За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 108
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
рика, пускали ли сте изследвания? И такива на фекалиите? Може наистина нищо да му няма на детето, но щом си параночика (това с най-добри чувства  Hug, аз съм дори патологичен случай  Mr. Green)  е по-добрия вариант.

# 736
не съм му пускала изследвания, аз докато не допре ножа до кокала не ходя по лекари  Blush. ми уж не съм параноичка  Mr. Green но много ме чопли, ако продължава така верно мога да му пусна едни, причината да не съм го направила досега е че той наистина е много спокоен и ведър, като изключим храненията  Crazy но имаме две големи кучета в къщи, те разбира се нямат достъп до стаята му и редовно ги обезпаразитявам ама знам ли...

междудругото какво стана с обрива на твоята девойка??

# 737
  • Mediterraneo
Доколкото съм чела из форума, при такова положение( слуз в акото на кърмено бебе) майката минава на безмлечна диета( нещо го свързвам с АБКМ цялото това нещо)

# 738
хубаво, ама аз прясно мляко изобщо не пия още от средата на бременността, единствените млечни продукти, които консумирам са кисело мляко и малко сиренце, но в съвсем нормални количества, даже забелязах че последния месец и тях съм намалила много...  newsm78

# 739
  • София
ами ако става дума за АБКМ това включва вс млечни продукти, не само прясното мляко.

и за бебе е хубаво да не чакаш да упира ножа до кокала, а да ходиш още при първите тревожни признаци и това не значи параноя, а грижа за малко дете, при което нещата понякога могат да се развият и усложнят много бързо Wink

# 740
естествено че за бебето веднага ще отида на лекар, не съм такъв идиот, това с ножа до кокала беше по скоро в кръга на шегата  Peace пак казвам че той видимо се чувства отлично през деня и няма никакви тревожни признаци, затова се помайвам още и се опитвам сама да открия причината за тези периодични слузести работки... ще се обадя утре на педиатърката да я питам, просто исках да чуя мнения от какво може да бъде от по-опитните  Wink

# 741
  • София
Слузта означава, че нещо дразни коремчето. Може да не е притеснително.
 Обърни вснимание какво ядеш ти. Спри за няколко дни всички млечни, за да изключиш тази възможност.

# 742
Срещнах, че може да е признак на алергия или инфекция.

рика, нищо не констатираха на прегледа. Обрива беше вече изчезнал, а изследванията са ОК.

# 743
За слуз в акото- може да е от сополки ако има. Същите не се разграждат и излизат в първоначален вид  Peace
Дано да не е нищо сериозно

# 744
  • София
Рика - моля те, никъде не съм те нарекла идиот.....

# 745

Общи условия

Активация на акаунт