За Ирак е тема пета!Нова, млада и напета! Да покажем Рай и Ад от любимия Багдад!

• 45 081
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
hadil, благодаря ти!Удоволствие е да пиша с хора с които нещо мога да споделя и от които мога да науча много неща.От личния си жизнен опит до сега съм разбрала,че човек не трябва да се влияе от чуждо мнение, не трябва да се оставя да бъде манипулиран и че първата преценка за хората не винаги е вярна........   Thinking
Желая ви хубава вечер......   bouquet

# 526
ами - жените няма нужда да си мислят, че не ги виждат или чуват, винаги могат да си покажат зъбите. аз лично също мога да запазя добър тон, но в рамките на шегата мога да хапя, ако пък ми дойде нагоре веднага вадя и иронията и сарказма. за сметка на това не злобея нито тайно, нито явно - не си струва хабенето на енергия, а е и по-забавно да гледаш другите как злобеят, след като не може да се избегне хорската простотия, защото само простаците злобеят, тогава нека поне се заблавляваме.  Joy забавно ми е, когато хората решат, че нещо е казано за тях или нахълтат в някаква дискусия и изтърсят нещо ни в клин, ни в ръкав. е единия случай се сещам за "гузен негонен бяга" или както казват при нас: "който крие коза под мишницата си, чува блеене", а във втория случай решенията са или да игнорираш (на принципа "убий простака с мълчание") или да подемеш тона, да се поизхабиш в един два поста и пак да зарежеш цялата работа. в общи линии независимо дали става въпрос за жени или за мъже май хорската злоба трябва да се игнорира до един момент, а когато си мине границите просто трябва да поставиш съответния човек на място, дори ако се налага и по по-груб начин.

абе ние хубаво се разговорихме, ама защо ли трябваше да е по тази тема... ама и аз почвам едни дискусии, които са абсолютно безплодни - няма да променим нищо, ами да видим дали себе си поне можем да стегнем.

я да ви пусна един виц за гражданите на Мосул:
Попитали един мосулец.
- Какво ще направиш ако е студено?
- Ще седна до печката.
- А ако е много студено?
- Ще седна по-близо до печката.
- А ако е много много студено?
- Ще се залепя за печката.
- А ако е смразяващо студено?
- Ще прегърна печката.
- А ако е толкова студено, че вече няма на къде?
- Е ако е чак толкова студено... няма начин ще включа печката.

черен хумор
Инструкция в израелска казарма:
"Бъди бдителен!
Човек, който върви по улицата и постоянно се озърта,
е арабски терорист!
Човек, който върви по улицата и гледа право напред,
е хладнокръвен арабски терорист!
Човек, който върви по улицата и гледа в небето,
е арабски терорист-фанатик!
Човек, който върви по улицата с наведена глава,
е арабски терорист в депресия!
Човек, който върви по улицата със затворени очи,
е луд арабски терорист!
Човек, който не върви по улицата, е
болен на легло арабски терорист!
Арабските терористи трябва да бъдат арестувани на място!
В случай на опит за бягство, дайте предупредителен изстрел
във въздуха, след което веднага предайте трупа за аутопсия."

Бискит - наистина човек не трябва да се влияе от чуждото мнение и да бърза с преценката, които ме познават лично от темата ще ти кажат, че аз съм страшно проклет човек  Laughing за сметка на това 99% от пишещите в тази тема ще ти се зарадват. хубаво е да има нови хора, за да се разнообрази темата, иначе вече ще ме гонят. ей на и Делта сложила гофрети, а за такива като мен на диета не се е сетила  Cry

# 527
Много си права за гузен негонен бяга  bowuu bowuu bowuu

# 528
Много си права за гузен негонен бяга  bowuu bowuu bowuu
Благодаря - от твоята уста си е жива Нобелова награда. Винаги е добре специалист в дадена област да каже, че си прав.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 17:38 от hadil

# 529
  • сред маслини и портокалов цвят
Що бе, много сте готини! Mr. Green Иначе от темите щеше да струи такава захаросана вселенска любов, че да ти се отще да ги четеш. Mr. Green

Хадил, това с инструкциите много ме развесели. Laughing

# 530
jasmin, радвам се, че сме те разсмели. Съжалявам за скорошните неблагополучия, но съм сигурна, че ще се справиш и сигурно ще има и по-добри резултати. По повод инструкциите, ето още едни:
1. Вземете котката и я сложете да легне върху лявата си ръка, както се държи бебе. Поставете десният си палец и показалец от двете страни на устата на котката и притиснете бузите й докато държите хапчето в дясната си ръка. Когато котката отвори уста, хвърлете хапчето вътре. Позволете на котката да затвори уста и да преглътне.

