За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 172
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не, не на детето му няма нищо в момента. Всичко беше за един ден. Сутринта на следващия ден пак имаше 37,5 и след това нищо. Даже същият ден и правихме голямо кръщене. Вчера и днес нищо. Просто за един ден беше...
Коларгола го изписаха, за да облива сливиците през носа, като казах, че ще изчакам с антибиотика.
Естесвено, че ако държеше три дни темп. нямаше да и гледам хич избиват ли и зъбите.

# 151
  • София
е 3 дни си се водят 39 първата вечер, после втори ден 38+, трети ден 37,5...според мен си е било леко вирусче и детето се е попреборило...(аз нещо що си помислих, че и днес още е с Т не знам :Ч моя грешка).
А като казваш нищо няма - сливиците спаднаха ли, още ли са червени???

По принцип нашата лекарка така ми е казвала - Т да се поддържа от зъби не. Еднократна, дори много висока Т може да е от зъби, но тогава до 24 часа трябва да е избило зъбчто...

Иначе моят син 2-3 пъти е вдигал и еднократно по 39....ей така за няколко часа, вечер, след панадола поспадне и на другият ден нищо няма...зъбите нямаше как да са причина....отговорт беше, че нещо атакува организма, а той бързо го е преборил....

а за обливането на сливиците с коларгола...не бих го практикувала.

# 152
  • София
Температурата я вдигна на 29-ти в 4 ч. ноща и я държа до 8-9 вечерта когато спадна сама. Като се събуди вдигна 37,5 и спадна. Общо 27-8 часа. Вмомента е О.К. няма и нищо. Просто се чудех възможно ли е да се вдигне температуира по висока от 39гр от растеж на зъби.
Цитат
за обливането на сливиците с коларгола...не бих го практикувала
Защо?

# 153
  • София
Защото не намирам примамливо да третирам носа и да изсушавам лигавицата, за да наливам нещо, което да стигне до сливиците, при положение, че мога да третирам само тях, директно.

# 154
  • София
Дъщеря ми вдигаше до 39 от зъби. Вдига 39 вечерта, свалям с Панадол, на другият ден и няма нищо.
Синът ми само с кучешките (горните) вдигна 38 и нещо вечерта. Свалих темп., след това не е вдигал. Намалява храната. Долните кучешки пробиха със съвсем лека темп., 37 и малко.

Ако детето продължава да вдига темп. и гърлото е червено можете да направите гърлен секрет. Ако има лаборатория наблизо до вас.

# 155
Момичета,днес сутринта малката като пишка в гърнето,забелязах че в урината имаше нещо като утайка,а като я разклатих утайката се размеси и самата урина стана много мътна.Пак си е жълта,но не е бистра.Досега не съм забелязала да е така,но досега първата урина(за деня)си отиваше в памперса,а днес първата урина я изпишка в гърнето.Нормално ли е да е такава мътна или да й пусна едни изследвания?

# 156
  • София
Направи й. Изследване можеш да направиш и без направление в някоя частна лаборатория.

# 157
Значи не е нормално да е мътна,така ли да го разбирам newsm78

# 158
  • София
на мен не ми се струва нормално, нито пък такива утайки да има...вземи утре сутрин една проба и я занеси най-добре.

# 159
  • София
За мен също не е нормално да е мътна или да има утайка.

# 160
Цитат
Урината на здравия човек винаги трябва да е прозрачна.
Ако е мътна, значи в нея има бактерии, слуз, соли и други.

# 161
Момичета,днес събудих малката в 6 и 30  Embarassed за да хвана първата урина, защото вчера наистина се притесних.Беше кристално бистра с блед жълт цвят.Това си е нормалното,нали?Все пак да й пусна ли урина? Тук в сайта прочетох,че може да се получи такава утайка от това,че урината е топла,а гърнето е по-студено..........ох,не знам,вие какво ще кажете?

# 162
Аз ще ти кажа за твое успокоение иди и си пусни 1-нито е болезнено,нито е скъпо,но поне ще ти олекне!Стискам палци всичко да е наред! smile3503

# 163
Ами и аз така си мисля да ти кажа честно.Ще взема да й пусна едно изследване поне да съм 100% сигурна.

# 164
Айде, и после кажи какво има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт