Завъртя се календарът пак, а ний сме в ПЛОВДИВ - най-хубавият град - 27

• 40 853
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
: Zolka,не мисле,че е чак такъв проблем да я вадиш на такова време Peace!Като е с найлон отгоре обаче!

# 616
  • Пловдив
Оф, писна ми от това гадно време!Искам разходкааааа.Ама пусто не съм си купила дъждобран за количката.Ако само направи няколко часа пауза от валене това гадно време...
Свекърва ми ми каза, че влажното време било вредно за бебетата, ама не успя да ми обясни защо.Някой друг чувал ли го е това ,че аз бебка я извеждам, само да не вали.
ами, да , не е добре да се извежда при влага, но не пречи поне за 30 мин да излезеш- само че с дъждобран на количката. Ние дори и в това време излизаме, само днес пропуснах  Simple Smile

# 617
  • Лондон/Пловдив
Хм я някой да се обоснове защо е вредно да се извежда бебето във влажно време  newsm78 стана ми чудно
Сега живея в Лондон където постоянно вали и е влажно ама бебета по улиците си има и като вали и като не вали .Дори са без найлони някой по чисто боси крачета .  Ако съдим по логиката като е влажно да не се извеждат то тогава само през юли трябва да има бебета навън в Англия Joy

# 618
Хм я някой да се обоснове защо е вредно да се извежда бебето във влажно време  newsm78 стана ми чудно
Сега живея в Лондон където постоянно вали и е влажно ама бебета по улиците си има и като вали и като не вали .Дори са без найлони някой по чисто боси крачета .  Ако съдим по логиката като е влажно да не се извеждат то тогава само през юли трябва да има бебета навън в Англия Joy

Мхм, и аз това исках -обосновано твърдение, щото ако е така ще се съобразя, ама ...в края на краищата защо си купуваме овлажнители за въздух за вкъщи, ако влажното е вредно?

# 619
Както казва моята козметичка:Като видиш влажно време и Марш Вън,полезно било за кожата!За бебетата,също мисля,че не пречи!Само на мъгла и вятър знам,че не е хубаво,заради боклуците,които се вдигат във въздуха от вятъра,а за мъглата,чесно да си кажа -Не знам!

# 620
  • Пловдив
За влагата навън- има риск да се разболее детето, като вдишва влажен въздух- може даже да причини бронхит или най-малко запушен нос. Това се отнася в по-малка степен за децата в Лондон, примерно, където непрекъснато е влажно, защото организма е свикнал.  Ето цитирам от сайта zdrave.org "Първичният бронхит възниква при настинка, дишане на вла­жен и студен и особено на прашен въздух, при внезапни и резки промени на времето......" В никакъв случай не казвам, че на всяка цена детето ще се разболее, но има риск.Та това за влагата. Мъглата- същата причина!

# 621
  • Лондон/Пловдив
Аз и в мъгла и във дъжд и в сняг и вятър винаги сме били навън с найлона и марш вън  Mr. Green Вредно невредно да кажа никога не ми се е разболявал от бронхит от времето . Ако си вадеш детето всеки ден има по голяма вероятност да е по-здраво от друго което е вадено само в хубаво време  Peace Каляване му е майката  Crazy

# 622
Цитат
Аз и в мъгла и във дъжд и в сняг и вятър винаги сме били навън с найлона и марш вън  Mr. Green  Вредно невредно да кажа никога не ми се е разболявал от бронхит от времето . Ако си вадеш детето всеки ден има по голяма вероятност да е по-здраво от друго което е вадено само в хубаво време  Peace Каляване му е майката  Crazy
Все едно мен описа!Напълно съм съгласна!  bouquet

# 623
А какъв точно е смисъла да си изведеш бебето с найлона отгоре  newsm78
Аз извеждам бебето си за да диша ЧИСТ въздух,а на спарен такъв под найлон  Laughing

# 624
Еми не знам и аз,то пък един спор се оформи МАЛЕ Hug!Хайде всяка майка,да си го вади както си иска,щото и да го говорим още това,колкото мами,толкова мнения  bouquet!

# 625
Ако бебето е свкинало да излиза всеки ден и започва да нервничи вътре вкъщи и чака момента на разходката-тоест да бъде возено навън.Ясно.И с найлон става.

Но ,ако е с цел да излезе на чист въздух и да му е приятно да диша такъв,с найлон няма как да стане.Просто не виждам смисъл да го изведа в някакво гадно време,само и само да се отчета,че съм го извела  newsm78

# 626
Е то е ясно,че найлона се слага само,когато се налага,на сухо време,не е нужен!И все пак,аз дъщеря ми зимата я вадех на -20градуса именно с найлон,защото въздуха беше прекалено студен!

# 627
 Peace  Щом му е приятно на бебето,няма лошо. Друг е въпросът,че аз сигурно ще стана на ледена шушулка  Laughing

# 628
elfi4ka    bouquet!

# 629
  • Пловдив
Еми не знам и аз,то пък един спор се оформи МАЛЕ Hug!Хайде всяка майка,да си го вади както си иска,щото и да го говорим още това,колкото мами,толкова мнения  bouquet!
съгласна съм!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт