пантотенат, витамин В6, витамин А, витамин В1, витамин В2,фолиева киселина, витамин К, биотин, витамин D3), калциев лактат,железен дифосфат, естествен аромат на бурбон-ванилия, калиев йодат.

Противопоказания:Непоносимост към краве мляко (непоносимост към лактоза, алергия къмпротеин на  кравето мляко, галактосемия), глюкозно-метаболитнизаблявания, непоносимост към фруктоза, целиакия.                                                                                              И още нещо да разбирам че това е грис от царевица така ли? Иначе и малкия много ги обича тези каши!                                                                                           

# 14
  • Once there was a Hushpuppy...
Наистина, както казват всички майки по нагоре, Хумана са страхотни каши. Също и Милупа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт