Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 40 881
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Plovdiv
Честитооооо и от мен   bouquet да е здравичка,послушна и да ви носи мн радост.

# 136
Здравейте, момичета,
Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но имам едно питане и ще съм ви благодарна ако ми помогнете Simple Smile
Август  месец (15.08) искам да направим кръщене на сина ми в някоя хубава църква в Пловдив, до която има хубаво заведение с градина. Препоръчайте ми място ако имате впечатления  Praynig
Мислих за църквата „Св. Петър и Павел” защото сина ми се казва Павел и после за ресторант “малкия Бунарджик” защото там ни беше сватбата и е хубаво, но градината им е с много стъпала и не става за малко дете. Sad
Ако имате идеи моля споделете Simple Smile
Поздрави от слънчев Кипър за вас пловдивски мами и дечица  Hug
И специално за Змейковица и Малта, с които се познавам Wink
Честито vany6a, katjushka, t_tabakova   bouquet

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 10:57 от kris_ty4

# 137
  • Plovdiv
Здравейте, на 29.05 правихме кръщене на сина ми в Св. Марина много е хубава и се намира в центъра. Ние лично водихме нашите гости в ресторанче извън Пловдив, но ако държиш да е близко по Отец Паисий има няколко които са добри. Ако те интересува повече по добре маи на ЛС.

# 138
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за поздравите!!!    bouquet

# 139
здравейте!
защо не мога да си направя и аз линийка опитах се но нещо не се получава Sad аз че съм си малко на вие с компютрите така е но все пак....

# 140
Мислих за църквата „Св. Петър и Павел” защото сина ми се казва Павел и после за ресторант “малкия Бунарджик” защото там ни беше сватбата и е хубаво, но градината им е с много стъпала и не става за малко дете. Sad
Лично аз не ти препоръчвам църкавата "Св. Петър и Павел" , миналата година бяхме кръсници там,много набързо притупаха ритуала,даже крачетата не топнаха на детето,буквално всичко свърши за 2 минути  Confused

# 141
yoana77 , plami_a  благодаря за отговорите   bouquet

# 142
  • Пловдив
Лично аз не ти препоръчвам църкавата "Св. Петър и Павел" , миналата година бяхме кръсници там,много набързо притупаха ритуала,даже крачетата не топнаха на детето,буквално всичко свърши за 2 минути  Confused
Ох, и аз се бях насочила към тази църква, ама май ще я пропусна. Казаха ми добри отзиви за Св. Спас зад военна болница. В св.Петка също претупвали нещата, а и често били няколко деца наведнъж.

# 143
  • до Пловдив
аз бих ви препоръчала св. Неделя в стария град много сме доволни от ритуала миналата година правихме там кръщене на малкия

# 144
Здравейте ,момичета!Може ли да се запиша във вашата темичка?Казвам се Илияна и съм от Стамболийски. Ня 33 съм,имам 2 деца-Габриела на 13 и Георги на 3 месеца-родих го на 9 март в клиника Торакс.Някой път ще разкажа подробно,но съм много доволна.

# 145
# 146
едно въпросче към бременните девойки:
ще ходите ли на море?какво казват вашите лекари опитват ли се да ви спрат или ви насърчават.ние много се чудим уш се чувствам добре ама все пак съм шести месец а когато евентуално ще можем да отидем ще съм седмия и малко ме е страх ама така да ми се ходииии.....знам че ми е глупав въпроса и че то си е индивидуално ама все пак ми е любопитно Simple Smile

# 147
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Честито на мамите, които са родили Hug Да са им живи и здрави бебоците и да ги нагушкат хубаво от мен Grinning

k.mincheva относно моренцето, моята доки, каза, че няма проблем, но задължително да съм на сянка и да избягвам най-големите жеги... Е, все още не знам дали ще успеем да отидем до там, но пък надеждата крепи човека Laughing Laughing Laughing

bebetuuu съжалявам, че не можахме да си побъбрим повечко миналия път, но се надявам сега да наваксаме Laughing Hug

# 148
ами тя моята и тя така ми казва ако ходя много да се пазя от слънцето и да съм внимавала като влизам във водата.в същото време ми каза да не пътувам на дълги разстояния....вчера четах в нета че слънцето наистина е вредно което го знаем всички и че коремчетата си трябва да ги покриваме с нещо защото бебчовците не обичали топлината,а за водата пишеше че плуването не се препоръчвало за бременни от гледна точка на теченията ,да внимаваме с температурната разлика на водата и въздуха ,с бактериите и бацилите във водата и да се пазим от вълните защото ако ни ударят по коремите можело да стане лошо.в една книга която имам тук пък пише че плуването се отразявало много добре на бременната и на бебето и подготвяло организма за настъпващото раждане.на мен ми се ходи най вече за да се видя с нашите защото отдавна не съм си ги виждала и ми е домъчняло вече но знам че ако отидем ще ми е гадно да съм до морето а де не мога да се повъргалям на пясъка и да поплувам малко.и то там няма болница най близката е в бъргас при нас е само поликлиника и от там най вече ми идва притеснението защото пътя си е бая.абе ще видим кво ще измислим....

# 149
Добро утро мамита.
ilein7 добре дошла при нас,ако имаш време можеш да споделиш за раждането в Торакс,при кой доктор,естествено ли или не,и колко ти струваше?Ще е полезно за всички тук защото и на нас ни предстой....
k.minchevа моят лекар не ми препоръчва морето много-много,или казва само на сянка и никакво слънце,ама то какво море ще е без слънце и водичка а?По-добре да не ходя само да се дразня,аз много обичам да лежа на плажа и да се пека,така мога да изкарам месеци.И на мен ми е кофти защото много години работя на Сл.Бряг от април до ноември,а тази година даже няма да се топна ама пък догодина ще отидем тримата..... Laughing
sweet_maniche ми то тогава беше много топло,пък и двете бързахме ама следващия път ще побъбрим може да отидем на кафенце някъде,Краси и ти идваш на 28-ми......

Общи условия

Активация на акаунт