Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 41 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Fort Worth, TX
амиии... то май среща нямада има занчи. Айде, другия път да сте по-сериозни!
Аз пък нямах нет от няколко дни и забравих кой ден точно беше.То не само нет, ами и цифрова.Тея от ДСС НИ таковаха мамата.Сега сме в Сф няколко дни, та затова се включвам.Надявам се като се приберем вече да са пуснали всичко.Проблема не е само при нас, а при всички техни абонати.

# 496
  • Пловдив
Няма още   #2gunfire  Има тук там някой телевизионен канал, но интернет изобщо няма и чатлаци да дойде  #Cussing out

# 497
  • Пловдив
Няма още   #2gunfire  Има тук там някой телевизионен канал, но интернет изобщо няма и чатлаци да дойде  #Cussing out
Е това обяснява ниската активност в темата напоследък  Naughty

# 498
  • Пловдив
Не знам, много хора го смениха и ако до утре не го оправят и аз сменям доставчика.

# 499
  • Fort Worth, TX
Не знам, много хора го смениха и ако до утре не го оправят и аз сменям доставчика.
Преди да започнат тези проблеми нямахме забележка към тях.Разправят , че собствениците се разделят и съответно немогат да поделят фирмата и си правят мръсно един на друг.На нас първо ни резнаха тв-то и ден след това нета.Обаче най-интересното е, че прибират парите , а не пускат сигнал.Големи разправии има всеки ден пред офиса.Стигало се до бой и викане на полиция.Това ми го разправя майка , че работи срещу тях.И ние обмисляме варианта за смяна на доставчик.Сега има няква нова Н3?На булсаткома им свършили приемниците и имали заявки за седмици напред.Целия ни вход ги псува всеки ден.Бизнеса на руския за стайни антени процъфтя. LaughingТи с кой мислиш да ги сменяш?

# 500
леле бая сте писали Simple Smile ....
сега не мога да ви проследя темичките ама скоро ще наваксам.аз пак бях в болницата една седмица направих малко разкритие та да могат да стопират нещата.сега съм си у нас ама лежа че да не направя някоя бела.то не остана много но все пак ние е рано още .... Simple Smile

# 501
k.mincheva, желая ти едно живо и здраво бебче на финала.В коя болница лежиш?

Относно интернета, зълва ми е на дсс и те имат проблема съответно.Жалкото е ,че от близу са им дали доста голям срок за включване, защото в момента са затрупани с поръчки, а булсаткома са спрели промоцията, дето включваха за 1.80 и сега им искат някаква дива сума за включване, търсили са друг доставчик на нет, ама е нямал покритие в техния район-общо взето патова ситуация.

# 502
k.mincheva, дано всичко е наред и родиш когато вече е време.
Ние от скроро сме към Булсатком и нямахме никакви проблеми с включването не са ни бавили, а и сега сме доволни.Даже и интернета ни вече е техен.
Вчера видяхме, че и Вивател предлагат цифрова, но не съм чула още отзиви.

# 503
Ние във сряда чакаме Вивикома да ни включат и отзиви тогава!С 2годишен договор,ще плащаме 7,40лв 6 месеца,после по14,80лв!Това е средната тарифа!

# 504
Привет и от мен!
И аз да се оплача че нямаме нет и ТВ вече 5 дни и направо ще полудея  #Cussing out Съмнявам се и дали скоро ще ги пуснат, въпреки че прибират парички, направо са за   #2gunfire
От време на време ви прочитам като отида при майка ми, та ако има среща дано разбера навреме  Whistling

# 505
ами аз лежа във вми и май там ще раждам незнам има още време ама там си свикнах и с лекарите и с акушерките и обстановката все пак вече два пати лежа .за нета ние сме към близу с тв-то нямаме проблем ама с нета нещо не е както трябва ту го има ту го няма.и явно имат много работа защото не им се разкарва до нас а аз сега не мога да ходя да се разправям ама като родя ще видят те Simple Smile

# 506
  • Пловдив
Всичко е ясно - гангстерска война в 21 век. Собствениците се скарват и се разделят. После почват да си правят мръсни номера - режат си кабелите. По телефона любезно ми обясниха, че кабелите се поправят за 2-3 часа, проблемът е, че тези, които са ги отрязали са оставили там охрана и не допускат работници. И се чака съдействие на полицията да осигури достъп. Това ми беше обяснено по телефона на 176-ти септември. На 17-ти пуснаха поне малко тв канали, но интернета все още го няма. Телефоните вече не отговарят, така че ще има да чакаме. Незнайно докога. За сметка на това събират повторни и потретени плащания, като казват, че сме платили на "другите", а не на тях. Като се пусне в Гугъла "Пловдив ДСС" излизат доста реакции на излъгани потребители.  #Cussing out

Една от многото:
http://www.plovdiv-online.com/plovdiv/abonati-na-dcc-plashtat-dv … -za-internet.html

# 507
Здравейте момичета,гадно е с тоя нет,но за Виваком и аз чух,моля ако някой се включи да каже как е,че то това на нищо не прилича! #2gunfire

# 508
пловдивски мами,приемете още един член/членка по точно/ ,все още в състояне 2 в 1 Sunglasses!
Моля за мнения на раждали тази г одина във ВЕСЕЛА/СВ.МИНА/ ?
и още нещо-има ли в града болница където системите с окситоцин не са рутинна практика???
Благодаря ви,всеки коментар ще ми е от полза! Flutter

# 509
  • Fort Worth, TX
Здр Вал.Добре дошла.Защо си избрала Весела?Иди в Окръжна.Имза тема за нея в Здравния справочник.Повечето мами тук раждат или във ВМИ или Окръжна.

Общи условия

Активация на акаунт