Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 40 835
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
от 9 сутринта до 6 вечерта в събота а в неделя до 4
в сайта на панаира пише и за другите изложби.

# 646
katjushka много благодаря за инфото!  bouquet Hug

# 647
Не знам как съм пропуснала да се запиша досега в темата. Поправям си грешката Simple Smile

# 648
здравейте момичета!
ние вече сме сме си у дома и да  се похваля не сме двама а трима Simple Smile .на 23 родих един мъничак Димитър 3,760 ,52 см. не можах да родя нормално в последния момент се усложниха нещата и се наложи да ме оперирарт по спешност.сега най важното е че малкия ми е добре и аз се оправям по лека за да се гледкаме.
искам да ви попитам за коликите какво правите и дали някоя мама е имала проблем с гардичките на бебчето си-нашия ми се струва подут и ми казаха че не било хубаво.и другото не можем да се оригнем след хранене докато го изправя и повраща преди да се оригне.уш не го прехранвам ....  newsm78
и един въпрос за мен кога спря да ви кърви и някой зняе ли сега първия цикъл кога да го чакам колко дни след като съм родила.казват че докато кърмиш нямало цикъл при някой ама все пак трябва да си има няква оринтировъчна дата да го чакаш?

# 649
  • Пловдив
k.mincheva Честито! Да е жив и здрав Димитър и много да ви радва!!!   bouquet
За коликите- има различни продукти, Инфакол и Ентерокинд са нещата, които ползвах аз. Последното е хомеопатично. С гърдичките и с оригване проблеми сме нямали, не мога да ти дам съвет. За цикъла- по-скоро индивидуално е ще имаш ли докато кърмиш или не, не може изобщо да се говори за точна дата. За лохиите/кървенето след раждане/ горе-доу след 40 дни спират. Ти къде ражда?

# 650
здравейте момичета!
ние вече сме сме си у дома и да  се похваля не сме двама а трима Simple Smile .на 23 родих един мъничак Димитър 3,760 ,52 см. не можах да родя нормално в последния момент се усложниха нещата и се наложи да ме оперирарт по спешност.сега най важното е че малкия ми е добре и аз се оправям по лека за да се гледкаме.
искам да ви попитам за коликите какво правите и дали някоя мама е имала проблем с гардичките на бебчето си-нашия ми се струва подут и ми казаха че не било хубаво.и другото не можем да се оригнем след хранене докато го изправя и повраща преди да се оригне.уш не го прехранвам ....  newsm78
и един въпрос за мен кога спря да ви кърви и някой зняе ли сега първия цикъл кога да го чакам колко дни след като съм родила.казват че докато кърмиш нямало цикъл при някой ама все пак трябва да си има няква оринтировъчна дата да го чакаш?

Първо, нека ти кажа Честито! Жив и здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване ти желая!

Значи за колики съм ползвала инфакол.Ефективен е, но да знаеш, че колики има ли нищо не е 100% ефективно. Прави повече масаж на коремчето и го топли.Малката имаше колики всичко на всичко 2седмици.Ако кърмиш би трябвало да минат по-леко коликите.
Лохиите / или кървенето след раждане/ при мен бяха до 42-рия ден.Така че, приказките за 40дни не са бошла работа.Цикъл може и да ти дойде още първия месец, ако ти спрат по-рано лохиите де.Може и да не ти дойде-аз още нямам, но имам познати майки, които кърмят и имат цикъл.
Моята госпожица беше също така първия месец-никакво оригване, повръщане постоянно и на фонтан и плюнчене и т.н.Не е от прехранване ,а от незрялост на организма.Аз бях започнала да се притеснявам много за рефлукс и т.н, но към средата на втория месец нещата се оправиха и бебка вече се орига.Вече повръща рядко-веднъж-два пъти на ден и то като се орига.Опитай да го оригаш в поза, в която да му е притиснато коремчето към теб.По-нататък, като порастне и по коремче да го оставяш пак ще се орига.Още веднъж честито!

# 651
здравейте момичета!
Честито и от мен! Да ви е жив и здрав малкият Димитър!
Лохиите на мен ми вървяха около 20 дни, кърмата ми спря към 40тия ден, а цикълът ми дойде около третия месец след раждането! При всеки е строго индивидуално така че няма място за точни дати!
За коликите ние ползваме Инфакол,  Ентерокинд и Колийф, последното е по скъпичко, но само то ни помогна

# 652
  • Пловдив
Да е живо и здраво новото пловдивчанче! Много да радва мама и тати!
За коликите - нас ни спаси единствено Колийфа, но ни идва множко по 25 лева за 5 дни Rolling Eyes Мъжа вчера разбрал от един колега, че на тях им помогнал някакъв чай, който правела някаква баба от Марково, та довечера ще ходим до там, да вземем и ние да пробваме.

Благодаря на всички, които се включиха с мнението за ортопед  bouquet

# 653
Аз съм писала,писала,писала,за този чай на Баба Дора,ама всеки си прави сметка,какво да дава на детето си!На нас единствено чая ни помогна!

# 654
  • Пловдив
Чакам вече да го докарат и го започвам, че май сбърках с гъбите, които хапнах на обед ooooh!

# 655
Пий го и ти,ако кърмиш,има по-голям ефект!По-принцип и за майката е полезен,прибира корема по-бързо,а и сваля килца по-лесно!

# 656
  • Пловдив
А в какво количество да го пия и аз? Simple Smile

# 657
Еми,по 3 чаши дневно,значи около 750мл,те като ти го донесат,ще ти кажат,какво е обяснила Баба Дора,тя е много обяснителна Simple Smile!

# 658
благодаря момичета
педиатарката ни изписа еспомизах и же4е три дни го дажаме и малкия е по спокоен .а аз си жзех един чай за кърмачки и на него пише че облекчава и коликите на бебето .ако не се облекчат нещата ще чакам отзиви от чая на баба Дора и къде и как да си го намеря.

# 659
  • Пловдив
Аууу, чаят е отвратително горчив на вкус, чак се чудя как го пие дребния newsm78 Ама на него явно му е  вкусен, защото за нула време изпива 30-40мл Shocked И не знам съвпадение ли е, какво, но тази вечер беше изключително спокоен, а от сутринта и капките не съм му давала (пу пу пу, да не му е уроки).

Ох, в това хубаво време как ми се излиза, но пък трябва да чета за изпити #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт