За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 163
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
.:.Stef.:.

1. ползвала съм. предимството беше , че се обува и събува като нормални гащи...което всъщност за мен беше се тая. недостатъка беше че на първото пикване още, целият му корем се подмокряше, а ако сложех пишката надолу се побъркваше от неудобство детето...така че бързо приключихме с този тип памперси.

2. от както стана на годинка и малко слегам, една малка детска...а от половин година вече си спи на нормална от пух, нисичка. в началото...по-често след заспиването я избутваше, после си спеше с кеф на нея.

# 526
Благодаря ви, мили момичета Hug
С памперсите гащи ще взема една две бройки да пробвам, дано да няма проблеми и с обуването, и с подмокрянето (разбрах, че имало специално удебеление отпред, където е пишлето, и отдолу(за момиченцата), именно за да не стават аварии).

# 527
  • София
ми не знам...ние пробвахме с либеро и беше някакъв ад просто...

# 528
  • Видин
Стеф,
Възглавница при нас е още мисия невъзможна. Той не се спира цяла нощ само се мести. Преди като беше в неговия креват съм ставала по 76793 пъти за да го преместя и да не спи напряко  Crazy Сега при мен е малко по-спокоен, но все пак си се мята като риба на сухо. Баща му спи така - нон стоп трябва да се обръща  Grinning Аз лягам като талпа и заспивам  Outta Joint
Та, ако иска възглавница - вземи му. Никакъв проблем не е.  Hug
И при нас сменяванео на памперс е ужас. Иска да седи, а не да лежи и затова понякога се налага да му го слагам седнал  ooooh! Как се справям и аз не знам. Обикновено давам няква супер обичана играчка и стои мирен за 20-30секунди колктоо да го сменя. Не всеки път минава номера обаче...

# 529
На Памперс гащите вече са разделени за момче или за момиче ,но може би не побират същото количество урина като обикновенните.

# 530
Точно за Памперс бях питала - освен въпросните удебеления, издържат почти два пъти повече от нормален памперс. разбира се, докато не се пробва, не може да се знае, в магазина могат д ами казват каквото си искат Laughing

Аманита - при нас отдавна спря да работи номера с даването на някаква играчка, докато го сменям - види ли памперса, духва на някъде, дори не мога да го замъкна на леглото да го сменя, прав също не седи да го сменя...та така. Възползвай се от промоцията все още, докато можеш/докато Габ все пак кротува в някаква поза Laughing

# 531
Когато аз ги ползвах още нямаха подобренията ,но при момиченцата не е такъв проблем.

# 532
  • Видин
Добре съм си аз, щом все още се заиграва с играчки и стои мирен  Laughing
Да не говориме, че даже още го преобувам на повивалника  Mr. Green

# 533
Памперс гащи съм ползвала точно на Памперс.Много удобни си бяха.Не пропускаха повече от нормалните памперси-напротив.Само през нощта съм слагала такива,тъй като вече бяхме махнали дневния памперс,и затова за през деня нищо не мога да кажа.Но иначе съм доволна от тях.
На Либеро никои памперси не ми харесаха.Те са им много дебели някак си.

# 534
Относно гащичките на Памперс-взех такива,като качество съм доволна,но когато малката се наака в тях и започнах да ги свалям,акото отиде на земята.Така че ще ги оставя докато не запо1не да си казва за ако и пиш.

# 535
....Да не говориме, че даже още го преобувам на повивалника  Mr. Green

Аз все още преобувам и преобличам сина ми на повивалника Crazy. Стои си мирен, свикнал е, много ми е удобно. Ако го сложа на спалнята, почва да се върти и ми става почти невъзможно да го оправям. Вярно, трудно се събира /нашият е от тези към преносимите кошари/, точно влиза от главата до дупето и краката му стърчат, но до последно ще го експлоатирам Mr. Green.

На възглавница спи от няколко месеца напоследък. На нашите му е много удобно като спи при нас понякога. Но сега си има една огромна пухена в кошарката и ляга целият на нея. Удобно му е.

# 536
  • София
Педиатърката беше казала, че ако държа на възглавницата мога да сложа след 5тия месец. Аз бях правила опити преди това.
Махнах възглавницата. Едва преди 1-2 месеца пак му сложих възглавница. Изобщо не спи в/у нея. Използва я за бой на кака си, или съблича калъфката и си играе с нея Simple Smile

# 537
Не знам дали въпроса, който ще задам е за тук, но ще се радвам, ако някоя мама ми отговори.Имаме такава количка -

Днес исках да изпера подплатата и успях да махна само дюшечето и задната част на сенника /с капака/, да попитам може ли да се маха и останалата част на количката, т.е. сенника отгоре над бебето, който е с мрежичката.Благодаря много.

# 538
Криси, на Памперс гащите не се ли късат от страни? На Либеро са така.

# 539
  • Шумен
И днес ходихме на преглед, но на очен не ни пратиха, просто педиатъра установи че подобрение има и му се стори излишно. Вчера ходихме и до дежурния кабинет, не бих се доверила на мнение само по телефона щом не вижда проблема педи ама като се замисля мнението и се препокри така че съм поуспокоена.
При нас все още минава номера с "играчката". Като последната такава е един памперс, който отписах но върши работа при Михаела, Валя все още се залисва от мокрите кърпички (опаковката) и тя си има една празна за игра само. Иначе е голямо гонене по леглото, дрехите обличам когато са и по-корем но памперса няма как да стане.
Говорехте и за възглавници, моите доскоро "спяха" на такива но ги махнах. Само си играят с тях и се страхувам да не се задушат. Те в такива невъзможни пози спят, че са излишни. Като поотраснат ще ги пробвам пак, но за сега си стоят в гардероба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт