За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 151
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Ами моето дете е с рефлукс и рядко е повръщала без фонтан.А и по принцип така знам.Дете което просто връща малко мляко не говори за рефлукс,или ако е рефлукс е в много слаба форма.

# 571
  • София
да, а има и тих рефлукс, когато изобщо не повръщат Simple Smile
аз не казах, че има рефлукс, просто съветите ще са подходящи и за връщащо бебе....

# 572
  • София
От няколко дни синът ми нервничи на гърдата - суче по две минути и почва да се дърпа и да мрънка. Иначе си хапва достатъчно - установявам го по памперсите. На какво обаче се дължи тази нервност?  Thinking Случвало ли ви се е?  Благодаря!

# 573
Момичета,мога ли вече да дам на малката праскови?Ще ги обеля предварително.Питам,защото знам че са алерген,ама пък малката е вече на 10 месеца.Вие как мислите-да давам или да изчакам?И ако мога да давам колко да й дам за начало?

И още нещо-откакто си има и горно зъбче не спира да скърца.Ама го прави нарочно.Как мога да предотвратя това?Не искам да й остане някакъв навик.А и като се има предвид още колко зъба има да излизат, ако скърца така със всички,ще откача Tired.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 08:11 от kristina(1986)

# 574
Добро утро!Пак ще си задам въпроса тук, защото пишат мами на по-големи деца.Вчера мъжа ми се сецна кръста, а майка от много вдигане на количка и бебе си повреди рамото, днес една съседка ни подари тяхната количка, че е по-лека, може би около 7-8 кг, а нашата е 15 ooooh!.Моделът е Бейби Макс, ама по-стар, отпреди 7 години, много прилича ето на тази

можете ли мами да ми кажете дали е с превъртаща се дръжка, определено е по-лека от Дакотата, тя остава за успокояване на бебето в къщи и за хранене.Усмихнат ден на всички

аз ще я снимам и ще я покажа тук, ако някоя мама има такава, ще каже
сега съм я изпрала и съхне
виждам, че от страни има едни бутони, но не знам дали са за превъртане на дръжката

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1589/139710686420971208361277 … GZnkSNlVJwtlk.JPG">photo_1</a>

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2912/767614409209962836612778 … fxpH7tQ6Lwtei.JPG">photo_1</a>

<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2039/693750122159445556127788 … qPNMTiKvY1qWB.JPG">photo_2</a>

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 10:24 от gitadam

# 575
  • София
ами прилича да е с превъртаща.
една позната имаше бейби макс лео и се превърташе.... може би обаче си имат различни модели.

# 576
  • на Русе
Нашата е бейби макс лео и е с превъртаща дръжка. С нея се отгледани поне 3 поколения, така че е стар модел  Laughing Превърта се като се стисне по -тънката дръжка и се двъжи основната. Ма и аз как го обясних.

ето я нашата http://slavip.snimka.bg/baby/svetoslav.499200.18608487

# 577
От няколко дни синът ми нервничи на гърдата - суче по две минути и почва да се дърпа и да мрънка. Иначе си хапва достатъчно - установявам го по памперсите. На какво обаче се дължи тази нервност?  Thinking Случвало ли ви се е?  Благодаря!

Най-добре питай в Кърмаческият подфорум.
Прилича на кърмаческа стачка. Опитай да храниш детето в полузаспало състояние, за да не си докараш проблеми с гърдите. Гледай памперсите дали са редовно напишкани. Освен това може да ти е намаляла кърмата соъбразно нарастващите нужди на детето. Слагай го по-често 2-3 дни, за да се стимулира лактацията и да се образува достатъчно количество.

# 578
Kristina,според мен дай първо прасковите на пюре ,а след това пресни защото от пюрето са по-малко алергизиращи.

А за скърцането със зъби сигурно я сърбят венците и прави опит да ги чеше.Можеш да мажеш с гелче и да даваш нещо гумено да дъвче.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 11:38 от AnMary

# 579
  • София
Криси на мен педиатърката ми беше казала пресните праскови да ги оставя за след 1г. Питай в бързите въпроси в Захранване.
А скърцането със зъби... нещо ново е. Ще й омръзне по някое време.
И аз така издивявах покрай Александър. Сега скърца със зъби много рядко.

# 580
  • Plovdiv
 Simple Smile благодаря ви на всички. днес не е повръщал.храня го леко изправен върху възглавничка и намалих времето на кърмене 5-6мин. уригва си и е мн доволен  Laughing и аз съм спокойна.

# 581
Ами преди 2 месеца пробвах да й дам пюре от кайсии-не просто не й хареса,а такъв рев му дръпна,че не е истина направо.Тя малката по принцип от плодовите пюрета яде само банан и круша.Та затова искам лятото да й давам плодове,че да започне да ги яде поне пресни. Череши съм давала,пъпеш и диня,други плодове още не съм давала (ябълката тотално я отказва-и на плод и на пюре-не и това е).Все пак благодаря.

# 582
  • София
аз пък си давах направо пресни праскови, не е имал проблем и много даже ги хареса. както и кайсии.
може и круши ако намериш хубави да пробваш...те поне алерген не са  силен.

# 583
Когато беше бебе каката ядеше всякакви плодове  но само на пюре или сок,пресни дълго не искаше.

# 584
Аз съм захранила с кайсии, яде ги без проблем, също и с круши, ябълки и банан.Явно плодовите пюрета се понасят по-добре от съответните пресни плодове.

Общи условия

Активация на акаунт