2. Приберете хапчето от пода и котката иззад дивана. Сложете котката върху лявата си ръка и повторете процедурата.

3. Измъкнете котката от спалнята, и изхвърлете олигавеното хапче. Вземете ново хапче от опаковката, и сложете котката да легне върху лявата си ръка, държейки здраво задните й лапи с нея. Отворете челюстите й и натъпчете хапчето в гърлото й с десния показалец. Дръжте устата на котката затворена поне 10 секунди.

4. Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба. Извикайте съпруга/съпругата си от двора.

5. Клекнете на пода така, че котката да е приклещена между коленете ви, и дръжте здраво предните и задни й лапи. Не обръщайте внимание на гърленото ръмжене. Накарайте съпруга/съпругата да хване здраво главата на котката с едната ръка и да напъха дървена линийка в устата й с другата. Пуснете хапчето по линийката и разтъркайте енергично гърлото на котката.

6. Свалете котката от корниза, и вземете ново хапче от опаковката. Отбележете си да купите нов корниз и пердета. Внимателно съберете парчетата от вазата и ги отделете настрана, за да ги залепите по-късно.

7. Увийте котката в пешкир, и накарайте съпруга/съпругата си да притисне котката така, че единствено главата на котката да се показва изпод мишницата му/й. Вкарайте хапчето в единия край на сламка, отворете устата на котката с молив и духнете хапчето в устата й от сламката.

8. Прочетете листовката на хапчето, за да се уверите, че не е вредно за хора, и изпийте чаша вода или сок, за да си подобрите вкуса. Превържете ръката на съпруга/съпругата си с лейкопласт, и почистете кръвта от килима със студена вода и сапун.

9. Приберете си котката от бараката на съседа. Вземете друго хапче. Вкарайте котката в долапа и затворете вратата върху врата й така, че главата й да остане отвън. Отворете устата на котката с лъжичка. Изстреляйте хапчето в гърлото й с ластик.

10. Вземете инструменти и монтирайте обратно вратата на долапа. Сложете студен компрес на бузата си, като междувременно проверите актуалността на ваксинацията си против тетанус в медицинския си картон. Изхвърлете съсипаната фланелка и си вземете нова от спалнята.

11. Повикайте пожарната да свали котката от дървото от другата страна на пътя. Извинете се на съседа си, който се блъсна с колата в оградата в опит да избегне търчащата котка. Вземете последното хапче от опаковката.

12. Вържете предните лапи на котката за задните с помощта на "свинска опашка", след което я вържете за кухненската маса по същият начин. Вземете работните ръкавици от бараката. Отворете устата на котката с клещите за зегерки. Натъпчете хапчето в устата на котката, след което и половин пържола. След това, държейки главата й вертикално, излейте поне 100 грама вода в гърлото и, за да сте сигурни, че е преглътнала хапчето.

13. Накарайте съпруга/съпругата си да ви закара до Пирогов. Стойте мирно, докато докторите ви зашият пръстите и извадят остатъците от хапчето от дясното ви око. На връщане към къщи минете през магазин за мебели и си поръчайте нова маса.

14. Обадете се на ветеринаря, и си запишете час за домашно посещение.

между другото членуваната форма на ветеринар е ветеринара или ветеринаря ? аз мисля, че е с "я", но няколко програми ми го изписват с "а" и взех да се чудя.

# 531
  • In a surreal moment!
Хадил - веднага дотърчавам да ти изкажа благодарност за линка към турския филм. Веднага се пренесох в "Чучулигата"....Има над какво да се помисли...Имам и много общо през годините си като учител...Развълнувах се, благодаря ти!

