Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 40 837
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Привет Mr. Green

Покрай заформилата се дискусия нещо темичката ни изостана... Simple Smile

Включвам се с една молба към мамите с по-големи дечица... Може ли да ми препоръчате добър ортопед? Чувам добри отзиви за д-р Чолаков, някоя от Вас има ли впечатления?

# 631
sweet_maniche ,всички деца около нас са ходили или при Янакиев,или при Хазбун!Аз лично съм водила малката при Панчев,защото другите ми се виждат ПРЕКАЛЕНО прехвалени!

# 632
Ние ходихме при Хазбун-доволна съм, много е мил.Не работи със здравна каса, прегледа е 30лева, като включва тазобедрена ехография и обяснения за поза, показване на упражнения и така.

# 633
  • Пловдив
Добър ортопед- д-р Янакиев, но той също н еработи със здравната каса. Преглед в кабинета- 30 лв., а ако дойде у вас- 40 лв., гледа с ехограф, носи го с него.  Peace

Момичета, искам да ви питам къде в Пловдив се намира магазин "Пуледро"?

# 634
mama66  моми4ета тази мама тарси апартамент гарсониера лукс от собственик аз продавам но немога да и пи6а ,ако е познавате или тя,види това нека да ми пи6е на karmenna@abv.bg

# 635
  • Пловдив
 Hug Запис и от мен в пловдивската тема. Хубав ден на всички.

# 636
Всички бягат навън в хубавото време.Хайде ,мамчета от Кючука,коя от вас се разхожда в парка до Шарманта? Има една мама, много спретната на вид с мъничко бебченце Laughing, да не е някоя от нас?

# 637
Ние още до Шарманта не сме стигнали ама ина4е кръстосваме Ки4ука...сега сме с малко запушено носле слагам от 4ерните капки и е много гадно беб4о хи4 не ги харесва и така пла4е....Вие как сте къде се изгубихте!
Краси ако влезеш 4естито беб4е !Да ти е жив и здрав на първо място оттам нататък вси4ко е страхотно 4ЕСТИТО!!!!!

# 638
  • Пловдив
И ние сме от Кичука и често ходим до парка на Шарманта  Hug..... ако искате някой слънчев ден да се съберем  Grinning

# 639
Определено ще се радвам да се видим.Бебка и поставиха диагноза рахит и само да има слънчев ден ще сме цял ден там.

# 640
  • Пловдив
Утре ако е хубаво времето може да се разходим до парка, ще ти пиша  Hug
Само да не вали  ooooh! Praynig

# 641
  • Пловдив
добра вечер мами,
ние утре с моята калпазанка сме планували страхотно приключение в панаира на зоо изложбата.
Но ми се иска да попитам имате ли информация дали билета от 2 лева е само за тази изложба, защото има и още няколко мероприятия които ще се радвам аз да посетя?

# 642
Добър вечер момичета (и момчета ако списват такива Simple Smile)
Извинете за нахълтването..при това с въпрос, но не мога да намеря магазин "Юск" Confused
Това е и молбата ми-как да го открия, джи пи ес-а не намира посочената в сайта им улица ("Недко Каблешков"4), както и "Метро"1-също даден за ориентир Rolling Eyes

# 643
  • Пловдив
Юск-а се намира отстрани на Метро-1, зад м-н Технополис, на бул. "Санкт Петербург". Друг ориентир е новият Мол "Галерия" Peace

# 644
  • Пловдив
добра вечер мами,
ние утре с моята калпазанка сме планували страхотно приключение в панаира на зоо изложбата.
Но ми се иска да попитам имате ли информация дали билета от 2 лева е само за тази изложба, защото има и още няколко мероприятия които ще се радвам аз да посетя?

От колко часа е?

Общи условия

Активация на акаунт