Някаква дискусия сте захванали, връщам се да чета...Щом Деси е писала, значи има сеир  Grinning  Peace

# 532
има една дълга поредица турски филми за Анадола и за други места с малки села, които са отдалечени от развитието на живота в последните 20 години. лошото е, че не мога да ги намеря, защото не им знам имената на турски, нито на английски или български. ще се опитам да направя едно пробно търсене и ако намеря нещо ще пусна линк. иначе има и много добри арабски филми, но няма бг субтитри за тях, а в интерес на истината не ми се сяда да правя субтитри, затова и не пускам линкове, май в замунда само "Посланието" и то версията с Антъни Куин и Ирене Папас е представител на арабската школа /режисьорът е сириец, а актьорският състав е смесен/.
иначе в дискусията няма сеир, просто и двете с Деси май не знаем кога прекаляваме.

# 533
  • In a surreal moment!
Жено....от къде ги изнамери тия смешки...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy  седя си тук и цепя тишината от смях...Ще позволиш ли да дам линк към това с котката в котешката ни темичка? Сигурна съм , че ще предизвика всеобщо добро настроение ....

Сеир или не...аз все още съм твърдо убедена, че от този профил пишат тя и една от дъщери те и, но да не се повтарям...свикнах и и вече не ми пречи, даже ме забавлява, затова ми е сеирджийско  Mr. Green

За филмите - Аз така и не успях да гледам "Посланието" - субтитрите не са синхронизирани и вървяха преди картината. Мъчих ги, гласих ги ,не и не...гладала съм има няма 40-тина минути...
Ех, хубаво е да говори човек езици, ама на...аз съм зависима от субтитрите и това е.
Давай всичко, което има суб. ще гледам с интерес.  Peace

# 534
пускай ги, където искаш. на мен ми ги пратиха, но не знам точно от кой сайт са ги взели, така че аз не съм питала и ги пуснах. а за твоята теория за Деси аз за първи път чувам, но аз самата не съм имала подобни идеи. не ми се връзва, но ти си знаеш. а и така да е, мисля че това не пречи никому. 

# 535
 Joy хихи, умрях от смях с котките. Още повече, че съм го изпитвала в реалността и поне половината от ситуациите са си съвсем истински Simple Smile
Аз за пореден път се убедих, че не бива да казвам неща, които още не са станали, защото винаги се получава "рибата в морето, а аз съм сложила тигана на печката". Мъжът ми се прибра без заплата тази вечер, така че морето висеше на косъм допреди малко. Яд ме е, че работи като вол и се трепе, а накрая първо щеше да остане без отпуска, защото шефът му пропусна да го информира, че възнамерява да пътува в чужбина и това са единствените 2 седмици, в които си е тук и той може да почива. И накрая го прати отпуска, ама без пари Twisted Evil и той сега ходи да търси от приятели, все едно че е просяк и не си е изработил почивката Crossing Arms. Сериозно ми е дотегнало това положение. Истината е, че и 50 години да живее в България, ще си остане аутсайдер, който не може да си позволи лукса да си избере сам работата, а ще се примирява с какво ли не, само и само да работи.

П. П. 1. Според мен е ветеринарЯ

П. П. 2. Вчера гледахме по иракската телевизия за някаква жена политик, откраднала 17 млрд. долара държавни пари Crazy. Чудя се какъв ли човек трябва да бъдеш, за да си присвоиш такава сума, и то от народ, който е понесъл толкова много последните години newsm78

# 536
  • Varna
ХАДИЛЧЕ Hug
Това за котките го писа май, нарочнУ заради кака си ДелтЪ, щотУ тЪ наРаниФ със гУфрати Joy Демек, наказвЪш мЪ bash Wink
ЧакайтИ сИга аз да пУчерпя Бискит за Добре ни дошла, че вие скръндзи такивИ нИеднИ нИ сЪ сещатИ Rage Rage Rage Joy

ХаДи Бискит дЪ тИЙ сладкУ-  Wink
АСТАРТА Hug
Аз, майтапи си правя, но ми стана много чоглаво, като прочетох това за твоят съпруг.  Много ми стана кофти, вярвай ми Hug

# 537
  • София
Онези пък които не им се яде сладко, могат да си хапнат домашно приготвен бургер. И питката е домашно приготвена.

# 538
  • Varna
ХАДЖИ Laughing
Аз, черпих, Бескит, със нещо тематично, бе Душааа Laughing А това което си поднесъл, аз ще му взема мярката. Че тя Хадил ще подгони и тебе, както мене за гофретите Wink

# 539
Хадил, за теб и за другите "врагове на килограмите"..........  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт